EasyPark: Parkeringsapp

EasyPark: Parkeringsapp på PC

Publicerad av EasyPark


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: Navigation
 • Senast uppdaterad: 2021-01-11
 • Filstorlek: 150.00 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 EasyPark: Parkeringsapp på PC   EasyPark: Parkeringsapp på PC   EasyPark: Parkeringsapp på PC   EasyPark: Parkeringsapp på PC   EasyPark: Parkeringsapp på PC   EasyPark: Parkeringsapp på PC   EasyPark: Parkeringsapp på PC   EasyPark: Parkeringsapp på PC   EasyPark: Parkeringsapp på PC   EasyPark: Parkeringsapp på PC  

Hur man Hämta och installera EasyPark: Parkeringsapp på din Windows-dator

För tillfället, EasyPark: Parkeringsapp är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera EasyPark: Parkeringsapp på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder EasyPark: Parkeringsapp på pc

Öppna programmet Emulator och skriv EasyPark: Parkeringsapp i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda EasyPark: Parkeringsapp För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes
Ladda ner Android

EasyPark: Parkeringsapp Beskrivning

Parkeringsappen EasyPark vill göra det ENKELT att hitta parkering via mobilen. Med vår smidiga app kan du spara tid och pengar. PLANERA, HITTA, BETALA och HANTERA parkeringar när du vill och var du än parkerar din bil. EasyPark finns tillgängligt i hela Europa och gör parkeringen till en dröm i över 2000 städer världen över. Var kan jag parkera? - Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Italien, Österrike, Frankrike, Spanien, Schweiz, Slovenien, Nederländerna, Belgien och Australien Du kan parkera i följande svenska städer: Stockholm, Malmö, Jönköping, Borås, Danderyd, Danderyds Sjukhus, Elektronikbyn/Brostaden, Enköping, Falun, Gotland, Gävle, Halmstad, Helsingborg, Hälleviksstrand, Karlshamn, Karlstad, Knivsta, Kungsbacka, Linköping, Lund, Marstrand, Mölndal, Nyköping, Oskarshamn, Sigtuna, Skellefteå, Solna, Sundbyberg, Sundsvall, Södertälje, Tranås, Västerås, Västerås Lasarett, Växjö, Örebro, Östersund. EasyPark har sedan 2001, hjälpt MILJONTALS förare varje månad och vi är stolta över att ha det bredaste serviceutbudet i hela Europa. Med flera miljoner användare i Europa är EasyPark ledande inom digital parkering och appen uppdateras ständigt med NYA och FÖRBÄTTRADE funktioner och finesser. Varför EasyPark? • Använd appen för att hitta parkering såväl på GATAN som på andra parketingsplatser och PARKERINGSHUS. • SPARA TID. Med EasyPark behöver du inte längre lägga tid på att leta parkeringsautomater. • FÖRLÄNG din parkering med ett fingersvep, var du än befinner dig. Få NOTIFIKATIONER och PÅMINNELSER om när din parkering är på väg att ta slut eller när du åker in på en betalparkering. • SPARA PENGAR genom att bara betala för den tid din bil faktiskt står parkerad. • Vi erbjuder en rad olika betalmetoder, som PayPal, ApplePay och SWISH • SLIPP PARKERINGSBÖTER ! ***NYHETER*** Upptäck EasyParks FIND-funktion: Ange din destination i appen och låt FIND guida dig till en ledig parkeringsplats. Med FIND slipper du cirkla runt kvarteret för att hitta en ledig plats. FIND guidar dig inte bara till din destination, utan hjälper dig dessutom att hitta tillgänglig parkering. Spara tid (och nerver) - med FIND-funktionen slipper du onödiga varv runt kvarteret och kan halvera din parkeringstid! FIND är tillgänglig i Stockholm, Malmö, Uppsala och Västerås. www.facebook.com/EasyPark.Sverige/ easypark.se

Recensioner

 • Usch

  Av kevinbautic
  Appen fungerar inte som den ska när man ska betala parkering genom swish. Detta är säkert 4e gången där jag betalat med swish, pengarna dras, men ingen pågående parkering finns på appen. En av gångerna fick jag böter och enligt ”kundtjänst” borde jag inte lämnat bilen innan pågående parkering syntes. Återbetalningen för ingenting fick jag inte heller. Katastrof-app. Rekommenderas inte ens lite. Desstom tar easypark en avgift per timme åt sig själva, jag rekommenderar ”betala P”. Billigare samt blåser dig inte på pengar.
 • Smidig men...

  Av Tomatmosaren
  EasyPark är ett snabbt sätt att betala parkering på och appen har bra funktioner men det går inte att parkera två bilar samtligt. När jag försökte fick jag dock inte upp något felmeddelande utan trodde att betalningen gått igenom och att allt var frid och fröjd. Riktig snopet när syrrans bil fick en bot och inte min. Hoppas att man kan fixa ett felmeddelande när parkeringar inte går igenom så blir det fem stjärnor från mig bästa gång.
 • Så dålig den blev 😳

  Av SE Mats
  Den här appen har varit riktigt bra fram till idag. Då fick jag välja om jag ville betala ”lokaltaxa” och bara kunna använda appen i min stad (som tydligen har ett särskilt avtal med EP) eller betala en serviceavgift och kunna använda appen i hela landet. Vad jag valde? Lokaltaxa såklart😃👍 Det finns ju andra appar jag kan betala med i övriga landet. Konstigt företag. Man väljer hellre att jag betalar en gång i veckan för 2 timmar i min stad och att jag inte betalar för längre parkeringar i andra kommuner övriga dagar. Andra företag föredrar att maximera vinsten men inte Easypark. Ovanligt men kul!
 • Easypark luras

  Av Skoxberra
  Feta knappen ”Starta parkering” i appens nederkant avslutade omgående redan startad parkering. Bättre kan ni !
 • Du åker på en bot om appen glömmer din transaktion

  Av Jimmy127555
  Apoen har fungerat bra tills idag när jag fick en bot trots biljett. När jag tittar i apoen har den loggat ut mig och glömt mitt köp. Kundtjänsten vill/kan inte hjälpa! :(
 • “Ytterligare kostnader i app” framkommer inte!

  Av Flyingalex
  Det framkommer inte att Ni tar ytterligare betalt utöver parkeringsavgift i Er information! Först efter att app är nedladdad förtydligas det! Avinstallerar denna app omedelbar. Jag är uppenbart inte ensamen om att ha åsikter om denna ”väsentliga” i formation!
 • Plottrig

  Av rälsbuss99
  Upplever som sällananvändare appen ostrukturerad.
 • Girighet

  Av NbDNrP9g64hg
  När de flesta p-appar erbjuder avsluta parkering tidigare och betala bara så mycket som man har parkerat tar easypark hela beloppet trots avslutad parkering i förväg. Girigheten tar över.
 • Slipp p-böter

  Av Br. M. AABB StJ Vic.
  Jag är EXTREMT besviken. När man drabbas av en p-vakt som inte uppmärksammar att man betalat med EasyPark, så visar det sig att EasyPark inte bryr sig! Anledningen till att jag började använda appen och rekommenderade den till många, var att EasyPark gick ut i marknadsföring där man lovade sig att ta över i de fall som felaktig p-bot utdelats. Men, det var uppenbarligen bara snack. Tack för ingenting. Nu avinstallerar jag detta!
 • Doesn’t always work

  Av John771159
  Works half of the time. Sometimes doesn’t start the parking. Would be nice to fix this bug