Cloze Relationship Management

Ladda ner Cloze Relationship Management

Publicerad av Cloze

den 2023-10-10

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Productivity
  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 2023.10
  • Filstorlek: 133.59 MB



Ladda ner ⇩
Användares rekommendation:

3/5

3
Från 5 användarbedömningar.

★ ★ ★ Cloze Relationship Management Översikt

Cloze Relationship Management på PC   Cloze Relationship Management på PC   Cloze Relationship Management på PC   Cloze Relationship Management på PC   Cloze Relationship Management på PC  

Vad är Cloze Relationship Management? Cloze är en app som fungerar som en personlig assistent för dina professionella relationer. Den samlar information från dina appar för att skapa en översikt av varje person och företag du har kontakt med, inklusive kontaktinformation, historik av e-postmeddelanden, telefonsamtal, möten, anteckningar, filer, sociala medier och meddelanden. Cloze använder smart AI för att påminna dig om att kontakta viktiga personer och hålla dem i fokus. Appen har också funktioner för e-posthantering, CRM och teamarbete.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Cloze 5 3.4 2023.10 4+


5 detaljer om Cloze Relationship Management

1. SMART AI • Förstår åtgärder och lägger till dem i din dagordning (t.ex. "Vänligen granska och återkom till mig senast på fredag.") • Påminner dig automatiskt när det är dags att kontakta viktiga personer • Ser förändringar i e-postsignaturer för att uppdatera kontakter • Länkar automatiskt dagordningspunkter till nämnda personer och företag ENHETLIG KONTAKTHANTERING • Samlar alla dina kontakter på ett ställe • Håller kontakterna automatiskt uppdaterade PROFESSIONELL E-POST • Få påminnelser om du inte får svar på en viktig e-post • Få meddelande när en mottagare öppnar en e-post eller klickar på en länk du skickat • Mallar: Skapa och återanvänd mall-e-postmeddelanden.

2. "Den bästa personliga assistenten jag någonsin har använt, och jag har använt dem alla." - @SealMaster_CO "Fantastisk integration över flera källor för att skapa en enda vy av dina relationer!" - SUJONEROPRJA "Jag stängde tre beställningar under de första 24 timmarna av användning! Detta har aldrig hänt med något annat CRM jag har provat!" - Nicholas Hughes Cloze är som en personlig assistent för dina professionella relationer som alltid påminner dig vid rätt tillfälle och kommer ihåg det du inte gör.

3. Den hämtar från dina appar för att automatiskt skapa en vy av varje person och företag - alla deras kontaktuppgifter och din kompletta historik - varje e-post fram och tillbaka, dina telefonsamtal tillsammans, möten, anteckningar, filer, sociala medier och meddelanden.

4. Med allt på ett ställe räknar Cloze ut vem som är viktig och håller dem i fokus, och påminner dig till och med att kontakta en kontakt och fräscha upp en avtagande relation.

5. Allt är organiserat åt dig - utan något krångel.

Hur man Hämta och installera Cloze Relationship Management på din Windows-dator

Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app Cloze Relationship Management Get App or Alternatives ↓ 5 Reviews
3.4
Cloze

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda Cloze Relationship Management på din PC:

För närvarande är Cloze Relationship Management inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder Cloze Relationship Management på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på Cloze Relationship Management. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder Cloze Relationship Management på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Cloze Relationship Management i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Cloze Relationship Management För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

Cloze Relationship Management funktioner och beskrivning

- Smart AI som förstår åtgärder och lägger till dem i din agenda

- Automatiska påminnelser om att kontakta viktiga personer

- Uppdaterar kontakter automatiskt när det finns ändringar i e-postsignaturer

- Unified Contact Management som samlar alla dina kontakter på ett ställe

- Professionell e-posthantering med funktioner som påminnelser om obesvarade e-postmeddelanden, notifikationer om öppnade e-postmeddelanden och mallar för e-postmeddelanden

- CRM-funktioner som spårar aktiviteter kring projekt och affärer automatiskt, påminnelser om vad som ska göras härnäst och To-Dos för att hålla koll på uppgifter

- One View of Everything som samlar e-postmeddelanden, samtal, filer, anteckningar, meddelanden och kalenderhändelser på ett ställe

- Teamfunktioner som ger en översikt av all kommunikation för varje affär och projekt, tilldelning av ansvar och uppgifter samt hantering av företagets kontakter, projekt och affärer på ett ställe

- Gratis att använda för kontaktadministration och grundläggande e-posthantering

- Tilläggsfunktioner kräver en prenumeration på Cloze Pro, Cloze Business (Silver, Gold eller Platinum) och finns tillgängliga som en 14-dagars gratis provperiod eller genom månads- eller årsabonnemang som en in-app-purchase

- Sekretess- och säkerhetslöfte som garanterar att Cloze inte kommer att skicka spam till dina kontakter eller sälja din information.

Recensioner


  • Av Spexosaurus
    1

    Useless

    During the first setup it forces me to enter an email account - why?! I don't want this app to have access to any email accounts cause I read those elsewhere. I just want want to organize the social media I CHOOSE MYSELF! Also very poorly integrated with iOS 7.



  • Av Johan-5377356
    1

    Warning!!!!

    Shitty app. Just a few hours after setting up this app my Yahoo mail account got hacked........


Bästa programvaran Productivity, som Cloze Relationship Management



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up