MyPermissions Privacy Cleaner

Ladda ner MyPermissions Privacy Cleaner

Publicerad av Online Permissions Technologies

den 2024-04-23

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Utilities
  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 4.35.121 (233)
  • Filstorlek: 51.83 MB



Ladda ner ⇩
Användares rekommendation:

5/5

5
Från 3 användarbedömningar.

★ ★ ★ MyPermissions Privacy Cleaner Översikt

MyPermissions Privacy Cleaner på PC   MyPermissions Privacy Cleaner på PC   MyPermissions Privacy Cleaner på PC   MyPermissions Privacy Cleaner på PC   MyPermissions Privacy Cleaner på PC  

Vad är MyPermissions Privacy Cleaner? MyPermissions är en app som hjälper användare att skydda sin personliga information och ta kontroll över sin integritet genom att skanna appar på deras sociala nätverk. Appen upptäcker vilka appar som utgör en risk för användarens mest känsliga information och ger realtidsvarningar när appar får tillgång till personlig information.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Online Permissions Technologies 3 5 4.35.121 (233) 4+


11 detaljer om MyPermissions Privacy Cleaner

1. MyPermissions är en kraftfull app som ger användare möjlighet att skanna de appar de använder varje dag för att se, på ett tydligt och lättöverskådligt sätt, vilka appar som har exakt vilka behörigheter att agera på dina vägnar och vilka data de har tillgång till.

2. Skydda din personliga information och ta kontroll över din integritet genom att använda MyPermissions för att skanna apparna på dina sociala nätverk som du använder varje dag, samt de du har slutat använda och glömt bort.

3. - Skanna alla dina större sociala nätverk för att se vilka appar som har tillgång till din information och vilka data de har tillgång till.

4. - Aktivera 24/7-skydd för att få realtidsvarningar när appar får tillgång till din personliga information och bekräfta ditt godkännande eller återkalla behörigheter omedelbart.

5. Vi kommer att kontrollera externa anslutningar och tredjepartsappar som använder ditt online-konto för att få tillgång till din privata information, som att posta i ditt namn, känna till din plats, kontakter och mer, och visa dem i en lättöverskådlig rapport.

6. - Se på en översikt vilka behörigheter du har godkänt på dina egna och andras vägnar genom apparna du använder varje dag och de du inte använder.

7. - Behöver du ange dina referenser? Oroa dig inte! Vi använder, samlar inte in eller lagrar NÅGON av dina personuppgifter (vi lovar!) - vi kommer att dirigera dig till kontots webbplats och du kommer att ange dina uppgifter på deras server.

8. - Använd instrumentpanelen för att få en översikt över vem som har tillgång till dina data på alla dina övervakade tjänster.

9. För att tillhandahålla, hantera och förbättra våra tjänster samlar vi in en lista över installerade appar från din enhet.

10. Ladda ner MyPermissions-appen för att skanna Facebook, Instagram, Twitter, Google+, Dropbox och ytterligare tjänster för integritet och datarisk.

11. Upptäck vilka appar som utgör ett hot mot din mest känsliga information, så att du kan vara uppkopplad... och säker.

Hur man Hämta och installera MyPermissions Privacy Cleaner på din Windows-dator

Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app MyPermissions Privacy Cleaner Get App or Alternatives ↓ 3 Reviews
5
Online Permissions Technologies

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda MyPermissions Privacy Cleaner på din PC:

För närvarande är MyPermissions Privacy Cleaner inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder MyPermissions Privacy Cleaner på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på MyPermissions Privacy Cleaner. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder MyPermissions Privacy Cleaner på pc

Öppna programmet Emulator och skriv MyPermissions Privacy Cleaner i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda MyPermissions Privacy Cleaner För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

MyPermissions Privacy Cleaner funktioner och beskrivning

- Skanna alla stora sociala nätverk för att se vilka appar som har tillgång till användarens information och vilken data de har tillgång till.

- Se vilka behörigheter som har godkänts på användarens vägnar genom de appar som används varje dag och de som inte längre används.

- Aktivera 24/7 skydd för att få realtidsvarningar när appar får tillgång till personlig information och bekräfta eller återkalla behörigheter omedelbart.

- Använd Privacy Cleaner-appen för att skydda mot integritetsrisker på alla stora online-tjänster, inklusive Facebook, Google+, Twitter, Instagram, Dropbox och Yahoo.

- Appen är gratis att skanna, men kräver en årlig prenumeration för att kontrollera tillgången till personlig information.

- Prenumerationen förnyas automatiskt om inte auto-förnyelse stängs av minst 24 timmar före slutet av den nuvarande perioden.

- Användaren kan hantera prenumerationer och stänga av auto-förnyelse genom att gå till användarens kontoinställningar efter köp.

- Ingen avbokning av den nuvarande prenumerationen är tillåten under aktiv prenumerationsperiod.

Recensioner


  • Av Dash62839
    2

    Hmm

    Good funktion, but it takes to long to remove permissions.



  • Av Dash62839
    2

    Hmm

    Good funktion, but it takes to long to remove permissions.


Bästa programvaran Utilities, som MyPermissions Privacy Cleaner



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up