Högskoleprovet 2,00

Högskoleprovet 2,00 på PC

Publicerad av Teoriappar Sverige AB


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: Education
 • Senast uppdaterad: 2020-12-08
 • Filstorlek: 89.64 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 Högskoleprovet 2,00 på PC   Högskoleprovet 2,00 på PC   Högskoleprovet 2,00 på PC   Högskoleprovet 2,00 på PC   Högskoleprovet 2,00 på PC   Högskoleprovet 2,00 på PC   Högskoleprovet 2,00 på PC   Högskoleprovet 2,00 på PC   Högskoleprovet 2,00 på PC  

Hur man Hämta och installera Högskoleprovet 2,00 på din Windows-dator

För tillfället, Högskoleprovet 2,00 är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Högskoleprovet 2,00 på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder Högskoleprovet 2,00 på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Högskoleprovet 2,00 i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Högskoleprovet 2,00 För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

299,00 kr På iTunes
Ladda ner Android

Högskoleprovet 2,00 Beskrivning

I denna app ger vi dig handplockade uppgifter från gamla högskoleprov. Genom tydlig vägledning och prov som anpassar sig automatiskt efter din kunskapsnivå kommer du lära dig allt du behöver för att bemästra högskoleprovets uppgifter. ALLA DELAR Appen låter dig öva på provets alla åtta delprov ( XYZ - KVA - DTK - ELF - MEK - LÄS - ORD ). Varje fråga har en pedagogisk förklaring som gör att du både förstår uppgiften och kan lösa liknande uppgifter på egen hand i framtiden. PROV Du kan när du vill testa dina kunskaper med ett prov. Välj ett av fyra olika provpass på 40 frågor som är utformade som de riktiga provpassen på högskoleprovet. TOPPLISTA Försök slå rekord och kom in på topplistan över de som är bäst i Sverige på svåra svenska ord. FILMKLIPP Över 120 st filmklipp hjälper dig förstå och räkna matte på ett korrekt och enkelt sätt. LJUDBOK Alla kapitel i teoriboken finns även som ljudbok. NÖJDA ANVÄNDARE 26,000 recensioner från över en miljon nöjda användare. HPGUIDEN Appen är ett unikt samarbete med ett urval av uppgifter och förklaringar från HPGuiden.se. Högskoleprovguiden är Sveriges ledande utbildare inför högskoleprovet som hjälpt fler än 150,000 studenter sedan starten år 2004. Lycka till med pluggandet!

Recensioner

 • Inte värd pengarna

  Av Juliia1230
  Frågorna finns redan ute på studera.nu. Enda skillnaden är att man får en kort förklaring. Nej, appen är inte värd 300kr!
 • Filmer

  Av clamonsjo
  Filmer på matteuppgifter funkar inte. Snälla fixa. Bråttom då provet är om cirka en månad!
 • dåliga förklaringar för matten

  Av À diktande
  matten frågorna visar endast uträkningar som endast går att förstå om man redan kan de
 • Utvärdering

  Av E.Sagi
  Alldeles för få frågor. Borde finnas tillgång till alla gamla test att öva på
 • Kraschar

  Av MBombas
  Kraschar när jag öppnar på min iPhone XS Max
 • Bra app, men inte värd priset

  Av Esma698
  Den är väl utformad och snygg men den information man får ut av den är inte värd 200kr, närmare 100 om ens det
 • Helt okej.

  Av Luddelikar
  Bra app när det kommer till alla delar förutom matte-bitarna. Där är ofta förklaringarna svåra och kluriga att lära sig av och ibland även fel siffror används- alltså helt vanliga tryckfel men som strular till det för en inte så mattevan hjärna!
 • Även solen har fläckar.

  Av ~Blomman
  Värd app. Väldigt givande och pedagogisk. I väldigt många texter (och ca alla frågor jag fått i MEK) är det dock brist versaler efter punkt. Inte lika lättläst för en dyslektiker. Annars väldigt rekommenderad.
 • Skitbra!

  Av Grenberg
  Appen förbereder en verkligen inför högskoleprovet! Inte bara genom övningsuppgifter utan förklarar även väldigt bra vad som krävs av en på varje delprov. Fick 1,55 på mitt första Högskoleprov, mycket tack vare den här appen!
 • Saknar på mattedelen

  Av Kennetkarlsson
  Tycker appen fungerat helt okej. Dock är motiveringarna för mattefrågorna alldeles för långa och man hinner inte göra sånna uträkningar på provet. Bör finnas mer om hur man svarar snabbt.