EasyPark – parkera enkelt

EasyPark – parkera enkelt på PC

Publicerad av EasyPark


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: Navigation
 • Senast uppdaterad: 2021-04-20
 • Filstorlek: 128.56 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 EasyPark – parkera enkelt på PC   EasyPark – parkera enkelt på PC   EasyPark – parkera enkelt på PC   EasyPark – parkera enkelt på PC   EasyPark – parkera enkelt på PC   EasyPark – parkera enkelt på PC   EasyPark – parkera enkelt på PC   EasyPark – parkera enkelt på PC   EasyPark – parkera enkelt på PC   EasyPark – parkera enkelt på PC  

Hur man Hämta och installera EasyPark – parkera enkelt på din Windows-dator

För tillfället, EasyPark – parkera enkelt är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera EasyPark – parkera enkelt på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder EasyPark – parkera enkelt på pc

Öppna programmet Emulator och skriv EasyPark – parkera enkelt i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda EasyPark – parkera enkelt För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes
Ladda ner Android

EasyPark – parkera enkelt Beskrivning

Vi på EasyPark älskar städer! Och genom att göra det smidigt att parkera, gör vi stadslivet enklare. Med vår app sparar miljoner bilister tid och pengar varje dag. Samtidigt som de slipper stressen och många av utmaningarna med parkering i staden. EasyPark är tillgängligt i fler än 2000 städer över hela Europa. Och vi förändrar hur människor parkerar till det bättre. Vi är ledande inom utveckling av parkeringsteknologi och lanserar hela tiden nya tjänster för enklare parkering – på gatan och i garage. Här fungerar EasyPark: Stockholm (både inom Stockholm stad och i närliggande orter), Malmö, Jönköping, Borås, Danderyd, Danderyds Sjukhus, Elektronikbyn/Brostaden, Enköping, Falun, Gotland, Gävle, Halmstad, Helsingborg, Hälleviksstrand, Karlshamn, Karlstad, Knivsta, Kungsbacka, Linköping, Lund, Marstrand, Mölndal, Nyköping, Oskarshamn, Sigtuna, Skellefteå, Solna, Sundbyberg, Sundsvall, Södertälje, Tranås, Västerås, Västerås Lasarett, Växjö, Örebro, Östersund. EasyPark – Parking made easy. - Hygieniskt eftersom du bara rör din smartphone. - Det går snabbt, registreringen tar bara någon minut. - Kontantlös parkering med olika betalmetoder som Swish och PayPal. - Använd funktionen FIND för att hitta lediga parkeringsplatser på gatan. - Hanter parkeringen på distans, direkt i appen. - Automatiska notiser när din parkering håller på att gå ut. - Avsluta parkeringen i förtid, betala bara för den tid du faktiskt använder. - Separata privat- och företagskonton gör det lätt att kostnadsredovisa. - Med en app behöver du aldrig leta parkeringsautomat. - Full kontroll över parkeringen gör det lättare att undvika parkeringsböter. För mer information besök: www.easypark.se Kontakta kundtjänst: 077-011 22 00 eller support@easypark.se.

Recensioner

 • My last review was wrong, it charged ok

  Av XyrcesFenol
  Sorry, it did charge and start both parkings. I miss understood and thought one was not correct. So the app was working. Dissregard my previous feedback.
 • Undvik

  Av jpfriis
  Missnöjd med funktionalitet, m m, har sagt upp abonnemanget.
 • Extra avgifter

  Av Connyrocker
  Använde denna app tidigare men aldrig mer.. har massor med extra avgifter andra inte har. Helt värdelöst när du rör dig på olika platser i Stockholm .. bye bye easypark! Girighet e värdelöst.. varför skulle det vara dyrare o parkera i tex Väsby jämfört med Solna .. för att man inte är i som zon.: störtlöjligt. Kolla deras konkurrenter dom har ingen avgift. Och det spelar ingen roll om man ska parkera i innerstaden eller Solna eller Väsby tex.. easypark tar extra betalt i dom olika zonerna
 • Saknar SMS park

  Av Mortask
  SMS park appen är betydligt bättre och det är mindre steg för att starta en parkering jämfört med denna
 • Ok app, men...

  Av Waingroove
  Easy Park tar mer betalt för parkering än andra. Dessutom inget de informerar om. Bojkotta...
 • Dålig användarvänlighet

  Av Mejann
  Har råkat stänga av parkeringen flera gånger när jag ska swipa uppåt för att byta app. Riktigt dålig UX.
 • Smidig

  Av Dunderhonungen
  Funkar bra för det mesta. Den har dock ett problem när man ska förlänga sin tid(swish). När man går vidare för att betala sin förlängda tid vill den att man ska betala för den tid man redan har betalat för. Behöver avsluta parkeringen och starta om på nytt för att den ska funka.
 • Serviceavgift

  Av flamencokungen
  Sedan den första mars får jag en serviceavgift på 4,95 kr för varje gång jag parkerar på ett visst ställe. Jag har stått där tidigare utan att få den här serviceavgiften. Men det beror enligt kundtjänst på att jag parkerat på en två-timmar-gratis-parkering på annat ställe ( gul zon? ) i vår stad, och sedan inte bytt ”operatör”, och det gör man i appen tydligen. Men det går ju inte att byta ”operatör” i appen. Det är bara en ( Svensk parkeringsservice, eller nåt ) som kommer upp när jag försöker parkera på den förstnämnda platsen. Jag brukar handla på ICA, men om jag går till Coop och köper mjölk så skulle ICA enligt Easyparks logik höja mjölkpriset för mig i ICA-butikerna..? I villkoren står det att man ska bli meddelad ett visst antal dagar innan priser ändras. Jag tycker att detta är en prisändring, och jag har inte blivit meddelad om det. Vid ett par tillfällen när jag parkerat på det förstnämnda stället har det dock kommit upp en varningsruta ”Det gick inte att parkera” men när jag klickat bort den har parkeringen startat. Är det Easyparks sätt att säga att vi hädanefter lägger på en femma på dina parkeringar. Lite otydligt i så fall. Nej tack, inget mer EasyPark för mig.
 • Smidigt!

  Av - - M - -
  Det enda som är dåligt, är att man bara kan parkera 1bil. Hade varit bra om man kunde betala för flera bilar samtidigt
 • Stopped working in the middle of the overnight parking, got the fine.

  Av MrMeSeekssss
  I had set an overnight parking, and parking stoped early in the morning, and I got the fine by the time I woke up. That parking time set wheel is super annoying to use.