Google Dokument

Google Dokument på PC

Publicerad av Google LLC


  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: svenska
  • Kategori: Productivity
  • Senast uppdaterad: 2021-03-01
  • Filstorlek: 192.56 MB
  • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
  • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 Google Dokument på PC   Google Dokument på PC   Google Dokument på PC   Google Dokument på PC  

Hur man Hämta och installera Google Dokument på din Windows-dator

För tillfället, Google Dokument är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Google Dokument på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder Google Dokument på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Google Dokument i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Google Dokument För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes
Ladda ner Android

Google Dokument Beskrivning

Skapa, redigera och samarbeta var du än är med Google Dokument-appen. Samarbeta i realtid * Dela dokument med teamet * Redigera, kommentera och lägg till åtgärder i realtid * Förlora aldrig ändringar eller tidigare versioner av dokumentet med versionshistorik Skapa var och när som helst – även offline * Skriv ned nya idéer direkt * Få saker och ting gjorda, även på flyget, med offline-läge * Spara tid och hitta rätt utseende med lättanvända mallar Sök på Google direkt i Dokument * Använd Google Sök utan att lämna dokumentet * Sök i alla filer på Drive, direkt i Dokument Redigera och dela flera filtyper * Öppna olika filer, inklusive Microsoft Word-filer, direkt i Google Dokument * Friktionsfritt samarbete, oavsett vilken app de andra i teamet använder * Konvertera och exportera filer sömlöst En del av G Suite: Googles intelligenta appar för företag * Håll kontakten och samarbeta med teamet via en appsvit – Gmail, Drive, Kalender med mera * Använd Googles AI för att ge alla medarbetare tillgång till datainsikter * Bli ett av över 4 miljoner betalande företag som använder G Suite i sin organisation Behörighetsmeddelande Kamera: Används för att ta foton som infogas i dokument. Foton: Används för att få åtkomst till foton i appen Foton så att användarna kan välja bilder att infoga i dokument.