My Town : Fashion Show Dressup

Ladda ner My Town : Fashion Show Dressup

Publicerad av My Town Games LTD


Användares rekommendation:

5/5

5
Från 89 användarbedömningar.


Ladda ner appen

Hoppa till: Ladda ner på Android | Installera på Windows | Ladda ner på iphone

Vad är bra!

1. Med så många aktiviteter och tillbehör kommer det nya tillägget i My Town att bli grunden för alla barns fantasilek och kreativitet.

2. Platsen för din modevisning har allt du kan önska både för manliga och kvinnliga supermodeller.

3. ** Vår catwalk handlar bara om glamor och kläder och är utrustat med ett DJ-område, rekvisita och en scenansvarig.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC My Town Games LTD 89 4.60674 1.3 4+

Software Förhandsgranska

         

Hur man Hämta och installera My Town : Fashion Show Dressup på din Windows-datorLadda ner en app som My Town : Fashion Show Dressup på Windows PC! Direktnedladdning nedan:

SN App Ladda ner Rating Utvecklare
1. 2020: My Country 2020: My Country Ladda ner 4.4/5
2,001 betyg
GAME INSIGHT UAB
2. -My Notes- -My Notes- Ladda ner 4.2/5
2,000 betyg
Sam Jarawan
3. My Piano Phone My Piano Phone Ladda ner 4.6/5
1,750 betyg
Son Lam
Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda My Town : Fashion Show Dressup på din PC:

För tillfället, My Town : Fashion Show Dressup är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera My Town : Fashion Show Dressup på din dator i 4 enkla steg nedan:Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på My Town : Fashion Show Dressup. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder My Town : Fashion Show Dressup på pc

Öppna programmet Emulator och skriv My Town : Fashion Show Dressup i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda My Town : Fashion Show Dressup För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

My Town : Fashion Show Dressup Beskrivning

Din favoritstad har en moderiktig ny plats för ett helt nytt äventyr! My Town : Fashion Show Skapa, designa och spela i ditt alldeles egna modeevenemang med många nya karaktärer, platser och moderiktiga kläder! Platsen för din modevisning har allt du kan önska både för manliga och kvinnliga supermodeller. TV-reportrar, hårstylister och t.o.m. en fotograf och organisatör för modevisningen. SPELA, FANTISERA, UPPTÄCK Med så många aktiviteter och tillbehör kommer det nya tillägget i My Town att bli grunden för alla barns fantasilek och kreativitet. Det är precis vad förskolelärare och föräldrar rekommenderar oss! ** Tillräckligt enkelt för att 3-åringar ska klara att spela det och tillräckligt spännande för att vara kul för 12-åringar ** SÅ VAD HANDLAR MY TOWN : FASHION SHOW OM?! My Town fashion show är en ny plats i serien om min stad. Catwalk, fotostudio, smink, kläder och t.o.m. en TV-sändningsbil utrustad med en reporter och parabol :). NY UNKTION TILLAGD - SMINK Nu kan du sminka modellernas ögon och läppar. FASHION SHOW SPELFUNKTIONER: 14 karaktärer, 7 olika platser, en symaskin och en limousin! Modevisningsrum ** Vår catwalk handlar bara om glamor och kläder och är utrustat med ett DJ-område, rekvisita och en scenansvarig. ** Sminkrum Modellerna måste vara riktigt snygga och därför har vi skapat ett exklusivt sminkrum. ** Påklädnings- och förberedelserum Välj kläderna till din modevisning, börja sy och gör den perfekta hatten innan du går ut på catwalken! ** Foto studio Med massor av bakgrunder och unika kläder är detta det perfekta rummet för att ta den perfekta bilden!

keyboard_arrow_up