Modal Buddy - Guitar Trainer

Ladda ner Modal Buddy - Guitar Trainer

Publicerad av Ninebuzz Software LLC

den 2023-11-04

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Music
  • Formellt Tillstånd: 75,00 kr
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 1.2.1
  • Filstorlek: 67.99 MB



Ladda ner ⇩
Användares rekommendation:

1/5

1
Från 1 användarbedömningar.

★ ★ ★ Modal Buddy Översikt

Modal Buddy - Guitar Trainer på PC   Modal Buddy - Guitar Trainer på PC   Modal Buddy - Guitar Trainer på PC   Modal Buddy - Guitar Trainer på PC   Modal Buddy - Guitar Trainer på PC  

Vad är Modal Buddy? Modal Buddy for guitar är en app som fungerar som en övningsverktyg och lär dig modal teori på en dag. Det är också ett jamverktyg som ger dig loopande bakgrundsspår, skalor och låter dig utforska modal skalans anatomi. Appen är utformad för att hjälpa gitarrister och musiklärare att lära sig och undervisa modal teori på ett enkelt och effektivt sätt.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Ninebuzz Software LLC 1 1 1.2.1 4+


11 detaljer om Modal Buddy - Guitar Trainer

1. Breddan av fritt tillgänglig information om modal teori är huvudorsaken till att det är så svårt att lära sig (och undervisa) - det finns helt enkelt för mycket där ute, och mycket av det är dåligt skrivet eller felaktigt; en recept för förvirring! Att undervisa modal teori effektivt kräver en destillering och förenkling av kärnkoncept, organiserade strategiskt så att de är lätta för eleverna att lära sig - och en metod för att tillämpa dessa färdigheter under lektioner.

2. Modal Buddy ger gitarrister och instruktörer en intuitiv, steg-för-steg metod för att undervisa och öva modal teori, förbättra färdigheter och öka värdet av lektioner.

3. 2) Musikinstruktörer med en FULLSTÄNDIG förståelse för modal teori som letar efter ett enklare, mer sammanhållet tillvägagångssätt för att undervisa och öva materialet med eleverna.

4. 1) Musikinstruktörer med en GRUNDLÄGGANDE förståelse för modal teori som vill öka sitt självförtroende och effektivitet i att undervisa detta ganska komplexa ämne.

5. För mindre än kostnaden för en genomsnittlig teoribok har vi sammanfattat och organiserat modal teori till dess finaste form och skapat en helt anpassad upplevelse, perfekt för att bemästra materialet.

6. Modal Buddy för gitarr är ett roligt och unikt övningsverktyg som lär dig modal teori på en dag.

7. Den ger dig ett roligt och effektivt verktyg för att utforska den magiska men ökända komplicerade världen av musikaliska modeller.

8. Det är också ett jamverktyg som ger loopande bakgrundsspår, skalor och låter dig utforska modal skalornas anatomi.

9. 3) Mellanliggande till avancerade musikelever som är skickliga i pentatoniska och stora skalor och är intresserade av att uppnå mer uttrycksfull gitarrimprovisation / melodisk skapande.

10. "Modes är lite förvirrande i början och utan rätt vägledning kan det vara knepigt.

11. Den här appen gör det enkelt.

Hur man Hämta och installera Modal Buddy - Guitar Trainer på din Windows-dator

Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app Modal Buddy Get App or Alternatives ↓ 1 Reviews
1
Ninebuzz Software LLC

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda Modal Buddy - Guitar Trainer på din PC:

För närvarande är Modal Buddy - Guitar Trainer inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder Modal Buddy - Guitar Trainer på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på Modal Buddy - Guitar Trainer. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder Modal Buddy - Guitar Trainer på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Modal Buddy - Guitar Trainer i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Modal Buddy - Guitar Trainer För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

75,00 kr På iTunes ↲

Modal Buddy - Guitar Trainer funktioner och beskrivning

- Checklist-stil teoriavsnitt för strukturerat lärande

- Ljudexempel (med solon)

- Bakgrundsspår för att öva alla sju modala skalor

- Zoombara skalor

- Övnings exempel

- Revolutionerande jamverktyg

- Vacker, intuitiv design

Q: FÖR VEM ÄR DENNA APP?

1) Musiklärare med en grundläggande förståelse för modal teori som vill öka sin självförtroende och effektivitet i att undervisa detta ganska komplexa ämne.

2) Musiklärare med en fullständig förståelse för modal teori som letar efter ett enklare, mer sammanfattat tillvägagångssätt för att undervisa och öva materialet med eleverna.

3) Mellanliggande till avancerade musikstudenter som är skickliga på pentatoniska och stora skalor och är intresserade av att uppnå mer uttrycksfull gitarrimprovisation / melodiskapande.

Q: VARFÖR KÖPA DENNA APP NÄR MODAL TEORI LITTERATUR FINNS ÖVERALLT?

Mängden fritt tillgänglig information om modal teori är huvudorsaken till att det är så svårt att lära sig (och undervisa) - det finns helt enkelt för mycket där ute, och mycket av det är dåligt skrivet eller felaktigt; en recept för förvirring! Att undervisa modal teori effektivt kräver en destillering och förenkling av kärnkoncept, organiserade strategiskt så att de är lätta för eleverna att lära sig - och en metod för att tillämpa dessa färdigheter under lektionerna. För mindre än kostnaden för en genomsnittlig teoribok har vi sammanfattat och organiserat modal teori till dess finaste form och skapat en helt anpassad upplevelse, idealisk för att behärska materialet. Vi vet att du och dina elever kommer att älska vårt tillvägagångssätt!

Bästa programvaran Music, som Modal Buddy - Guitar Trainer



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up