BankID säkerhetsapp

Ladda ner BankID säkerhetsapp

Publicerad av Finansiell ID-Teknik BID AB


Användares rekommendation:

4/5

4
Från 3,279 användarbedömningar.


Ladda ner appen

Hoppa till: Ladda ner på Android | Installera på Windows | Ladda ner på iphone

Vad är bra!

1. Mobilt BankID ges ut av Danske Bank, Handelsbanken, ICA Banken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB, Skandia, Sparbanken Syd, Swedbank och Ålandsbanken.

2. Med ett Mobilt BankID kan man legitimera sig och göra elektroniska underskrifter i e-tjänster hos banker, myndigheter och andra organisationer.

3. BankID säkerhetsapp används för Mobilt BankID som är en e-legitimation för mobiltelefoner och surfplattor.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Finansiell ID-Teknik BID AB 3279 3.56816 7.24.0 4+


Software Förhandsgranska

       

Hur man Hämta och installera BankID säkerhetsapp på din Windows-dator

För tillfället, BankID säkerhetsapp är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera BankID säkerhetsapp på din dator i 4 enkla steg nedan:Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

 1. Nox-app .
 2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

 1. klicka på BankID säkerhetsapp. Installationsprocessen börjar.
 2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
 3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder BankID säkerhetsapp på pc

Öppna programmet Emulator och skriv BankID säkerhetsapp i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

 1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
 2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
 3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda BankID säkerhetsapp För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

BankID säkerhetsapp Beskrivning

BankID säkerhetsapp används för Mobilt BankID som är en e-legitimation för mobiltelefoner och surfplattor. Med ett Mobilt BankID kan man legitimera sig och göra elektroniska underskrifter i e-tjänster hos banker, myndigheter och andra organisationer. Mobilt BankID ges ut av Danske Bank, Handelsbanken, ICA Banken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB, Skandia, Sparbanken Syd, Swedbank och Ålandsbanken. Mer information till utvecklare av e-tjänster finns på www.bankid.com/rp/info.

Recensioner


 • Av Jedih
  4

  Dark mode please!

  snälla fixa Dark mode så man slipper bländas mellan inloggningarna! • Av Flöjtsprutan
  5

  Fungerar alltid.

  Jag måste gå emot strömmen och säga att jag känner verkligen inte igen mig i att appen strular. Tvärtom så har den alltid fungerar för mig, i ur och skur, ända sedan den första gången släpptes. BankID i mobilen har verkligen inneburit en stor förändring i vår vardag och jag tycker att man skall vara tacksamma mot utvecklarna av appen. Om den strular för er så kanske ni borde se över om det kan finnas andra orsaker till era problem. För mig fungerar appen precis som den ska även efter uppdateringar. Värt att säga är kanske att jag har en iPhone 6+. Möjligen har de nyare modellerna någon form av problem som vi med äldre modeller inte märker av. • Av .......007.....
  4

  Funkar bra tills den inte gör det..

  Tycker att bankid har funkat väldigt bra, fram tills idag då jag inte ens får upp startsidan. Appen är blank när jag öppnar den så när som på bankid loggan. Jag har både uppdaterat appen samt startat om telefonen. Vore bra att veta vad som är fel och om det är ngt som kommer lösas inom kort. • Av Ivaria
  5

  Sverige ligger i framkant för digitaliseringen och Bank-ID är en av många anledningar till detta

  Men... Dark Mode när? • Av Tappad kund
  4

  Missat nått?

  ”Uppgradera för att inte missa något”. Men vad missar vi? Berätta vad ni uppdaterat, eller skicka inte ut nya uppdateringar!!!


keyboard_arrow_up