Orienteering Companion

Orienteering Companion på PC

Publicerad av Kristian Holmlund


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: Navigation
 • Senast uppdaterad: 2019-09-30
 • Filstorlek: 3.32 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 Orienteering Companion på PC   Orienteering Companion på PC   Orienteering Companion på PC   Orienteering Companion på PC  

Hur man Hämta och installera Orienteering Companion på din Windows-dator

För tillfället, Orienteering Companion är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Orienteering Companion på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder Orienteering Companion på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Orienteering Companion i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Orienteering Companion För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

50,00 kr På iTunes
Ladda ner Android

Orienteering Companion Beskrivning

Orienteering Companion är ett kartverktyg till iPhone för utomhusbruk, och avsett för orienteringsträning. Användarens position visas i realtid på en kartbild som har importerats från bildbiblioteket och kalibrerats av användaren. Appen använder Platstjänster i enheten för att få aktuell positionsinformation. Noggrannheten är som bäst +/- 5 meter, vilket kräver att enheten har god GPS-mottagning. Kartbilder som har importerats sparas i en kartsamling. En ny kartbild måste alltid kalibreras första gången innan den kan användas. Sedan kan en kalibrerad karta i kartsamlingen användas hur många gånger som helst utan att göra om kalibreringen. Funktioner: - Kartdelning: Kartorna kan delas med andra användare av appen. - Kartimport: Kartor i form av KML/KMZ-filer (Google Earth kartformat) som innehåller en kalibrerad kartbilds-overlay kan importeras från webbplatser och är färdiga att användas i appen. - Spara Bild av Karta: Den karta som används kan sparas med synliga spårdetaljer till Bildbiblioteket. - Loggade Spår: Användaren kan välja att logga löpningen och se det aktuella spåret i realtid. Loggade spår kan exporteras i GPX-format för att användas med andra applikationer. - Banor: Orienteringsbanor med virtuella kontroller kan skapas med en inbyggd editor för varje karta. Användaren kan öva löpningar mot banan som har skapats för att ”hitta” kontrollerna och få resultat med hittade kontroller, mellantider och distansinformation. Banlöpningen loggas och resultatet kan visas vid senare tillfälle samt exporteras på samma sätt som för andra loggade spår. Observera: - Vänligen läs Integritetspolicy för hanteringen av din Platsinformation. - Användning av denna vägledningsapp görs helt på egen risk. Platsinformationen kan vara felaktig. - Fortsatt användning av GPS körande i bakgrunden kan dramatiskt minska batteritiden. - Kartor är normalt upphovsrättsskyddade och användaren måste se till att äga rätt till att avbilda de kartor som ska importeras till appen.

Recensioner

 • Bra app

  Av Ande81
  Lite småpyssligt att få in kartorna men sen funkar den fint.
 • Nu hittar jag!

  Av cmannen
  Kanon app. Har inte hittat något liknande. Största problemet för tillfället är att hitta bra kartmaterial att använda men det är inte aporna fel. Rekommenderas.