BankID säkerhetsapp

BankID säkerhetsapp på PC

Publicerad av Finansiell ID-Teknik BID AB


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: Utilities
 • Senast uppdaterad: 2021-01-11
 • Filstorlek: 59.81 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 BankID säkerhetsapp på PC   BankID säkerhetsapp på PC   BankID säkerhetsapp på PC   BankID säkerhetsapp på PC  

Hur man Hämta och installera BankID säkerhetsapp på din Windows-dator

För tillfället, BankID säkerhetsapp är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera BankID säkerhetsapp på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder BankID säkerhetsapp på pc

Öppna programmet Emulator och skriv BankID säkerhetsapp i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda BankID säkerhetsapp För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes
Ladda ner Android

BankID säkerhetsapp Beskrivning

BankID säkerhetsapp används för Mobilt BankID som är en e-legitimation för mobiltelefoner och surfplattor. Med ett Mobilt BankID kan man legitimera sig och göra elektroniska underskrifter i e-tjänster hos banker, myndigheter och andra organisationer. Mobilt BankID ges ut av Danske Bank, FOREX Bank, Handelsbanken, ICA Banken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB, Skandia, Sparbanken Syd, Swedbank och Ålandsbanken. Mer information till utvecklare av e-tjänster finns på www.bankid.com/rp/info.

Recensioner

 • Önskar att denna app inte fanns

  Av Citronkola
  Jag hatar min smartphone. Tyvärr är mobilt nästintill ett krav för att kunna använda internet på ett smidigt sätt. Denna app är det enda som får mig att behålla min iPhone.
 • 5/5

  Av SCROXS
  Dark mode fixat.
 • ”Skaffa ny telefon.”

  Av ExRCgirl
  9/12: Idag när jag loggade in fick jag ett meddelande i appen om att uppdatera innan juni 2021 (hur? det finns ju ingen ny version), eller (hann tyvärr inte skärmdumpa så jag har inte den exakta ordalydelsen) så borde jag skaffa en ny enhet/telefon. En app som används av så många, som man i princip MÅSTE ha, anpassas alltså bara till de som har råd med nyare telefoner. Vilken myndighet har ansvar för det här? Ska man anmäla till Konsumentverket? P1:s plånboken? DO? Såg att apputvecklaren lämnat ett svar på någon av mina tidigare inlägg, vet tyvärr inte vilket. Min bank menar att ni har ansvar för appen. 18/11: NU kom en ny version som går att uppdatera. Bra, tack. Hoppas att den fungerar felfritt också. 16/11: Edit igen, fyra dagar senare: ny version igen, går bara att öppna, ej uppdatera. Kolla så att versionen verkligen passar till äldre iOS. Skrämmande att en app som ska användas till så många viktiga saker i ens liv inte går att uppdatera! Nov 2020: det står att det kom en ny version för två dagar sedan, men det finns ingen ny version att hämta! Fungerar den inte på äldre mobiler nu?! [Edit efter tre dagar: fortfarande ingen ny version.] * Gammal recension: ”Tekniskt fel”, hela j***a tiden. Gör en appversion för oss som inte har den nyaste av dyra smartphones. -> Edit: det verkar vara många här som upplever samma felmeddelande och problem. Kanske dags att felsöka och göra om. Och göra rätt. Bank ID ska ju fungera till så mycket nu för tiden, man ska ju inte behöva installera om appen och skaffa nytt Bank ID flera gånger i veckan! Och jag har definitivt inte råd att köpa en ny telefon för att få det att fungera!
 • Går inte att använda

  Av zjhfdkiggjk
  Vissa applikationer öppnar bara eran hemsida istället för applikationen. Sedan ska man välja ”öppna med BankID” vilken inte ens finns som alternativ. Hur uselt är det inte att det inte finns någon som helst support ang. detta? 1/5 bara för att ni inte är kontaktbara.
 • Oseriöst att spåra användare...

  Av i<3nature
  En stjärna och egentligen färre om det gått, för att ni börjat spåra användning av en säkerhetsapp, oavsett om en kan tacka "nej". Det enda BankID ska göra är att intyga en identitet, dvs ja eller nej. Så vad är det som behöver analyseras och samla data för? Var finns informationen om exakt vad för data det är som samlas in? "Finns det, så används det" som säkerhetsexperterna säger...
 • GO

  Av fuze xerox
  Helt klart en användbar applikation
 • Svart

  Av Wallenfyr
  Låt oss välja en svart variant av appikonen
 • Särskild postadress

  Av kimpuzz
  Hej jag försöker logga in men kommer inte in Jag har flyttat från min tidigare adress fjäderharvsgatan 42 lägenhet 1103 Jag har flyttat till samma adress fast nummer 83 Angered Lägenhet nummer får ni när jag kommer loss från köerna !!!
 • Stöd för Apple Watch (watchOS)

  Av Rich#1
  Vi är många som vill ha stöd för Apple Watch (watchOS). Det börjar bli dags nu. Tråkigt att Finansiell ID-Teknik AB har så dålig privatkundservice att man ens kan kontakta dem med frågor angående BankID.
 • Irriterande påminnelse

  Av Bigmig1983
  Man behöver väl inte påminna hela tiden man använder appen att ens BankID går ut om 60 dagar?!?! Ändå hela två månader kvar...en månad känns jobbigt nog. Inte ens bilen är så korkad gällande påminnelse om service.