Ayoa - Mind Mapping

Ladda ner Ayoa - Mind Mapping

Publicerad av OpenGenius Limited

den 2024-04-12

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Productivity
  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 3.0.112
  • Filstorlek: 60.26 MB



Ladda ner ⇩
Användares rekommendation:

4/5

4
Från 26 användarbedömningar.

★ ★ ★ Ayoa Översikt

Ayoa - Mind Mapping på PC   Ayoa - Mind Mapping på PC   Ayoa - Mind Mapping på PC   Ayoa - Mind Mapping på PC   Ayoa - Mind Mapping på PC  

Vad är Ayoa? Ayoa är en visuell arbetsledningsverktyg som hjälper individer och team att bli mer produktiva och kreativa. Appen kombinerar Mind Mapping med uppgiftshantering och direktmeddelandefunktioner för att hjälpa användare att generera idéer, omvandla dem till åtgärder, spåra framsteg, hantera deadlines och delegera uppgifter till andra. Ayoa är perfekt för distansarbete och har inbyggda funktioner för direktmeddelanden och delning av Mind Maps och uppgiftsbrädor. Appen har också många integrationer, inklusive Zoom-videochatt, för att hantera arbete och kommunicera med teamet utan att behöva byta mellan appar.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC OpenGenius Limited 26 4.34615 3.0.112 4+


11 detaljer om Ayoa - Mind Mapping

1. Ayoa ger dig verktygen du behöver för att brainstorma bra idéer, omvandla dina idéer till handlingsbara uppgifter, följa din framsteg, se till att inga deadlines missas och delegera uppgifter till andra, allt i en och samma app.

2. Hantera projekt i en vy som passar dig - välj Canvas View för färgglada bubblor, Kanban-inspirerad Workflow View om du älskar listor, och Gantt Timeline View om du vill placera dina uppgifter i en tydlig tidsplan beroende på deras deadlines.

3. Med 3 olika stilar att välja mellan för uppgiftsbrädor (inklusive en inspirerad av traditionella Gantt-diagram) kan du hantera dina projekt på det sätt som passar dig bäst - så att du aldrig tappar bort dina mål.

4. Delegera uppgifter till vilken medlem som helst i ditt team och ge dem ytterligare kontext genom att lägga till anteckningar, kommentarer, filbilagor och mer.

5. Lägg till mer kontext till dina idéer genom att lägga till anteckningar, checklists, kommentarer, bilagor och mer till enskilda grenar.

6. Generera idéer i färgglada tankekartor (som har visat sig öka kreativt tänkande), och omvandla grenarna på din karta till uppgifter som kan hanteras på ett expert sätt i en uppgiftsbräda.

7. Omvandla snabbt grenarna på en tankekarta till uppgifter så att du kan delegera dem till andra, lägga till start- och slutdatum, ställa in påminnelser och mer.

8. Välj mellan 3 enkla att använda stilar (Snabb tankekarta, Organisk tankekarta och Radiala kartor) för projektplanering, idégenerering och anteckningar vid möten.

9. Dela dina tankekartor och uppgiftsbrädor med andra och lägg till anteckningar, kommentarer, checklists, filbilagor och mer.

10. Perfekt för distansarbete, gör Ayoa det möjligt för team att samarbeta smidigt tack vare sin inbyggda omedelbara meddelandefunktion.

11. Ayoa är ett visuellt verktyg för arbetsledning som hjälper individer och team från hela världen att bli mer produktiva och kreativa.

Hur man Hämta och installera Ayoa - Mind Mapping på din Windows-dator

Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app Ayoa Get App or Alternatives ↓ 26 Reviews
4.34615
OpenGenius Limited

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda Ayoa - Mind Mapping på din PC:

För närvarande är Ayoa - Mind Mapping inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder Ayoa - Mind Mapping på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på Ayoa - Mind Mapping. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder Ayoa - Mind Mapping på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Ayoa - Mind Mapping i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Ayoa - Mind Mapping För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

Ayoa - Mind Mapping funktioner och beskrivning

- Mind Mapping: Använd tre olika Mind Map-stilar för projektplanering, idégenerering och anteckningar i möten. Anpassa dina Mind Maps med bilder, emojis och olika grenstilar och färger. Lägg till mer kontext till dina idéer genom att lägga till anteckningar, checklists, kommentarer, bilagor och mer till enskilda grenar. Omvandla snabbt grenarna i en Mind Map till uppgifter så att du kan delegera dem till andra, lägga till start- och förfallodatum, ställa påminnelser och mer. Välj från ett utbud av mallar för att komma igång snabbt.

- Projektledning och uppgiftshantering: Hantera projekt i en vy som passar dig - välj Canvas View för färgglada bubblor, Kanban-inspirerad Workflow View om du älskar listor och Gantt Timeline View om du vill placera dina uppgifter i en tydlig tidsplan beroende på deras förfallodatum. Prioritera din personliga arbetsbelastning med My Planner eller My Calendar - bara synligt för dig. Lägg till omslagsbilder för att hjälpa till att personifiera uppgifter och göra dem identifierbara vid en snabb blick. Höj din uppgiftshantering - ställ in startdatum, förfallodatum och påminnelser så att du aldrig missar en deadline, och spåra allas framsteg med visuella framstegsindikatorer. Bryt ner uppgifter i mindre bitar med checklists. Delegera uppgifter till vilken medlem i ditt team som helst och ge dem ytterligare kontext genom att lägga till anteckningar, kommentarer, filbilagor och mer.

- Team Collaboration och distansarbete: Använd Ayoa Chat (vår direktmeddelandefunktion) för att skicka direktmeddelanden till enskilda medlemmar i ditt team eller starta en gruppkonversation med alla du behöver. Lägg till emoji-reaktioner och skicka bilagor och uppgifter direkt till andra i Ayoa Chat. Se vad alla arbetar med varje dag med Team Pulse-dashboarden. Se alltid vem som är tillgänglig med anpassningsbara användarstatusar. Ha fullständig kontroll genom att välja vilken information som kan nås och redigeras av andra i Mind Maps och uppgiftsbrädor som du skapar. Få omedelbara uppdateringar när ändringar har gjorts i en uppgift. Presentera Mind Maps och uppgiftsbrädor och gör ändringar i realtid tillsammans med en videochatt eller möte med den praktiska Live Share-funktionen. Värdför en videochatt direkt i Ayoa med inbyggd Zoom-integration (kommer snart!). Ayoa integrerar med några av dina favoritverktyg, inklusive Google Calendar, Dropbox, Evernote och mer.

De viktigaste fördelarna

- Enkel att komma igång med

- Har potential att bli en bra produktivitetsapp i framtiden


Nackdelar

- Saknar viktiga funktioner som att kunna klistra in bilder direkt i bilagdelen

- Kan inte konvertera en gren till en ny mind map när den blir för stor.


Recensioner


  • Av im2x3m4u
    3

    Very good base

    The program is very to get going with but still missing som key features which I use a lot in other productivity apps. It’s frustrating to not be able to paste pictures right into the attachment section. Also can’t convert a branch to a new mind map when it’s growing to big. Has great potential in the future with a promising base.



  • Av im2x3m4u
    3

    Very good base

    The program is very to get going with but still missing som key features which I use a lot in other productivity apps. It’s frustrating to not be able to paste pictures right into the attachment section. Also can’t convert a branch to a new mind map when it’s growing to big. Has great potential in the future with a promising base.


Bästa programvaran Productivity, som Ayoa - Mind Mapping



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up