Vila dig i form

Vila dig i form på PC

Publicerad av LUX Publica


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: Health & Fitness
 • Senast uppdaterad: 2016-10-20
 • Filstorlek: 355.12 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 Vila dig i form på PC   Vila dig i form på PC   Vila dig i form på PC   Vila dig i form på PC   Vila dig i form på PC  

Hur man Hämta och installera Vila dig i form på din Windows-dator

För tillfället, Vila dig i form är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Vila dig i form på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder Vila dig i form på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Vila dig i form i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Vila dig i form För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

85,00 kr På iTunes
Ladda ner Android

Vila dig i form Beskrivning

Välkommen till yinyoga! Föreställ dig att din kropp är smidig, böjlig och stark, att ditt inre är lugnt och i balans och att du är energisk och glad. Bara några få yinyogapass kan göra den skillnaden i ditt liv. Yinyoga passar alla åldrar och kroppstyper. Den kan göras av vem som helst, när som helst och var som helst. Du behöver inte någon särskild utrustning eller ens byta kläder. Den är en av de enklaste yogastilarna. Den gör stela muskler smidiga, strama leder rörliga och ett rastlöst sinne stabilt. Nyckeln är att ligga länge i ställningarna, tre eller fem minuter (om du kan), eller längre. I denna app har jag samlat mina mest populära klasser och pass. Förutom många längre, allmänna yogapass är en del skapade för specifika problem, som Jetlag eller Huvudvärk, medan andra är för en specifik situation, exempelvis TV-passet eller Efter jobbet. Jag leder dig in och igenom alla yogaställningar med min röst, precis som om du var elev på en av mina yinyogaklasser. Jag tajmar dig till tre eller fem minuter, och stödjer dig medan du ligger i ställningarna. Den bästa yogan är den som blir av, och med min app har det aldrig varit lättare att starta och upprätthålla din yinyoga hemma. Min önskan och förhoppning är att yinyoga ska öka din energi och vitalitet, göra dig vig och lugn. Lägg dig i de enkla ställningarna, slappna av och låt livet ha sin gång. Om du yinyogar en gång om dagen är det fantastiskt. Om du yinyogar en gång i veckan är det fantastiskt. Om du yinyogar en enda gång är det också fantastiskt! — Magdalena Mecweld - - - • Appen innehåller alla 30 yinyogaställningar, upplästa av författaren och beskrivna i vackra bilder och tydliga texter. • Appen innehåller 30 yinyogapass. Sammanlagt många timmars lärarledd yinyoga för mindre än priset av en yogaklass! • Appen innehåller även en längre ledd vila och en lång mindfullness-meditation. • Appen har en funktion för att välja favoritpositioner och skapa ett eget yinyogapass. Du kan även dela ditt pass till vänner. • Allt material i appen laddas ned och ingen internetanslutning behövs efter installation. • Appen är optimerad för alla Apple-enheter, både iPhones och iPads. • Med endast ett köp kan appen installeras i alla dina enheter som har samma iTunes-konto. - - - SVENSKSPRÅKIG APP Observera: denna app är endast på svenska. Den engelska appen heter “Yin yoga”. - - -

Recensioner

 • Väldigt bra vägledning i yinyoga

  Av Moniqe62
  Jag har använt appen ca en månad nu och är väldigt nöjd med den. Vägledningen Magdalena ger är så hjälpsamt och har en bra röst att följa, ger peppning. Jag hade tyckt det varit bra om appen hade en låg passande bakgrundsmusik också. Tack!
 • Tack

  Av gladann
  Super med både pass som är färdigsekvenserade och att man kan göra sitt eget pass Rekommenderas
 • Underbar

  Av Amandus-859
  För en småbarnsförälder är detta en underbar stund av egentid och så välgörande för kropp och själ. Väl investerad tid. Tack!
 • Den bästa yogaappen ever!

  Av lilla.lizen
  Tydliga enkla instruktioner och Magdalena har en behaglig röst att lyssna på. Den bästa yoga appen som jag verkligen känner hjälper mig! ❤️
 • Inget ljud

  Av bibblabibbla
  Verkar toppen men inget ljud tyvärr. (iOS 13.6.1)
 • Bra upplägg, men AirPlay funkar inte

  Av + & -
  + program och upplägg, enkelt och snyggt! - överföring till högtalare funkar inte får iPhone och iPad . En fantastisk röst som leder övningarna blir trist på telefonen har varit irriterad på det ett tag men tänkt att det kommer, men icke.
 • Älskar den!

  Av Bästappen
  Jag älskar verkligen yinyoga. Och jag älskar verkligen Magdalenas röst och instruktioner. Det är nån liten sak jag saknar, men kan för mitt liv inte komma på det nu. Tack Magdalena 🙏🏻❤️
 • Annika

  Av Anorchska
  Otroligt glad för denna app..som jag tycker har allt det jag behöver för att hantera min egen hemma yoga. Tycker det är för få Yinyoga pass på gymmen eller i alternativa regier runt där jag bor.
 • Bästa appen all times

  Av Stina1122
  Har använt den sedan den kom ut och föreslår den alltid till mina vänner och elever. Tack Magdalena för den. Boken är ljuvlig likaså.
 • Nöjd!

  Av Stickaochyoga
  Så himla bra! Äntligen orkar jag hålla ut i positionerna utan att bli uttråkad och tappa fokus! Och än då känns den rätt kravlös!