MoodKit

Ladda ner MoodKit

Publicerad av ThrivePort, LLC

den 2024-04-24

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Health & Fitness
  • Formellt Tillstånd: 55,00 kr
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 3.3
  • Filstorlek: 28.07 MB



Ladda ner ⇩
Användares rekommendation:

4/5

4
Från 1 användarbedömningar.

★ ★ ★ MoodKit Översikt

MoodKit på PC   MoodKit på PC   MoodKit på PC   MoodKit på PC   MoodKit på PC  

Vad är MoodKit? MoodKit är en app som hjälper användare att förbättra sitt humör och välbefinnande genom att tillhandahålla professionella psykologiska verktyg och tips för vardagen. Appen har utvecklats av två kliniska psykologer och bygger på principerna och teknikerna i kognitiv beteendeterapi (KBT), en av de mest effektiva och vetenskapligt stödda metoderna för psykoterapi. MoodKit innehåller fyra integrerade verktyg som hjälper användare att ta aktion för att förbättra sitt liv, ändra hur de tänker, övervaka sitt humör och utveckla självmedvetenhet och hälsosamma attityder.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC ThrivePort, LLC 1 4 3.3 12+


11 detaljer om MoodKit

1. Förbättra ditt humör och bli din egen expert med visdom och vägledning från MoodKit vid dina fingertoppar! • Presenterad i London Times, NY Times, LA Times, Harvard Business Review, CNET, Discover Magazine och mer • Utvecklad av experter och upprepade gånger vald som en av de "bästa mentalhälsapparna" i världen • Professionella psykologiska tips och verktyg för vardagen! "Det är som att ha din egen bärbara psykolog... fullpackad med verktyg som är utformade för att förbättra inte bara ditt humör, utan också ditt allmänna välbefinnande." --CNET "Oavsett om du har svårt att hantera stress, depression, ångest eller andra sinnesstämningar, erbjuder denna funktionsspäckade app verktyg som kan hjälpa.

2. Använd den varje dag i en månad och se hur den kan hjälpa dig att göra ditt liv bättre." --Christine Padesky, Ph.D., Medförfattare till Mind Over Mood, Distinguished Founding Fellow of the Academy of Cognitive Therapy "Om du letar efter en större känsla av optimism, ett förbättrat humör och en större känsla av kontroll över ditt liv, öppna MoodKit-appen." --Dennis Greenberger, Ph.D., Medförfattare till Mind Over Mood, Tidigare ordförande för Academy of Cognitive Therapy MoodKit är en unik app som är utformad för att hjälpa dig att tillämpa effektiva strategier från professionell psykologi i din vardag! Med fyra integrerade verktyg hjälper MoodKit dig att... * Vidta åtgärder för att förbättra ditt liv.

3. MOODKITS VERKTYG: + MoodKit-aktiviteter MoodKit-aktiviteter ger ett brett utbud av förslag på specifika steg du kan ta för att förbättra ditt humör.

4. Aktiviteterna, tillsammans med exempel och tips, ger dig specifika sätt att implementera psykologiska principer och tekniker som är kända för att minska negativa känslor och förbättra välbefinnandet.

5. Utvecklad av två kliniska psykologer (skaparna av Moodnotes), bygger MoodKit på principerna och teknikerna från kognitiv beteendeterapi (KBT), en av de mest effektiva och vetenskapligt stödda metoderna inom psykoterapi.

6. * Bedöma och kartlägga ditt humör för att följa framsteg.

7. MoodKits innovativa design gör att den kan användas på egen hand eller för att förstärka professionell behandling.

8. + Tankekontroll Tankekontroll hjälper dig att hantera negativa känslor relaterade till en specifik situation genom att identifiera och ändra de tankar som bidrar till dessa känslor.

9. HÖJDPUNKTER INKLUDERAR: • Över 200 aktiviteter för att förbättra humöret.

10. • Vägledning för att ändra negativa tankar.

11. • Anpassa rekommenderade aktiviteter efter dina behov.

Hur man Hämta och installera MoodKit på din Windows-dator

Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app MoodKit Get App or Alternatives ↓ 1 Reviews
4
ThrivePort, LLC

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda MoodKit på din PC:

För närvarande är MoodKit inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder MoodKit på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på MoodKit. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder MoodKit på pc

Öppna programmet Emulator och skriv MoodKit i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda MoodKit För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

55,00 kr På iTunes ↲

MoodKit funktioner och beskrivning

- MoodKit Activities: Ett verktyg som ger över 200 förslag på specifika steg användare kan ta för att förbättra sitt humör. Aktiviteterna, tillsammans med exempel och tips, ger användare specifika sätt att implementera psykologiska principer och tekniker som är kända för att minska negativa känslor och förbättra välbefinnandet.

- Thought Checker: Ett verktyg som hjälper användare att hantera negativa känslor relaterade till en specifik situation genom att identifiera och ändra tankar som bidrar till dessa känslor. Genom upprepade användningar hjälper det användare att lära sig att ändra sina känslor genom att ändra hur de tänker.

- Mood Tracker: Ett verktyg som låter användare göra, spara och diagramma dagliga betyg av sitt humör. Genom integration med Journal-verktyget kan användare också spela in och spara anteckningar som de vill bifoga till sina humörrankningar. Stöder flera humörrankningar per dag och förbättrad diagram som visar individuella betyg, dagliga genomsnitt och dagliga intervall.

- Journal: MoodKit Journal låter användare skapa, spara och exportera anteckningar om humörrelaterade aktiviteter och relevanta observationer i vardagen. Journalen levereras med olika förformaterade mallar som hjälper användare att journalisera på specifika sätt som är kända för att förbättra humöret, samt möjligheten att skapa egna mallar.

- Andra funktioner inkluderar anpassade påminnelser, säkerhets-PIN, Touch/Face ID och AirPrint-aktivering, export av humördiagram med 7 och 30 dagars visningar, och möjligheten att lägga till egna aktiviteter och journalmallar. Appen har också fått positiv feedback från flera källor, inklusive London Times, NY Times, LA Times, Harvard Business Review och CNET.

Bästa programvaran Health & Fitness, som MoodKit



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up