Weber® Grills

Ladda ner Weber® Grills

Publicerad av Weber-Stephen Products Co. den 2024-04-23

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Food & Drink
  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 3.5
  • Filstorlek: 89.21 MB



Ladda ner ⇩
Användares rekommendation:

5/5

5
Från 110 användarbedömningar.

★ ★ ★ Weber Översikt

Weber® Grills på PC   Weber® Grills på PC   Weber® Grills på PC  

Vad är Weber? Weber Grills App är en mobilapplikation som hjälper grillare av alla erfarenhetsnivåer att lyckas med sin grillning. Appen innehåller hundratals recept med steg-för-steg-instruktioner, filmer som beskriver grilltekniker, konkreta råd, användbara tips och en praktisk timer. Dessutom kan användare registrera sin grill och aktivera garantin, hitta monteringsanvisningar och garantiinformation, och hantera sin Weber-grill direkt via sin mobiltelefon.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Weber-Stephen Products Co. 110 4.68182 3.5 12+


11 detaljer om Weber® Grills

1. Här hittar du garantiinformation, bruksanvisningar, scheman och användbara filmer som t.ex. hur du monterar din grill, hur du monterar gasolflaskan, hur du rengör grillgallren ... i stort sett allt du behöver veta för att komma igång med grillningen.

2. Hundratals goda och inspirerande recept, däribland – biffar, hamburgare, brisket, ribs, fisk, helgrillad kyckling och mycket mer – med steg-för-steg-instruktioner, filmer som beskriver grilltekniker, konkreta råd, användbara tips och en praktisk timer.

3. Vad sägs om biffar och revben? Ja och ja? Vi har samlat allt detta och mycket mer, däribland hälsosamma recept, recept för att ”röka på planka”, recept för rotisseri och mycket mer.

4. Klicka på fliken ”Lägg till i inköpslistan” som finns i alla recept så läggs alla ingredienser som behövs till i din inköpslista, även för flera recept.

5. I våra grillguider finns tillagningstider och direkta/indirekta instruktioner för i stort sett allt du kan lägga på grillen, oavsett om det är kött eller grönsaker.

6. Lär dig grundläggande grilltekniker för att bli en mästare på favoriter som biffar, revben, lax och kalkon, allt med hjälp av korta instruktionsfilmer.

7. Bäst av allt, varje månad uppdateras appen med ett recept med tillhörande steg-för-steg-film som hjälper dig att lyckas med grillningen.

8. Registrera dig (det är enkelt) och få ett eget Weber-ID (eller logga in med ditt befintliga ID), därefter registrerar du din grill/dina grillar för att ta del av alla fördelarna.

9. Alla recept innehåller färgbilder, grillguide och inköpslista — och du kan spara dina favoritrecept och anteckningar.

10. De flesta av recepten inkluderar grilltips och timer, och vissa recept har även steg-för-steg-filmer.

11. Här hittar du monteringsanvisningar, garantiinformation och användbara filmer som gör att du kan hantera din Weber-grill direkt via din mobiltelefon.

Hur man Hämta och installera Weber® Grills på din Windows-dator

Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app Weber Get App or Alternatives ↓ 110 Reviews
4.68182
Weber-Stephen Products Co.

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda Weber® Grills på din PC:

För närvarande är Weber® Grills inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder Weber® Grills på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på Weber® Grills. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder Weber® Grills på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Weber® Grills i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Weber® Grills För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

Weber® Grills funktioner och beskrivning

- Registrering och Weber-ID: Användare kan registrera sig och få ett eget Weber-ID för att ta del av alla fördelar som appen erbjuder, inklusive garantiinformation, bruksanvisningar, scheman och användbara filmer.

- Recept: Appen innehåller över 400 recept med färgbilder, grillguide och inköpslista. Användare kan spara sina favoritrecept och anteckningar, och de flesta recepten inkluderar grilltips och timer. Varje månad uppdateras appen med ett nytt recept med tillhörande steg-för-steg-film.

- Receptsamlingar: Appen har samlat olika receptkategorier, inklusive hamburgare, biffar, revben, hälsosamma recept, recept för att ”röka på planka”, recept för rotisseri och mycket mer.

- Grillguider och timer: Appen innehåller grillguider med tillagningstider och instruktioner för i stort sett allt som kan läggas på grillen, och användare kan ställa in timern för att allt ska bli klart samtidigt.

- Grillkunskap: Appen innehåller korta instruktionsfilmer som lär användare grundläggande grilltekniker för att bli en mästare på favoriter som biffar, revben, lax och kalkon.

- Inköpslistor: Användare kan lägga till ingredienser från recepten i sin inköpslista, även för flera recept.

- Sök: Appen har en omfattande sökfunktion för att hitta det man letar efter.

Recensioner


  • Av Frogracing
    1

    Filmen gick inte att spela i alla steg spånet försvann

    Filmen gick inte att spela



  • Av PatrikHW
    2

    Grilltider

    Flera tidtagningar samtidigt saknas Kunna gå runt i menyerna och inte stänga av timer och lätt hitta en flik med pågående timers samt kunna ha en signal när det är halvtid


Bästa programvaran Food & Drink, som Weber® Grills



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up