samplerSequencer HD

Ladda ner samplerSequencer HD

Publicerad av Gianluca Natalini

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Music
  • Formellt Tillstånd: 20,00 kr
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 2.3
  • Filstorlek: 3.40 MB



Ladda ner ⇩

★ ★ ★ samplerSequencer HD Översikt


Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Gianluca Natalini 0 0 2.3 4+


8 detaljer om samplerSequencer HD

1. Du behöver bara spela in en enda ljud/röst/special effekt "LA not" med hjälp av inspelningsfunktionen i samplerSequencer HD (använd enhetens inbyggda mikrofon) eller importera ljudet till enheten genom synkronisering (använda iTunes-programmet för MAC eller PC) eller genom att kopiera/klistra in med hjälp av "iTunes File Sharing"-tekniken och samplerSequencer HD kommer att skapa hela ljudskalan åt er och tilldela dem till samplerSequencer HD:s fleroktaviga virtuella tangentbord; nu kan ni spela in ett ljudspår med hjälp av inspelningsfunktionen i samplerSequencer HD (sequencern kommer att spela in varje ton ni spelar).

2. Vyerna "all tracks view" och "selected track view", möjligheten att manuellt lägga till en ton eller lägga till den med hjälp av det virtuella tangentbordet, att ta bort oönskade toner med hjälp av raderingsfunktionen, att trycka på en ton och ändra dess position, längd och typ av ton (tonförskjutning), möjligheten att lägga till pitch bending-händelser i sequencern och många andra funktioner gör samplerSequencer HD till en professionell sequencer liknande de mest använda sequencerna för MAC eller PC.

3. Programmet kan läsa vanliga ljudfiler (wav, mp3, caf, etc.); du kan därför skapa ditt eget ljud (en enda ljudfil krävs) med hjälp av vanliga ljudredigeringsprogram för MAC eller PC och använda samplerSequencer HD för att automatiskt skapa ditt musikinstrument.

4. Du kan också importera en låt från enhetens iTunes-bibliotek och med hjälp av "SAMPLE START POSITION"-kontrollen kan du välja en ljud och extrahera det från låten själv: samplerSequencer HD kommer automatiskt att skapa det kompletta musikinstrumentet.

5. Du kan spela in ett spår åt gången (använda det virtuella tangentbordet eller skriva in noterna för hand) och sedan lyssna på spåren tillsammans med hjälp av sequencerns uppspelningsfunktion.

6. Du kan importera en låt från iTunes, tilldela den till ett spår och använda de andra spåren för att spela över låten själv; sequencern kommer att spela upp låten tillsammans med de spår du spelar.

7. "samplerSequencer HD" förvandlar din enhet till en professionell sampler sequencer för musiker/kompositörer.

8. samplerSequencer HD hanterar sju oberoende ljudspår, var och en med sin egen samplerade ljud (tilldelad till ett spår).

Hur man Hämta och installera samplerSequencer HD på din Windows-dator

Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app samplerSequencer HD Get App or Alternatives ↓ 0 Reviews
0
Gianluca Natalini

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda samplerSequencer HD på din PC:

För närvarande är samplerSequencer HD inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder samplerSequencer HD på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på samplerSequencer HD. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder samplerSequencer HD på pc

Öppna programmet Emulator och skriv samplerSequencer HD i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda samplerSequencer HD För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

20,00 kr På iTunes ↲

Bästa programvaran Music, som samplerSequencer HD



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up