CAD/CAM/CAE Observer

Ladda ner CAD/CAM/CAE Observer

Publicerad av Quazarteam, LLC den 2024-05-02

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Productivity
  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 4.5
  • Filstorlek: 27.46 MB



Ladda ner ⇩

★ ★ ★ CAD/CAM/CAE Observer Översikt

CAD/CAM/CAE Observer på PC   CAD/CAM/CAE Observer på PC   CAD/CAM/CAE Observer på PC   CAD/CAM/CAE Observer på PC   CAD/CAM/CAE Observer på PC  

Vad är CAD/CAM/CAE Observer? CAD/CAM/CAE Observer är en ryskspråkig tidskrift som fokuserar på utvecklingen och användningen av datorbaserade teknologier inom industriell design, konstruktion, analys, simulering, tillverkningsförberedelse och datahantering under hela produktlivscykeln. Tidskriften har funnits sedan år 2000 och betonar vikten av Product Lifecycle Management (PLM) och digital prototyping.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Quazarteam, LLC 0 0 4.5 12+


9 detaljer om CAD/CAM/CAE Observer

1. Redaktionens samarbete med ledande internationella analytiska och konsultföretag, nätverks- och tryckta publikationer - CADCAMNet, TechniCom, Cyon Research Corporation, Cadalyst, CIMdata, Cambashi, Desktop Engineering, ConnectPress - och ett antal kända författare och recensenter - Brad Holtz, Raymond Kurland, Stephen Wolfe, Rachael Dalton-Taggart, Randall Newton, David Cohn, David Weisberg, Al Dean - ger rysktalande läsare tillgång till samma informationsmöjligheter som deras kollegor runt om i världen.

2. Genom att vara en konsekvent förespråkare för "produktionsorienterad" metodologi för Product Lifecycle Management (PLM), som utgör grunden för moderna tillvägagångssätt för att öka konkurrenskraften hos företag som skapar och tillverkar produkter, ägnar tidskriften också uppmärksamhet åt den alternativa konceptet digital prototypering (Digital Prototyping), samt diskussioner om integrationen av PLM med andra företagssystem som CRM, SRM och ERP.

3. "CAD/CAM/CAE Observer" är en informativ och analytisk tidskrift på ryska som täcker ett brett spektrum av ämnen och frågor inom utveckling och användning av de senaste datorbaserade teknologierna inom industriell designautomation (CAID), konstruktion (CAD), analys, beräkningar och simulering (CAE), produktionsförberedelse (CAPP och CAM) och datahantering (PDM) under hela produktens livscykel.

4. För att behandla problem och lösningar inom automatisering inom andra områden finns avsnitt som "Arkitektur, byggande och GIS", "Elektronik och elektroteknik", "Design av industriella objekt", "Robotar och deras programmering", "Hårdvara", "Maskiner, verktyg, mätteknik" och andra.

5. Kommunikativ - att koppla samman utvecklare, leverantörer och återförsäljare med läsarna, det vill säga nuvarande och framtida användare av CAD/PLM i det postsovjetiska området; att fungera som en effektiv kanal för att påverka marknaden och samtidigt ge pålitlig återkoppling som gör det möjligt för läsarna att förmedla meningsfulla bedömningar av utvecklarnas och leverantörernas prestationer.

6. Tidskriften vänder sig till chefer och specialister inom industriella företag och projektorganisationer inom högteknologiska branscher (maskin- och apparatbyggande, elektronik, elektroteknik, mekatronik etc.), studenter och lärare vid tekniska utbildningsinstitutioner.

7. Tidskriften har publicerats sedan år 2000.

8. Informativ (kunskapsmässig) - att rapportera om de senaste utvecklingarna inom CAD/PLM-området, om ny funktionalitet i befintliga system, om olika aspekter av tillämpningen av specifika lösningar baserade på de bästa CAD/CAM/CAE/PDM-produkterna, att belysa viktiga frågor om funktion och utveckling av den internationella CAD/PLM-marknaden som helhet, dess olika sektorer och regioner.

9. Propagandistisk - att presentera verkligt framgångsrika exempel på implementering och användning av CAD/CAM/CAE/PDM-system både på ryska och utländska företag.

Hur man Hämta och installera CAD/CAM/CAE Observer på din Windows-dator


Ladda ner en app som CAD/CAM/CAE Observer på Windows PC! Direktnedladdning nedan:

SN App Ladda ner Rating Utvecklare
1. AutoCAD mobile - DWG Viewer, Editor & CAD Drawing Tools AutoCAD mobile - DWG Viewer, Editor & CAD Drawing Tools Ladda ner 4.4/5
428 betyg
Autodesk Inc.
2. 3D CAD Models Engineering 3D CAD Models Engineering Ladda ner 4.2/5
84 betyg
CADENAS GmbH
3. CorelCAD - 2D & 3D DWG CAD CorelCAD - 2D & 3D DWG CAD Ladda ner 3.6/5
10 betyg
Corel Corporation

Alternativt, Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app CAD/CAM/CAE Observer Get App or Alternatives ↓ 0 Reviews
0
Quazarteam, LLC

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda CAD/CAM/CAE Observer på din PC:

För närvarande är CAD/CAM/CAE Observer inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder CAD/CAM/CAE Observer på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på CAD/CAM/CAE Observer. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder CAD/CAM/CAE Observer på pc

Öppna programmet Emulator och skriv CAD/CAM/CAE Observer i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda CAD/CAM/CAE Observer För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

CAD/CAM/CAE Observer funktioner och beskrivning

- Kommunikativ: Tidskriften fungerar som en kanal mellan utvecklare, leverantörer, återförsäljare och läsare, och ger feedback till utvecklare och leverantörer om deras prestationer.

- Informations- och kunskapsbaserad: Tidskriften rapporterar om de senaste utvecklingarna inom CAD/CAM/CAE/PDM, nya funktioner i befintliga system, och olika aspekter av tillämpning av specifika lösningar baserade på de bästa produkterna på marknaden. Den ger också en översikt av den internationella marknaden för CAD/CAM/CAE/PDM och dess olika sektorer och regioner.

- Propagandistisk: Tidskriften presenterar framgångsrika exempel på implementering och användning av CAD/CAM/CAE/PDM-system på både ryska och utländska företag.

- Pedagogisk: Tidskriften lär läsarna, särskilt unga, att tänka självständigt, fatta rätt beslut och kritiskt närma sig val av CAD/CAM/CAE/PDM-system.

Tidskriften innehåller en kombination av original-, översättnings- och redaktionella artiklar, med minimal akademisk ton, en passionerad inställning till publicerade texter, och en speciell stil i urval och presentation av material. Tidskriften strävar efter att upprätthålla en balans mellan närvaron av de största programvaruleverantörerna, och användningen av genrer som exklusiva intervjuer och "runda bord", samt analytisk, jämförande, översiktlig och prognostisk information som är praktiskt användbar för både studenter och företagsledare. Tidskriften är oberoende, har en konstruktiv inställning och är aktivt engagerad i den ryska CAD/CAM/CAE/PDM-marknaden.

Bästa programvaran Productivity, som CAD/CAM/CAE Observer



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up