Ultracom NEXT

Ultracom NEXT på PC

Publicerad av Ultracom Oy


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: Navigation
 • Senast uppdaterad: 2020-12-23
 • Filstorlek: 45.63 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 Ultracom NEXT på PC   Ultracom NEXT på PC   Ultracom NEXT på PC   Ultracom NEXT på PC   Ultracom NEXT på PC   Ultracom NEXT på PC  

Hur man Hämta och installera Ultracom NEXT på din Windows-dator

För tillfället, Ultracom NEXT är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Ultracom NEXT på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder Ultracom NEXT på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Ultracom NEXT i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Ultracom NEXT För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes
Ladda ner Android

Ultracom NEXT Beskrivning

KARTMATERIAL Du har till ditt förfogande en ny kartmotor, avancerade kartfunktioner, globala högkvalitativa OpenTopo kartor, i Sverige Lantmäteriets kartmaterial, snabb kartnedladdning, automatisk byte av land och möjlighet att byta till satellitkarta med en snabbknapp på skärmen. ANVÄNDARVÄNLIGHET Du kan snabbt ändra det spårade objektet direkt från kartan eller menyn, snabb enhandszoom och flytande karta, du kan också använda appen i olika mobilenheter med samma licens. KARTMARKERINGAR Skapa kartmarkeringar enkelt med mångsidiga verktyg. Du kan också rita områden, mäta avstånd och ytor och lägga till externt material, samt dela dem till vänner och till jaktlaget. GRUPPEGENSKAPER Skapa nya grupper enkelt, bjud in dina vänner att gå med i gruppen med en inbjudningslänk eller lägg till din hund i din väns grupp och dela kartanteckningar med gruppen. REPLAY FUNKTION Du kan spola tillbaka jaktevenemanget sömlöst och uppleva äventyret igen. ULTRACOM HUNDDATA™ Hunddata™ -funktionen innehåller helt nya avancerade och patenterade funktioner för att analysera din hunds arbets- och aktivitetsdata och för att stödja en hälsosam och säker hundhobby. Hunddata™ består av hundens profilinformation, information om hundens arbete och hundens aktivitetsinformation. Du kan enkelt dela detta direkt från NEXT applikationen. Du kan se din hunds dagliga arbetsbelastning, belastningsnivå och kaloriförbrukning eller se din hunds spår och arbetsinformation, till exempel söklänk, drivning och viltarbete. Du kan markera två punkter i spåret och visa informationen mellan punkterna, till exempel längden och räckvidden av hundens sök, skall- och hastighetsinformation. OBS! Användning av Hunddata™ kräver Ultracom R10, R10 Hybrid eller Avius hundspårningsenheter

Recensioner

 • Bra tanke men inte riktigt där!

  Av jsunnari
  Denna app känns inte alls färdigutvecklad, det finns mindre buggar som man kan leva med men finns även större problem som gör att kvalitén sjunker rejält. Dålig användarupplevelse. Väldigt svårt att förstå hur man ska ställa in appen, kontinuerlig kontakt med supporten behövs. Hade varit bra med förtydliganden vid textfält samt en onboarding-guide som går igenom steg för steg vad som behövs fyllas i och hur. Även svårt att förstå alla datafält så som tex "Sträcka" och "Vägmätare". Bra tanke med ”Aktivitet” som visar en graf och data för hundens aktivitet. Denna data visas dock bara för dagen och gårdagen så ifall man inte har jagat på dom dagarna så är det helt tomt och man kan inte se data från förra veckan tex. Synd att släppa något halvdant när det kunde ha varit så mycket bättre. Man kan bara se sina tidigare spår inom 48h - allt annat blir oåtkomligt. Här vore det bättre med en lista över alla sina jakter, med möjlighet att visa dom i replay. Bra tänk med grupper också, dela sin samt hundens positions med andra gruppmedlemmar fungerar bra. Men ifall en person slår av sin app så kommer det fortfarande se ut som att personen befinner sig på ett pass - här borde det synas att personen är inaktiv. Vid en uppdatering av appen slutade appen visa mina spår samt att den slutade spåra när mobilen var låst. Jag kontakade supporten och det var ett känt problem som skulle fixas. Det tog dock över tre veckor (mitt i jakten) innan de släppte en uppdatering med buggarna fixade vilket enligt mig är för länge med tanke på att funktionerna hade fungerat sedan tidigare. För 650kr/år förväntar man sig mer.
 • Ios 14

  Av Uffe Norrlänning
  Gillar nextappen jättemycket.Tyvärr blev det en del buggar när Apple släppte ios 14.Kartan blir seg när du drar den med fingret.Den hakar sej några sekunder innan den rör sej.Sedan har jag fått starta om telefonen för att spårningen ska komma igång. En funktion jag hoppas kommer är att kartorna laddas ned till telefonen som i gamla appen.Nu står man med en vit skärm när telefontäckningen är dålig.
 • Nya R10 hybrid

  Av ChrilleGrävling
  Verkar helt kanonbra! Men svår att förstå, och DÅLIG genomgång av alla funktioner! Ni på ULTRACOM.. -gör en BRA youtube-Video med hur alla funktioner funkar?! Det finns ju inga vettiga instruktioner nånstans! Kanske ett snabbt svar med God uppföljning kunde locka fler kunder som läser recensioner innan dom köper grejer..