Theodolite HD

Ladda ner Theodolite HD

Publicerad av Hunter Research and Technology, LLC

den 2023-09-23

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Navigation
  • Formellt Tillstånd: 85,00 kr
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 9.0.3
  • Filstorlek: 29.33 MB



Ladda ner ⇩
Användares rekommendation:

5/5

5
Från 1 användarbedömningar.

★ ★ ★ Theodolite HD Översikt


Vad är Theodolite HD? Theodolite HD är en app som kombinerar flera funktioner i en, inklusive kompass, lutningsmätare, avståndsmätare, GPS, karta, navigationsberäknare och kamera. Appen är användbar för landmätning, utomhussporter, sightseeing, navigering och sök- och räddningsarbete. Theodolite är en proffsapp som används av yrkesverksamma som surveyors, geologer, arkitekter, ingenjörer, tävlingssportare, första responders, militärpersonal och sök- och räddningsarbetare runt om i världen.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Hunter Research and Technology, LLC 1 5 9.0.3 4+


11 detaljer om Theodolite HD

1. Theodolite inkluderar funktioner för seriösa användare som en referensvinkelläge, navigationskalkylator, import/export av kartmarkörer, manuell och automatisk dataloggning med export av CSV och KML, integrering med urklipp, visning av lutning i procent, avläsning av milkompass, optiska avståndsmätare (inklusive en milbaserad riktmedel, stadiametriska grafer i prickskyttestil och ett variabelt 4X-24X sikte) och nattfilter för att förbättra användningen under mörka förhållanden.

2. Det valfria Datum Pack lägger till över 230 geodetiska datum till appen för att förbättra positionsberäkningen från GPS-data och täcker regioner och länder på alla kontinenter runt om i världen.

3. Denna kraftfulla funktion öppnar upp för en mängd olika samarbetsmöjligheter, inklusive laglantmätning, olycksutredningar, upptäckt av skogsbränder, triangulering av landmärken och avancerad taktisk observation och målsökning.

4. Theodolite kan ge plats i militära gridreferenssystem (MGRS) koordinater, Universal Transverse Mercator (UTM) koordinater, brittiska/irländska nationella grid, US National Grid, Maidenhead locator system, Map Grid of Australia och sex latitud-/longitudformat.

5. Med ett valfritt köp i appen för att aktivera lagspårning kan du dela plats med upp till 20 personer på Theodolites karta.

6. Theodolite är en proffsnivå-app och används flitigt av lantmätare, geologer, arkitekter, ingenjörer, tävlingssportare, första hjälpen-personal, militärpersonal och räddningsarbetare över hela världen.

7. Overlaya geografiska data, vinkelmärken, datum/tid, författar-/företagsinformation och projektnoteringar direkt på foton och filmer för senare referens.

8. Theodolite var en av de allra första augmented reality (AR) apparna när den släpptes 2009 och den har sedan dess laddats ner och använts av miljontals kunder.

9. Theodolite HD är en multifunktionell sikte som kombinerar en kompass, tvåaxlig lutningsmätare, avståndsmätare, GPS, karta, navigationskalkylator och geo-overlay foto-/filmkamera i en oumbärlig app.

10. Visa aktuell position på den inbyggda kartan med valfria offline Outdoors-kartor som inkluderar topografiska konturer, vägar, stigar, landmärken, campingplatser, skidliftar och mer.

11. Samma data skrivs in i metadataregistret för bilder, vilket gör att bildfiler blir självständiga dataregister.

Hur man Hämta och installera Theodolite HD på din Windows-dator

Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app Theodolite HD Get App or Alternatives ↓ 1 Reviews
5
Hunter Research and Technology, LLC

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda Theodolite HD på din PC:

För närvarande är Theodolite HD inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder Theodolite HD på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på Theodolite HD. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder Theodolite HD på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Theodolite HD i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Theodolite HD För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

85,00 kr På iTunes ↲

Theodolite HD funktioner och beskrivning

- Kompass

- Lutningsmätare

- Avståndsmätare

- GPS

- Karta med offline Outdoors-kartor som inkluderar topo-konturer, vägar, stigar, landmärken, campingplatser, skidliftar och mer

- Möjlighet att ta data-overlay-foton och filmer med 2X-8X zoom

- Möjlighet att lägga till geografisk data, vinkelmärkningar, datum/tid, författar-/företagsinformation och projektnoteringar direkt på foton och filmer för senare referens

- Möjlighet att dela kartmarkörer och navigationsberäkningspunkter med andra användare av Theodolite via textmeddelanden eller e-post

- Möjlighet att rita polygoner på kartan för att markera saker som egendomsgränser och stigar, och importera/exportera polygondata via KML

- Referensvinkelläge

- Nav-beräknare

- Möjlighet att importera/exportera kartmarkörer

- Manuell och automatisk dataloggningsfunktion med CSV- och KML-export

- Klippbordsintegration

- %gradvisning

- Mil-kompassavläsning

- Optiska avståndsmätare (inklusive en milbaserad riktmedel, sniper-stil stadiametriska grafer och en variabel 4X-24X omfattning)

- Nattfilter för att förbättra användningen i mörka förhållanden

- Möjlighet att ge plats i militära gridreferenssystem (MGRS) koordinater, Universal Transverse Mercator (UTM) koordinater, brittiska/irländska nationella rutter, US National Grid, Maidenhead locator system, Map Grid of Australia och sex latitud-/longitudformat

- Tillval för US State Plane-koordinater inkluderar SPCS27 och SPCS83-zoner som täcker alla US-stater

- Tillval för Datum Pack som lägger till över 230 geodetiska datum till appen för att förbättra positionsberekening från GPS-data, som täcker regioner och länder på alla kontinenter runt om i världen

- AR-lager inkluderar navigationshjälpmedel som solen, månen och Polaris (Nordstjärnan), och det valfria US Mountain Summits-lagret som visar över 70 000 US bergstoppar i sökaren.

Bästa programvaran Navigation, som Theodolite HD



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up