EncryptedZip

Ladda ner EncryptedZip

Publicerad av Tien Thinh Vu

den 2024-05-02

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Productivity
  • Formellt Tillstånd: 45,00 kr
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 1.4
  • Filstorlek: 3.60 MB



Ladda ner ⇩

★ ★ ★ EncryptedZip Översikt

EncryptedZip på PC   EncryptedZip på PC   EncryptedZip på PC   EncryptedZip på PC   EncryptedZip på PC  

Vad är EncryptedZip? EncryptedZip är en app som är dedikerad till kunder som arbetar med säkra projekt och behöver sätta ett standardlösenord för varje Zip-fil innan de delar den, utan att behöva ange det flera gånger. Appen stöder flera språk och har funktioner som att visa och extrahera filinnehåll, komprimera filer, dela upp filer, filtrera efter filnamn och mycket mer.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Tien Thinh Vu 0 1.4 4+


9 detaljer om EncryptedZip

1. - Visa filinnehåll / Extraheringsstöd: ZIP, RAR (med eller utan lösenord) - Komprimeringsstöd för filer: ZIP (med eller utan lösenord) - Delningsstöd för filer: *.001, *.002, *.003, par1.rar, part2.rar ..... (Observera: Maximalt stöd för filstorlek: 2 GB) Applikationens funktioner: + [Stöd för flera språk]: Engelska Deutsch Français 日本語 한국어 Español Português Čeština Dansk Suomi Italiano Nederlands Norsk Polski Русский Svenska ไทย Türkçe Tiếng Việt 中文(中国) 中文(台灣) + STANDARDLÖSENORD: låter dig ställa in ett "standardlösenord" för att automatiskt använda det för att komprimera dina värdefulla data utan att behöva ange det igen (sparar tid och ansträngning).

2. EncryptedZip är tillägnad kunder som arbetar med säkra projekt och behöver ställa in ett standardlösenord för varje Zip-fil innan de delas, utan att behöva ange det flera gånger.

3. För krypterade filer som använder ditt förinställda "standardlösenord" behöver du inte heller ange lösenordet igen för att öppna eller extrahera det.

4. + DELA / SLÅ SAMMAN filer: Att dela stora Zip-filer har alltid varit ett problem, men applikationen hjälper till att lösa detta genom att låta dig enkelt dela upp zip-filen i mindre delar (i formatet: *.001, *.002, *.003 .....). Den kan också hjälpa dig att slå samman uppdelade filer tillbaka till den ursprungliga filen.

5. + SNABBVISNING: låter dig snabbt visa innehållet i en komprimerad ZIP (.zip)- eller RAR (.rar)-fil och endast extrahera de filer du väljer utan att behöva extrahera hela arkivet.

6. + GISSA LÖSENORD: i dialogrutan "Inställningar" kan du ställa in en lista med "Gissade lösenord" så att applikationen först försöker med dessa lösenord för att öppna en krypterad Zip- eller Rar-fil.

7. + STÖD FÖR PC/WINDOWS-ANVÄNDARE: tar automatiskt bort dolda Mac-filer (exempelvis ".DS_Store"-filen och "__MACOSX"-mappen) så att när de extraheras på en Windows-dator är dina filer rena från dolda ".DS_Store"-filer och "__MACOSX"-mappen.

8. Du kan snabbt förhandsgranska en eller flera filer i arkivet genom att helt enkelt trycka på "Enter"-tangenten.

9. Denna funktion kan hjälpa dig att spara mycket tid.

Hur man Hämta och installera EncryptedZip på din Windows-dator

Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app EncryptedZip Get App or Alternatives ↓ 0 Reviews
Tien Thinh Vu

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda EncryptedZip på din PC:

För närvarande är EncryptedZip inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder EncryptedZip på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på EncryptedZip. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder EncryptedZip på pc

Öppna programmet Emulator och skriv EncryptedZip i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda EncryptedZip För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

45,00 kr På iTunes ↲

EncryptedZip funktioner och beskrivning

- Visa filinnehåll / Extrahera stöd: ZIP, RAR (med eller utan lösenord)

- Komprimera filstöd: ZIP (med eller utan lösenord)

- Dela upp filstöd: *.001, *.002, *.003, par1.rar, part2.rar .....

(OBS: Maximalt stöd för filstorlek: 2 GB)

+ [Stöd för flera språk]:

Engelska

Deutsch

Français

日本語

한국어

Español

Português

Čeština

Dansk

Suomi

Italiano

Nederlands

Norsk

Polski

Русский

Svenska

ไทย

Türkçe

Tiếng Việt

中文(中国)

中文(台灣)

+ STANDARDLÖSENORD: låter dig ställa in ett "standardlösenord" för att automatiskt använda det för att komprimera dina värdefulla data utan att behöva ange det igen (sparar tid och ansträngning).

Med krypterade filer som använder ditt förinställda "standardlösenord" behöver du inte heller ange lösenordet igen för att öppna eller extrahera det.

+ GISSA LÖSENORD: i "Inställningar" dialogrutan kan du ställa in en lista över "Gissa lösenord" så att appen först försöker med dessa lösenord för att öppna en krypterad Zip-, Rar-fil. Denna funktion kan hjälpa dig att spara mycket tid.

+ STÖD FÖR PC/WINDOWS-ANVÄNDARE: tar automatiskt bort Mac dolda filer (till exempel ".DS_Store"-filen och "__MACOSX"-mappen) så att när den extraheras på en Windows-dator är dina filer rena från dolda ".DS_Store"-filer och "__MACOSX"-mappen.

+ SNABBVISNING: låter dig snabbt visa innehållet i en komprimerad ZIP (.zip), RAR (.rar)-fil och bara extrahera de filer du väljer utan att behöva extrahera hela arkivet. Du kan snabbt förhandsgranska en eller flera filer i arkivet genom att helt enkelt trycka på "Enter"-tangenten.

+ DELA UPP / SAMMANFÖR FILER: Att dela upp stora Zip-filer har alltid varit ett problem, men appen hjälper till att lösa detta genom att låta dig enkelt dela upp zip-filen i mindre bitar (i formatet: *.001, *.002, *.003 .....).

Det kan också hjälpa dig att sammanfoga uppdelade filer tillbaka till originalfilen.

+ FILTRERA EFTER FILNAMN: under fil-listdialogrutan finns en "filtertextruta" som hjälper dig att filtrera visade filer efter deras filnamn.

Att söka efter innehåll i en Zip-, Rar-arkiv är så enkelt med denna funktion.

+ DRAG & DROP FÖR VISNING: Dra en arkivfil till appens dockikon eller appfönstret och se innehållet i arkivet på en gång.

+ DRAG & DROP FÖR KOMPRIMERA: Dra vilka filer/mappar som helst till appens dockikon eller till ett fönster i appen för att komprimera dem i Zip-format (med eller utan lösenord)

+ Andra:

Appen ger dig många sätt att extrahera

Bästa programvaran Productivity, som EncryptedZip



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up