Sinesp Cidadão

Ladda ner Sinesp Cidadão

Publicerad av Governo do Brasil den 2023-07-02

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Utilities
  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 5.9
  • Filstorlek: 34.47 MB



Ladda ner ⇩

★ ★ ★ Sinesp Cidadão Översikt

Sinesp Cidadão på PC   Sinesp Cidadão på PC   Sinesp Cidadão på PC   Sinesp Cidadão på PC   Sinesp Cidadão på PC  

Vad är Sinesp Cidadão? SINESP Cidadão är en app som ger brasilianska medborgare direkt tillgång till tjänster från Secretaria Nacional de Segurança Pública, som är en del av Ministério da Justiça e Cidadania. Appen har flera moduler som gör det möjligt för användare att söka efter information om stulna fordon, efterlysta personer och de mest eftersökta brottslingarna i Brasilien. Det finns också en funktion för medborgarparticipation där användare kan rapportera problem och situationer som rör allt från säkerhet till miljö och utbildning.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Governo do Brasil 0 0 5.9 4+


11 detaljer om Sinesp Cidadão

1. O SINESP Cidadão är en modul i det nationella systemet för information om allmän säkerhet som ger brasilianska medborgare direkt tillgång till tjänster från det nationella säkerhetsdepartementet inom justitie- och medborgarministeriet.

2. Det är viktigt att påpeka att om det finns en positiv träff för stulet fordon eller efterlysning av person, bör medborgaren omedelbart informera polisen genom att ringa 190 och inte försöka närma sig eller konfrontera personen på egen hand.

3. Funktionen är tillgänglig endast för medborgare som bor i någon av de fem städerna som ingår i "Em frente, Brasil" (Ananindeua/PA, Paulista/PE, Cariacica/ES, São José dos Pinhais/PR och Goiânia/GO), en pilotprojekt från den federala regeringen som handlar om att bekämpa brottslighet och våld.

4. Informationen hämtas från den nationella databasen för efterlysningar (BNMP) hos CNJ.

5. Det är värt att nämna att informationen som registreras i appen kommer att skickas till den federala regeringens integrerade plattform för klagomål och tillgång till information.

6. Informationen hämtas direkt från INFOSEG, som innehåller register över försvinnanden som polisen i deltagande delstater har gjort.

7. Informationen hämtas direkt från databasen hos det nationella trafikdepartementet (DENATRAN).

8. - Medborgardeltagande: en kanal för att lämna tips och rapportera situationer som rör allmän säkerhet, hälsa, utbildning, miljö, trafik med mera.

9. - Fordonskontroll: ger medborgaren möjlighet att kontrollera om något fordon i Brasilien är stulet eller rapporterat som stulet.

10. - Efterlysningar: ger alla medborgare möjlighet att kontrollera efterlysningar av personer som väntar på att gripas, med syfte att hjälpa polisen.

11. Listan fokuserar på brottslingar som har dömts för brott begångna i flera delstater.

Hur man Hämta och installera Sinesp Cidadão på din Windows-dator

Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app Sinesp Cidadão Get App or Alternatives ↓ 0 Reviews
0
Governo do Brasil

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda Sinesp Cidadão på din PC:

För närvarande är Sinesp Cidadão inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder Sinesp Cidadão på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på Sinesp Cidadão. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder Sinesp Cidadão på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Sinesp Cidadão i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Sinesp Cidadão För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

Sinesp Cidadão funktioner och beskrivning

- Consulta Veículos: Användare kan söka efter information om stulna eller försvunna fordon i hela Brasilien. Informationen hämtas direkt från databasen hos Departamento Nacional de Trânsito (DENATRAN).

- Consulta Mandado de Prisão: Användare kan söka efter information om efterlysta personer och mandat som väntar på att verkställas. Informationen hämtas från Banco Nacional de Mandados de Prisão (BNMP) hos CNJ.

- Consulta Desaparecidos: Användare kan söka efter information om försvunna personer. Informationen hämtas från INFOSEG, som samlar in rapporter om försvunna personer från Polícias Civis i deltagande delstater.

- Procurados: En lista med namn, bilder och information om de mest eftersökta brottslingarna i Brasilien. Listan fokuserar på brottslingar som har agerat i flera delstater.

- Participação Cidadã: En funktion där användare kan rapportera problem och situationer som rör allt från säkerhet till miljö och utbildning. Funktionen är för närvarande endast tillgänglig för invånare i fem städer som ingår i "Em frente, Brasil" -projektet (Ananindeua / PA, Paulista / PE, Cariacica / ES, São José dos Pinhais / PR och Goiânia / GO). Rapporterade problem skickas till Plataforma Integrada de Ouvidoria e Acesso à Informação do Governo Federal.

- Användare uppmanas att inte försöka närma sig eller gripa personer som är efterlysta eller misstänkta för brott. Vid positivt resultat i sökningen om stulna fordon eller mandat för gripande, bör användare omedelbart kontakta polisen genom att ringa 190.

Bästa programvaran Utilities, som Sinesp Cidadão



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up