Augmented Driving

Ladda ner Augmented Driving

Publicerad av imaGinyze

den 2024-04-27

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Navigation
  • Formellt Tillstånd: 45,00 kr
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 5.0.0
  • Filstorlek: 44.76 MB



Ladda ner ⇩
Användares rekommendation:

3/5

3
Från 1 användarbedömningar.

★ ★ ★ Augmented Driving Översikt

Augmented Driving på PC   Augmented Driving på PC   Augmented Driving på PC   Augmented Driving på PC   Augmented Driving på PC  

Vad är Augmented Driving? Augmented Driving är en app som använder sig av augmented reality och realtidsobjektdetektering för att förbättra säkerheten vid körning. Appen ger användaren en säkerhetspoäng baserat på avstånd till andra fordon, hastighet och körfältshållning. Den har också funktioner som fordonsdetektering, avståndsvarning, körfältsdetektering, stopp-och-gå-assistent, hastighetsvarning, visuell loggbok och videoinspelning, information HUD och ljud- och röstutgång.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC imaGinyze 1 3 5.0.0 4+


5 detaljer om Augmented Driving

1. Vad våra kunder tycker: - "Perfekt för långa tråkiga körningar... ett fantastiskt sätt att se till att jag inte glömmer min försiktighet..." - "Bra för att få människor att hålla ett säkert avstånd till andra fordon..." - "Räddade mitt liv... Augmented Drivings filavkänning väckte mig bakom ratten inte mindre än 3 gånger." - "Detektering av bilen framför som rör sig i stopp-och-gå-trafik... Fantastiskt och otroligt användbart..." - "Mest innovativa appen i butiken.

2. ### Stor version V5.0 nu tillgänglig med NYA fantastiska funktioner Den ursprungliga Augmented Driving-appen har funnits tillgänglig sedan sin första hyllade lansering i början av 2010.

3. Augmented Driving - Uppgradera din bil med förstärkt verklighet och avancerad objektdetektering i realtid.

4. Augmented Driving V5.0 fungerar med iPhone och iPad och kräver iOS8.

5. Upplev förstärkt verklighet i aktion på vägen.

Hur man Hämta och installera Augmented Driving på din Windows-dator


Ladda ner en app som Augmented Driving på Windows PC! Direktnedladdning nedan:

SN App Ladda ner Rating Utvecklare
1. BC Augmented Reality BC Augmented Reality Ladda ner /5
0 betyg
MareBiz SAS

Alternativt, Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app Augmented Driving Get App or Alternatives ↓ 1 Reviews
3
imaGinyze

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda Augmented Driving på din PC:

För närvarande är Augmented Driving inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder Augmented Driving på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på Augmented Driving. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder Augmented Driving på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Augmented Driving i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Augmented Driving För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

45,00 kr På iTunes ↲

Augmented Driving funktioner och beskrivning

- Säkerhetspoäng: Realtidsutvärdering av din körning baserat på avstånd till andra fordon, körfältshållning och hastighet. Poängen varierar från 0% (dålig körning) till 100% (perfekt körning).

- Fordonsdetektering och 2-nivås avståndsvarning: Andra fordon på vägen och i angränsande körfält detekteras och markeras dynamiskt. En närbild zoomar in på det relevanta fordonet och relevant information, såsom avstånd och tidslucka, visas i HUD. Användaren kan justera avståndsvarningen i två nivåer.

- Körfältsdetektering och körfältsavvikelsevarning: Ditt eget körfält markeras med dynamiska överlagringar i augmenteringsvideodisplayen. Bredden på ditt körfält och avståndet till dess gränser indikeras. När du korsar körfältsmarkeringarna informeras du av en akustisk signal.

- Stopp-och-gå-assistent: Om du stannar i stopp-och-gå-situationer detekterar Augmented Driving rörlig trafik framför dig och ger en akustisk information.

- Hastighetsvarning: För att undvika hastighetsöverträdelser varnas du när en användardefinierad hastighetsgräns överskrids.

- Visuell loggbok och videoinspelning: Ta skärmdumpar manuellt eller genom att aktivera den intelligenta, situation-anpassade automatiska inspelningsfunktionen. Spara videobildskärmsinnehållet som en full MP4-videostream inklusive en buffert på de senaste 5 sekunderna. Videor och skärmdumpar sparas i ditt fotoalbum.

- Information HUD: Relevant status och körinformation, såsom din nuvarande hastighet och körkurs, överlagras på augmenteringsvideodisplayen.

- Ljud- och röstutgång: Akustiska varningar kan konfigureras till ett standardljud eller en tilltalande röstutgång. Röstutgången finns tillgänglig på flera språk, inklusive engelska (röster för USA, Storbritannien), franska, tyska, spanska, italienska, japanska och kinesiska.

Bästa programvaran Navigation, som Augmented Driving



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up