Collins Deluxe German English

Ladda ner Collins Deluxe German English

Publicerad av SELVAS AI Inc.

den 2024-04-20

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Reference
  • Formellt Tillstånd: 249,00 kr
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 3.8.2
  • Filstorlek: 205.08 MB



Ladda ner ⇩

★ ★ ★ Collins Deluxe German English Översikt

Collins Deluxe German English på PC   Collins Deluxe German English på PC   Collins Deluxe German English på PC   Collins Deluxe German English på PC   Collins Deluxe German English på PC  

Vad är Collins Deluxe German English? Den här appen är en elektronisk ordbok som innehåller den officiella Collins tysk-engelska ordboken. Den har över 570 500 huvudord, uttryck och översättningar, samt tusentals exempel och grammatiska anteckningar. Appen är lämplig för både nybörjare och avancerade användare, samt professionella översättare av både engelska och tyska. Den har också funktioner som wildcard-sökning, historik, flashcards och text-till-tal.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC SELVAS AI Inc. 0 3.8.2 4+


11 detaljer om Collins Deluxe German English

1. Öppna DioDict > tryck och håll inne globikonen på ditt tangentbord > välj språk Den officiella Collins tysk-engelska ordboken • En av de mest omfattande tyska ordböckerna på iTunes • Innehåller över 570 500 huvudord, uttryck och översättningar • Tusentals exempel och grammatiska anteckningar • Ingen internetanslutning krävs.

2. Tänk dig att bära den mest omfattande, högkvalitativa tysk-engelska ordboken i fickan! Ordboks funktioner inkluderar: • En enorm omfattande tvåvägs engelsk-tysk ordbok som passar perfekt för nybörjare och avancerade elever samt professionella översättare av både engelska och tyska.

3. • En överflöd av grammatisk information ingår - posterna listar oregelbundna verb- och substantivformer på engelska, genus för substantiv på tyska, ordklass för tyska och engelska ord, om ett verb är transitivt, intransitivt eller reflexivt.

4. ■Ny DioDict 3, snabbsökning aktiverad elektronisk ordbok, nu tillgänglig■ **Gratis uppgradering tillgänglig för DioDict 2.0-användare. Om du använder DioDict 2, var vänlig notera att varje version har olika funktioner.

5. • Uppdaterad för att täcka den senaste vokabulären på tyska och engelska, inklusive litterärt och tekniskt språk till slang.

6. Dess dedikerade team av lexikografer använder sig av en stor mängd språkdata för att sammanställa uppdaterade ordböcker med en mängd exempel och grammatisk information.

7. Collins är den ledande utgivaren av tvåspråkiga engelska ordböcker i världen och topp inom sitt område när det gäller kunskap om ordbokstillverkning.

8. Ordförklaringarna är skrivna specifikt för att möjliggöra för språkanvändare att veta hur och när man bäst använder ett visst ord.

9. Denna app innehåller den fullständiga versionen av Collins Concise tyska ordbok, 6:e upplagan, 2007.

10. Inställningar > Allmänt > Tangentbord > Lägg till nytt tangentbord (franska, tyska, portugisiska, spanska, italienska, vietnamesiska, engelska) 2.

11. • Ingen internetanslutning krävs för att använda ordboken.

Hur man Hämta och installera Collins Deluxe German English på din Windows-dator

Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app Collins Deluxe German English Get App or Alternatives ↓ 0 Reviews
SELVAS AI Inc.

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda Collins Deluxe German English på din PC:

För närvarande är Collins Deluxe German English inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder Collins Deluxe German English på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på Collins Deluxe German English. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder Collins Deluxe German English på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Collins Deluxe German English i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Collins Deluxe German English För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

249,00 kr På iTunes ↲

Collins Deluxe German English funktioner och beskrivning

- Innehåller den officiella Collins tysk-engelska ordboken med över 570 500 huvudord, uttryck och översättningar, samt tusentals exempel och grammatiska anteckningar.

- Innehåller också grammatisk information, inklusive oregelbundna verb- och substantivformer på engelska, genus av substantiv på tyska, ordklasser på tyska och engelska, och om ett verb är transitivt, intransitivt eller reflexivt.

- Annoterar alla engelska huvudord med deras uttal i IPA-fonetiska alfabetet.

- Innehåller wildcard-sökning, där användare kan använda "?" eller "*" i stället för en bokstav när de är osäkra på stavningen.

- Användare kan bläddra genom ordboken alfabetiskt eller bläddra från en post till nästa med en fingerförflyttning.

- Innehåller också en historikmeny som listar alla användarens senaste sökningar, samt möjligheten att spara ord och uttryck till flashcard-mappar och markera ord som användaren behöver memorera.

- Användare kan lyssna på tyskt och brittiskt uttal av ord med DioDicts text-till-tal-motor.

- Användare kan mata in ord med antingen standardtangentbordet eller inbyggd handskrivningsigenkänning.

- Ingen internetanslutning krävs för att använda ordboken.

- DioDict är den ledande varumärket inom mobiltelefon-ordboksprogramvarumarknaden och har en dedikerad team av över 100 utvecklare, planerare och kvalitetskontrollspecialister som arbetar tillsammans för att skapa högkvalitativ programvara med den senaste språktekniken.

- Appen kräver iOS 9.0 eller senare.

- Kundsupport finns tillgänglig via e-post.

Bästa programvaran Reference, som Collins Deluxe German English



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up