Yoga App - Yoga for Beginners

Ladda ner Yoga App - Yoga for Beginners

Publicerad av ImranQureshi.com

den 2024-04-29

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Health & Fitness
  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 1.8
  • Filstorlek: 13.38 MB



Ladda ner ⇩

★ ★ ★ Yoga App Översikt

Yoga App - Yoga for Beginners på PC   Yoga App - Yoga for Beginners på PC   Yoga App - Yoga for Beginners på PC   Yoga App - Yoga for Beginners på PC   Yoga App - Yoga for Beginners på PC  

Vad är Yoga App? Daily Yoga App är en app som lär ut yogaövningar för att förbättra hälsa och fitness. Appen är tillgänglig på iPhone, iPod och iPad och innehåller över 80 populära asanas som är kategoriserade efter svårighetsgrad. Appen innehåller också professionellt skapade illustrationer för varje pose, introduktion, fördelar, kontraindikationer, steg-för-steg-instruktioner och ytterligare tips för både nybörjare och avancerade studenter. Appen innehåller också videor som visar hur man utför varje pose.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC ImranQureshi.com 0 0 1.8 17+


11 detaljer om Yoga App - Yoga for Beginners

1. Om du deltar i dessa yogapositioner eller träningsprogram samtycker du till att göra det på egen risk, att du frivilligt deltar i dessa aktiviteter, att du tar på dig all risk för skada på dig själv och att du samtycker till att befria och avstå från anspråk mot skaparna av denna app för alla kända eller okända anspråk eller rättsliga åtgärder som uppstår på grund av vår eller din vårdslöshet.

2. Mer än bara positioner - Professionellt skapade illustrationer tillhandahålls för varje position tillsammans med en introduktion, fördelar, kontraindikationer (i vilket hälsotillstånd eller vilken kondition positionen inte bör utföras), stegvisa instruktioner och ytterligare tips för nybörjare och avancerade elever.

3. Du bör förstå att vi inte är en licensierad medicinsk vårdgivare och intygar att vi inte har någon expertis inom att diagnostisera, undersöka eller behandla medicinska tillstånd av något slag, eller att fastställa effekten av någon specifik övning på ett medicinskt tillstånd.

4. Det rekommenderas starkt att du rådfrågar din läkare, fysioterapeut eller tränare och söker professionell rådgivning för att säkerställa att du är i god fysisk kondition för att börja utföra yogapositionerna och stretchövningarna.

5. Du bör också förstå att när du deltar i någon yogaposition eller träningsprogram finns det möjlighet till fysisk skada.

6. Yoga för nybörjare - Är du ny på yoga? Vi har en särskild avdelning dedikerad åt nybörjare där du enkelt kan komma igång med några grundläggande yogapositioner.

7. DESSUTOM SKA DENNA LICENSIERADE APPLIKATION INTE ANVÄNDAS AV GRAVIDA KVINNOR ELLER INDIVIDER UNDER 18 ÅR.

8. Från nybörjare till avancerad nivå - Få tillgång till en stor samling yogapositioner kategoriserade efter svårighetsgrad som: Nybörjare, Mellannivå och Avancerad.

9. ANSVARSBESTÄMMELSE: DENNA LICENSIERADE APPLIKATION ÄR EN KÄLLA TILL INFORMATION OCH ERBJUDER INTE MEDICINSK RÅDGIVNING.

10. Yoga är bra för kroppen och sinnet.

11. Appdata av en certifierad yogatränare - Appens data har förberetts och verifierats av en erfaren certifierad yogatränare och lärare.

Hur man Hämta och installera Yoga App - Yoga for Beginners på din Windows-dator


Ladda ner en app som Yoga App - Yoga for Beginners på Windows PC! Direktnedladdning nedan:

SN App Ladda ner Rating Utvecklare
1. Yoga Offline Free App for Weight Loss & Fitness Men Women Yoga Offline Free App for Weight Loss & Fitness Men Women Ladda ner 1/5
0 betyg
Amila Jayathissa
2. yoga offline free app for weight loss fitness men women yoga offline free app for weight loss fitness men women Ladda ner /5
0 betyg

Alternativt, Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app Yoga App Get App or Alternatives ↓ 0 Reviews
0
ImranQureshi.com

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda Yoga App - Yoga for Beginners på din PC:

För närvarande är Yoga App - Yoga for Beginners inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder Yoga App - Yoga for Beginners på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på Yoga App - Yoga for Beginners. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder Yoga App - Yoga for Beginners på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Yoga App - Yoga for Beginners i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Yoga App - Yoga for Beginners För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

Yoga App - Yoga for Beginners funktioner och beskrivning

- Över 80 populära asanas som du kan få tillgång till gratis

- Professionellt skapade illustrationer för varje pose

- Videor som visar hur man utför varje pose

- Data som är förberedd av en professionell och erfaren yogalärare

- Sökfunktion för att hitta de poses du söker efter

- Markera favoritposer

- Särskild avsnitt för nybörjare

- Kategorisering av poses efter svårighetsgrad

- Varning om kontraindikationer

- Gratis att ladda ner och använda

DISCLAIMER: Appen är en informationskälla och ger inte medicinsk rådgivning. Det rekommenderas starkt att du rådfrågar din läkare, läkare eller tränare och söker professionell rådgivning för att säkerställa att du är i god fysisk form för att börja utföra yogaövningarna och stretchövningarna. Du bör också förstå att när du deltar i någon yogaövning eller träningsprogram finns det möjlighet till fysisk skada. Om du deltar i detta yogaövning eller träningsprogram, samtycker du till att göra det på egen risk, deltar frivilligt i dessa aktiviteter, antar all risk för skada på dig själv och samtycker till att frigöra skaparna av denna app från alla krav eller orsaker till handlingar, kända eller okända, som uppstår på grund av vår eller din egen vårdslöshet. Dessutom bör denna licensierade applikation inte användas av gravida kvinnor eller personer under 18 år.

Bästa programvaran Health & Fitness, som Yoga App - Yoga for Beginners



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up