Gitarr Stämmare - Stäm gitarr

Ladda ner Gitarr Stämmare - Stäm gitarr

Publicerad av Gismart Limited


Användares rekommendation:

4/5

4
Från 2,150 användarbedömningar.


Ladda ner appen

Hoppa till: Ladda ner på Android | Installera på Windows | Ladda ner på iphone

Vad är bra!

1. - Kostnaden för förnyelse är lika med det värde som ”Apple’s App Store Matrix” bestämmer som motsvarigheten till prenumerationspriset i $USD.

2. Den varnar dig med både en visuell röd signal och genom att markera strängen när strängen är för hårt spänd och håller på att gå av.

3. Detta läge är designat för att hjälpa nybörjare och oerfarna musiker att spara strängar, tid och pengar.

4. Den är lämplig för att stämma en rad stränginstrument, lära sig nya ackord och friska upp minnet för de du redan lärt dig.

5. Utbildande tävlingsspel är lika användbara för nybörjare och dem som redan bemästrat gitarren.

6. Den är perfekt för att stämma akustiska, elektriska och basgitarrer, och även ukulele, banjo, fiol och cello.

7. På det ena eller andra sätter är DoubleTune en helt nödvändig app för alla musiker.

8. Gismart tar inget ansvar för någon skada på dina strängar.

9. - Veckovis med 7 dagars gratisprov för 7,99 USD; Årligen för 37,99 USD.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Gismart Limited 2150 4.3186 4.23 4+

Software Förhandsgranska

         

Hur man Hämta och installera Gitarr Stämmare - Stäm gitarr på din Windows-datorLadda ner en app som Gitarr Stämmare - Stäm gitarr på Windows PC! Direktnedladdning nedan:

SN App Ladda ner Rating Utvecklare
1. guitar tuner guitar tuner Ladda ner /5
0 betyg
2. guitar tuner guitar tuner Ladda ner /5
0 betyg
3. guitar tuner guitar tuner Ladda ner /5
0 betyg
Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda Gitarr Stämmare - Stäm gitarr på din PC:

För tillfället, Gitarr Stämmare - Stäm gitarr är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Gitarr Stämmare - Stäm gitarr på din dator i 4 enkla steg nedan:Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

 1. Nox-app .
 2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

 1. klicka på Gitarr Stämmare - Stäm gitarr. Installationsprocessen börjar.
 2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
 3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder Gitarr Stämmare - Stäm gitarr på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Gitarr Stämmare - Stäm gitarr i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

 1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
 2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
 3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Gitarr Stämmare - Stäm gitarr För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

Gitarr Stämmare - Stäm gitarr Beskrivning

DoubleTune är en avancerad stämmarapp skapad av professionella musiker. Den är lämplig för att stämma en rad stränginstrument, lära sig nya ackord och friska upp minnet för de du redan lärt dig. Utbildande tävlingsspel är lika användbara för nybörjare och dem som redan bemästrat gitarren. På det ena eller andra sätter är DoubleTune en helt nödvändig app för alla musiker. Gjord av rutinerade gitarrister är den enkel, snabb, intuitiv och korrekt. Den är perfekt för att stämma akustiska, elektriska och basgitarrer, och även ukulele, banjo, fiol och cello. Välj mellan ett antal förinställningar och lägen för stämmaren: - Tune Guard™ - Standard och populära stämningar (6 0ch 12 strängar); - Drop och Double Drop; - Öppen, modal och sänkt; - Ukulelestämningar; - Basgitarrstämningar; - Kromatisk stämmare - Automatiska och manuella lägen; Tune Guard™ är en smart funktion som hjälper dig att stämma säkert. Den varnar dig med både en visuell röd signal och genom att markera strängen när strängen är för hårt spänd och håller på att gå av. Detta läge är designat för att hjälpa nybörjare och oerfarna musiker att spara strängar, tid och pengar. Du kan enkelt stämma: - Elektrisk och akustisk gitarr; - Western- och klassiska gitarrer; - Bas med 4 och 5 strängar; - Ukulele; - Violin; - Cello; - Mandolin; - Altfiol; - Balalajka; - Banjo; - Och alla andra stränginstrument; Appen innehåller följande alternativ för prenumeration: - Veckovis med 7 dagars gratisprov för 7,99 USD; Årligen för 37,99 USD. - Årligen med 3 dagars gratisprov för 79,99 USD; Årligen för 79,99 USD. - Kostnaden dras från användarens iTuneskonto vid bekräftelse av köp. - En prenumeration förnyas såvida funktionen inte stängs av minst 24 timmar innan den aktuella perioden går ut. - Gratis provprenumeration förnyas automatiskt om den inte avslutas 24 timmar innan förnyelsen. - Prenumerationer kan hanteras av användaren och automatisk förnyelse kan stängas genom att gå till användarens kontoinställningar efter köpet. - Kostnaden för förnyelse är lika med det värde som ”Apple’s App Store Matrix” bestämmer som motsvarigheten till prenumerationspriset i $USD. - Om den kostnadsfria prövotiden inte använts till fullo vid köp av en premium prenumeration går kunden miste om den resterande tiden. - Obegränsad tillgång till våra premiumfunktioner inbegriper: Alla typer av stämningar Fantastiska musikspel Säker stämning med TuneGuard Integritetspolicy: https://gismart.com/privacy-policy/ Användarvillkor: https://gismart.com/terms-of-service/ * Priserna är lika med det värde Apples App Store Matrix fastställer som motsvarar USD-abonnemangspriset. * Tune Guard™-funktionen garanterar inte en 100% säker stämning. Gismart tar inget ansvar för någon skada på dina strängar.

Recensioner


 • Av katten kate
  1

  Kostar

  Kostar väldigt mycket! Rekommenderar INTE • Av gismart-blåst
  1

  Svindyr

  99kr/vecka utan att fråga • Av knyffeltrott
  1

  Skojare

  De vill ha 99 spänn i veckan efter tre dagar! • Av Perglala
  5

  PG

  Toppenlätt • Av Math1928
  1

  Scam!

  A 3 day free trial followed by a subscription at 99 SEK per week.... Should be banner from Appstore.


keyboard_arrow_up