Svampguiden

Svampguiden på PC

Publicerad av semaro


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: Reference
 • Senast uppdaterad: 2020-12-06
 • Filstorlek: 43.27 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 Svampguiden på PC   Svampguiden på PC   Svampguiden på PC   Svampguiden på PC   Svampguiden på PC   Svampguiden på PC  

Hur man Hämta och installera Svampguiden på din Windows-dator

För tillfället, Svampguiden är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Svampguiden på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder Svampguiden på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Svampguiden i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Svampguiden För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

50,00 kr På iTunes
Ladda ner Android

Svampguiden Beskrivning

Svampguiden+ och Svampguiden är de officiella apparna för den populära siten svampguiden.com. Glöm inte att jämföra de båda apparna för att se vilken som passar just dig bäst. Svampguiden Classic har funnits sedan 2010 och är en svampbok för iPhone som beskriver 100 av våra bästa matsvampar i text och bild. Totalt finns över 200 arter beskrivna och illustrerade med över 600 bilder. I anslutning till varje artbeskrivning finns bilder samt länkar till förväxlingssvampar så du enkelt kan se vilka svampar som är snarlika. Databasen är naturligtvis integrerad i applikationen så att du inte behöver vara uppkopplad när du söker information. Det finns också en enkel svampnyckel som kan guida dig fram till rätt artbestämning. Genom att svara på enkla JA- och NEJ-frågor om svampen du har hittat kan du få vägledning och tips om vad det kan vara för art. Du kan även spara dina svampställen med hjälp av iPhones inbyggda GPS och kartfunktioner vilket gör det enkelt att hitta tillbaka när som helst. Känner du dig givmild kan du välja att dela med dig av dina svampställen till vänner och bekanta via några enkla tryckningar. Michael Krikorev som står för bilder och beskrivningar är svampexpert och utbildad biolog. Han arbetar som mykolog och lärare och leder svampkurser och utflykter om höstarna. Michael har också skrivit flera svampböcker och driver hemsidan svampguiden.com som är Sveriges mest besökta svampsida. Besök gärna hemsidan där det finns ett aktivt forum, recept och mer information om svampar. Glöm heller inte bort att titta på appen Svampguiden+ som har ännu fler funktioner och mer innehåll. Vi hoppas att du får stor nytta av Svampguiden för iPhone, och lycka till i svampskogen!

Recensioner

 • Perfekt i svampskogen

  Av Fru Kantarell
  Appen har hjälpt mig många gånger att t ex söka fram namnet på en svampsort. Många bra funktioner och Fina bilder med bra beskrivningar!
 • Helt ok

  Av Malte Fredriksson
  Alla svampar finns inte med och man blir inte helt säker om man läser instruktionerna men ändå Helt ok👍🏻
 • Mycket användbar app

  Av Sambru
  Många bra funktioner. Man kan göra enkla klassiska sökningar, markera sina svämpställen på karta och även dela med sig av sina svampställen (vilket jag tror ingen gör), artbestämma svamp med ja/nej frågor m.m. Jag som mer eller mindre lekman skulle dock uppskatta att det även fanns möjlighet att välja svaret ”vet ej” då artbestämningen är väldigt precis. Jag skulle då få en större bredd på svampträffar och skulle själv ha lite kontroll på vilka svampar jag har att göra med. I övrigt, jätte bra app med väldigt ingående beskrivningar med massor av bilder. Apputvecklarens egna hemsida är inte lika bra som appen utan är väldigt basic mot vad appen är.
 • Mycket bra!

  Av Makaronkorven
  En mycket bra och användarvänlig svamp-app! Mycket bra bilder och beskrivningar! Funktionerna ”mina svampställen” och ”filtrera” är verkligen toppen! Där slår appen alla böcker. Appen har bra täckning för matsvamp och förväxlingssvampar, men det saknas en hel del arter som tex tickor. Hoppas på uppdateringar så att artlistan blir mer heltäckande. Gärna också med info om vilka som kan användas som färgsvampar.
 • Krashar

  Av dranten
  Krashar
 • Saknar en del svampar

  Av Skuggis
  Önskar det fanns fler svampar och att bilder och beskrivning var mer detaljerat.
 • Krasch

  Av niklashjert
  Appen lägger ner när jag bläddrar i bilder på svampar. Sen har jag köpt den en gång förut. Men var tvungen att köpa igen. Skulle vara kul att kunna bläddra bilder när man betalt 😓
 • Bra!

  Av Cbswe
  Saknar dock toppslätskivling!
 • Kanonbra

  Av David McGregor
  Bra för oss amatörer
 • Bra med förväxlingsinfon!

  Av Heinkel111
  Så mycket bättre än vår livsfarliga svampbok hemma! Den visar bra med förväxlingsarter och man kan filtrera fram svampar enkelt baserat på info man har. Även svara på många frågor för att artbestämma.