OLK Recovery & Converter

Ladda ner OLK Recovery & Converter

Publicerad av Gladwev Software Private Limited

den 2024-04-28

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Utilities
  • Formellt Tillstånd: 539,00 kr
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 3.8
  • Filstorlek: 16.93 MB



Ladda ner ⇩

★ ★ ★ OLK Recovery & Converter Översikt

OLK Recovery & Converter på PC   OLK Recovery & Converter på PC   OLK Recovery & Converter på PC   OLK Recovery & Converter på PC   OLK Recovery & Converter på PC  

Vad är OLK Recovery & Converter? OLK Recovery & Converter är en applikation som hjälper användare att återställa korrupta eller skadade Outlook-datafiler på Mac. Applikationen fungerar med alla versioner av Outlook Mac och har en användarvänlig gränssnitt. OLK Recovery & Converter är inte bara en återställningsverktyg utan också en e-postfilomvandlare som kan spara utdata i olika format som MBOX, EML, Outlook Mac, Thunderbird, Apple Mail och andra.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Gladwev Software Private Limited 0 0 3.8 4+


11 detaljer om OLK Recovery & Converter

1. - OLK Recovery & Converter har avancerade funktioner i grunden, men på ytan presenterar det också en oöverträffad enkelhet för grundläggande användare som bara vill återställa sina OLK14-filer eller Outlook-data utan att förlora produktivitet.

2. Är din Mac Outlook eller OLK14/15 (Outlook-datafiler i Mac) korrupt eller skadad? Det kan vara ganska frustrerande att hantera datakorruption, särskilt om du inte har något professionellt stöd för att fixa det.

3. Det är en fantastisk applikation för att återställa alla dina e-postmeddelanden, kontakter, kalender och andra objekt från Mac Outlook.

4. När du är klar med reparationen kan du spara utdata i det format du väljer, som MBOX, EML, Outlook Mac själv, Thunderbird, Apple Mail eller andra.

5. - Den upptäcker automatiskt din Outlook-profil eller identitetsdatabas för återställning, vilket gör den manuella uppgiften att hantera filer som OLK14 eller till och med arkiverade OLM-filer onödig.

6. Många vanliga program kan inte plocka upp små detaljer i e-postmeddelanden som rubriker, länkar, grafik osv., och därför kan deras återställda filer vara mycket felaktiga.

7. Det är därför det också kallas "konverterare" och du kan använda det för att migrera dina Outlook-e-postmeddelanden till andra e-postklienter.

8. - Men som ett tillagt alternativ kan du välja andra korrupta databaser från säkerhetskopieringsplatser eller till och med OLM-filer, om du vill.

9. Istället använder det en mycket mer avancerad och finjusterad ram för att nå varje hörn av din databas och filer och ger 100% återhämtning utan undantag.

10. "OLK Recovery & Converter" rör sig bort från det traditionella sättet att fixa datakorruption, som alltid har varit ineffektivt och ofullständigt.

11. - Databasen och filer från nästan alla Outlook-versioner: Office 365, 2019, 2016 och tidigare, kan användas med verktyget.

Hur man Hämta och installera OLK Recovery & Converter på din Windows-dator


Ladda ner en app som OLK Recovery & Converter på Windows PC! Direktnedladdning nedan:

SN App Ladda ner Rating Utvecklare
1. Suffolk Area Convention Narcotics Anonymous Suffolk Area Convention Narcotics Anonymous Ladda ner /5
0 betyg
Suffolk Area Service Narcotics Anonymous

Alternativt, Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app OLK Recovery & Converter Get App or Alternatives ↓ 0 Reviews
0
Gladwev Software Private Limited

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda OLK Recovery & Converter på din PC:

För närvarande är OLK Recovery & Converter inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder OLK Recovery & Converter på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på OLK Recovery & Converter. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder OLK Recovery & Converter på pc

Öppna programmet Emulator och skriv OLK Recovery & Converter i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda OLK Recovery & Converter För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

539,00 kr På iTunes ↲

OLK Recovery & Converter funktioner och beskrivning

- OLK Recovery & Converter har avancerade funktioner men har också en enkel gränssnitt som gör det enkelt för användare att återställa sina OLK14-filer eller Outlook-data utan att förlora produktivitet.

- Applikationen autodetekterar din Outlook-profil eller Identity-databas för återställning, vilket gör det onödigt att hantera filer som OLK14 eller arkiverade OLM-filer manuellt.

- Du kan välja andra korrupta databaser från säkerhetskopieringsplatser eller till och med OLM-filer som ett alternativ.

- När återställningen är klar sparar verktyget den återställda datan i det format du väljer. Du kan välja mellan Outlook OLM, MBOX, Windows Outlook PST-fil, RGE-fil, Thunderbird, Postbox eller EML.

- Verktyget fungerar med databaser och filer från nästan alla Outlook-versioner: Office 365, 2019, 2016 och tidigare. PST-formatet är också kompatibelt med alla Outlook-versioner, och det fungerar också med Mac Outlook.

- OLK Recovery & Converter använder en avancerad och finjusterad ramverk för att nå varje hörn av din databas och filer och leverera 100% återställning utan undantag.

- Applikationen är utvecklad av Gladwev Software, som också erbjuder 24x7 teknisk support för sina användare.

Bästa programvaran Utilities, som OLK Recovery & Converter



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up