ElectriCalc Pro

Ladda ner ElectriCalc Pro

Publicerad av Calculated Industries

den 2023-06-07

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Utilities
  • Formellt Tillstånd: 329,00 kr
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 10.6.1
  • Filstorlek: 21.70 MB



Ladda ner ⇩

★ ★ ★ ElectriCalc Pro Översikt

ElectriCalc Pro på PC   ElectriCalc Pro på PC   ElectriCalc Pro på PC   ElectriCalc Pro på PC   ElectriCalc Pro på PC  

Vad är ElectriCalc Pro? ElectriCalc Pro är en app som fungerar som en fullständig elektrisk referenstool för elektriker, belysningspecialister, elektriska entreprenörer och designers. Appen är en fullständig emulering av de populära #5065/#5070 modellerna och är helt förenlig med 2017, 2014, 2011, 2008, 2005, 2002, 1999 och 1996 NEC®. Appen innehåller en mängd olika funktioner som hjälper användare att lösa svåra elektriska beräkningar på några sekunder och leverera lösningar i enlighet med de senaste NEC®-standarderna.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Calculated Industries 0 0 10.6.1 12+


8 detaljer om ElectriCalc Pro

1. FUNKTIONER: •All funktionalitet och lösningar från den handhållna ElectriCalc Pro-kalkylatorn och optimerad för iPhone/iPod Touch-användare •Inbyggd hjälp - tryck bara och håll ned önskad knapp för fullständiga, tydliga definitioner, förklaringar och exempel på tangenttryckningar •En komplett användarhandbok finns gratis på (gå till ElectriCalc Pro-supportlänken nedan) •Svep från vänster till höger för att redigera en post (backsteg) ElectriCalc Pro-lösningar: •Trådstorlekar •Spänningsfall •Rördimensionering •Motor Full-Load Amps •Säkring och brytare storlekar •NEC® tabellnummer visas vid beräkning av trådstorlek •Storlekar på service- och utrustningsjordningsledare •Ange BTU för att hitta kilowatt per timme •Ange kilowatt per timme för att hitta BTU •Parallell resistans •Ohms lag-beräkningar - ange två värden för att lösa det tredje •Cirkulära MILS trådstorlekar Beskrivning av ElectriCa...

2. Hitta minsta VD-trådstorlek, maximal längd för en given trådstorlek, fallprocent, faktiskt antal och procent av spänning som sjunker •Rördimensionering för 12 typer av rör.

3. Den officiella amerikanska National Electrical Code® (NEC) ElectriCalc® Pro från Calculated Industries för iOS är en fullfunktionell emulering av våra populära modeller #5065/#5070.

4. Förutom inbyggd hjälp är ElectriCalc Pro elektriska kodkalkylatorn fullt kompatibel med 2017, 2014, 2011, 2008, 2005, 2002, 1999 och 1996 NEC®.

5. Kan också justera trådstorlekar för omgivningstemperaturer som inte är 30°C och för mer än tre ledare i en kanal •Integrerade lösningar för spänningsfall.

6. Elektriska entreprenörer, designers, elektriker och belysningsspecialister löser svåra elektriska beräkningar på några sekunder och levererar dessa lösningar i enlighet med den senaste NEC®.

7. Och även om det kanske är uppenbart, om du byter från en iOS-enhet till en icke-iOS-enhet, kommer du ATT behöva köpa en ny licens eftersom de är inkompatibla.

8. ElectriCalc Pro är ett komplett elektriskt referensverktyg som sparar tid, besvär och pengar.

Hur man Hämta och installera ElectriCalc Pro på din Windows-dator

Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app ElectriCalc Pro Get App or Alternatives ↓ 0 Reviews
0
Calculated Industries

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda ElectriCalc Pro på din PC:

För närvarande är ElectriCalc Pro inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder ElectriCalc Pro på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på ElectriCalc Pro. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder ElectriCalc Pro på pc

Öppna programmet Emulator och skriv ElectriCalc Pro i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda ElectriCalc Pro För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

329,00 kr På iTunes ↲

ElectriCalc Pro funktioner och beskrivning

- Alla funktioner och lösningar från den handhållna ElectriCalc Pro-kalkylatorn, optimerad för iPhone/iPod Touch-användare.

- Inbyggd hjälpfunktion som ger tydliga definitioner, förklaringar och exempel på tangenttryckningar när användaren trycker och håller ned en tangent.

- En komplett användarmanual finns tillgänglig gratis på ElectriCalc Pro supportlänk.

- Möjlighet att redigera en post genom att svepa från vänster till höger (backspace).

- Beräkningar för trådstorlekar, spänningsfall, rörgenomföring, motor full-load amps, säkrings- och brytare storlekar, parallell resistans, Ohms lag-beräkningar och cirkulära MILS trådstorlekar.

- Möjlighet att arbeta direkt i och konvertera mellan Ampere, Watt, Volt, Volt-Ampere, kVA, kW, PF% och EFF% och DC Resistance.

- Möjlighet att beräkna trådstorlekar enligt NEC® 310-16 och 310-17; koppar eller aluminium, 3Ø/1Ø, 60°C, 75°C, 90°C isoleringsklasser och 100% eller 125% av ampacity. Kan också justera trådstorlekar för omgivningstemperaturer som är högre än 30°C och för mer än tre trådar i en rörledning.

- Integrerade lösningar för spänningsfall. Hitta minsta VD trådstorlek, maximal längd för en given trådstorlek, fallprocent, faktiskt antal och procent av volt som faller.

- Rörgenomföringsstorlek för 12 typer av rörledningar. Enligt 2005 och 2008 NEC® Tabell C1-C12, hitta storleken på alla vanliga rörledningar för vilken kombination som helst av #THW, #XHHW och # THHN trådar. Ger också fyllnadsprocent, tvärsnittsarea, återstående områden och mer.

- Hitta Motor Full-Load Amps enligt nuvarande NEC®. Fungerar i 1Ø och 3Ø med de nya utökade tabellerna för 3Ø induktion (upp till 500 hk), synkron (upp till 200 hk) och DC-motorer enligt NEC® 430-247, 430-248 och 430-250.

- Beräknar säkrings- och brytare storlekar enligt NEC® 430-52.

- Parallell och deraterad trådstorlek.

- Parallell resistans.

- NEC-tabellnummer visas vid beräkning av trådstorlek.

- Storlekar överbelastningsskydd enligt NEC® 430-32.

- Hittar automatiskt NEMA-storlekar.

- Beräknar storlekar på service- och utrustningsjordningsledare enligt NEC® 250-122 och 250-66; fungerar också direkt i elektriska termer.

- Ange BTU för att hitta kilowatt per timme.

- Ange kilowatt per timme för att hitta BTU.

- Ohms lag-beräkningar - ange två värden för att lösa det t

Bästa programvaran Utilities, som ElectriCalc Pro



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up