Publicerad av Dagens Nyheter
1. Välkommen till Dagens Nyheter, Sveriges största morgontidning som varit ständigt aktuell sedan 1864 och i dag är viktigare än någonsin.
2. Ett ständigt uppdaterat nyhetsflöde med det allra senaste från DN hittar du i vår nyhetsapp *Dagens Nyheter* som du också hittar här i AppStore.
3. I Dagens Nyheter hittar du de avgörande historierna om vår tid och blir uppdaterad om de senaste nyheterna.
4. Du kan välja mellan artikelläge eller att läsa tidningssidor, du kan också välja att ladda ned en utgåva, samt ange hur länge du vill ha den sparad på din enhet.
Ladda ner kompatibel APK på PC
Ladda ner Apk | Utvecklare | Rating | Score | Aktuell version | Vuxen rankning |
---|---|---|---|---|---|
↓ Ladda ner Apk för PC | Dagens Nyheter | 14783 | 4.36082 | 8.18.2 | 12+ |
För tillfället, e-DN är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera e-DN på din dator i 4 enkla steg nedan:
Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
Minimikrav:
En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen.
Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;
Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Öppna programmet Emulator och skriv e-DN i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Läs e-DN. Sveriges största morgontidning – i smidig digital version. Välkommen till Dagens Nyheter, Sveriges största morgontidning som varit ständigt aktuell sedan 1864 och i dag är viktigare än någonsin. I e-DN bläddrar du dig enkelt framåt i en elektronisk version av dagens tidning. Du kan välja mellan artikelläge eller att läsa tidningssidor, du kan också välja att ladda ned en utgåva, samt ange hur länge du vill ha den sparad på din enhet. DN:s prisbelönta skribenter och fotografer arbetar med och för den oberoende journalistiken och rapporterar från händelsernas centrum i hela världen. I analyser, debatter och på ledarsidorna granskar vi samtidens mest brännande ämnen. Dagens Nyheter bevakar och belyser inom kultur, näringsliv, sport och ekonomi. I intervjuer, essäer och i krönikeform berättar vi om dagens mest intressanta personer och angelägna tendenser. I Dagens Nyheter hittar du de avgörande historierna om vår tid och blir uppdaterad om de senaste nyheterna. Ett ständigt uppdaterat nyhetsflöde med det allra senaste från DN hittar du i vår nyhetsapp *Dagens Nyheter* som du också hittar här i AppStore.
Låt mig läsa den layoutade tidningen då!
Att läsa en layoutad tidning är att läsa den som den var tänkt — så varför detta ständiga hopp till ”textlänge” vid minsta beröring? Först rycker det mig ur läsningen, och när jag sen lämnar textläget igen är jag vilse och ofta på en annan sida än jag just läste. Det borde vara så enkelt: en enda toggle i inställningar, där jag kan välja om en knackning ska väcka textläge eller inte. Alla nöjda. Så varför inte ge oss med stor iPad, och kärlek till papperstidningen, chansen att läsa tidningen så som ni ansträngt er för att få den att se ut? Snälla, snälla, snälla?
DN på nätet
Haft DN många år från o till men som nättidning kommer den stanna. Alltid till hands😊 Hälsningar Ann-Charlotte
Sämre digital version
Det är inte ofta uppdateringar leder till en sämre produkt, men så är tyvärr fallet här. I artikelläget är DN undermålig. Visst finns det mer flexibilitet sett till val av typsnitt, fontstorlek, etc. För att bläddra mellan flera bilder i en artikel, och dessutom läsa texten för respektive bild, krävs dock många fler klick än tidigare. Det går dessutom inte längre att ha artikeltexten tillgänglig/öppen och under pågående läsning växla/bläddra mellan bilder och samtidigt kunna läsa bildtexten. Ett naturligt sätt att läsa en artikel är att läsa ett stycke, se en relevant bild, läsa ett stycke tiil, se en ny bild, osv. Nu tvingas man i princip först läsa texten och sedan titta på alla bilder, eller tvärtom.
DN recension
Jag läser DN därför att den ger mig kunskap om vad som händer i samhället. DN har som en av de första dagstidningarna lyft frågor som rör hållbar utveckling. En fråga som jag var djupt involverad i under mitt yrkesliv. Samhällets utveckling och behov av förändring är frågor som lyfts i debatter. Intressant, Något jag skulle vilja förändra är möjligheten att dela DN artiklar i sociala medier så att fler kan få ta del av den journalistik erbjuder. Saklighet uppskattar jag högt. Jag delar ibland DNs artiklar som jag vill dela med mig av för att jag finner dem särskilt läsvärda. Men nej den var låst för andra än oss som prenumererar. Synd för ni skulle vinna fler läsare om ni hade fler öppna artiklar om samhällsdebatterna. Sportsidorna är för mig helt ointressanta så dem läser jag väldigt sällan. Insidans artiklar tar jag gärna del av. Men jag beklagar att ni redigerat om dem till kulturbilagan . Något som media i största allmänhet verkar vara helt omedvetna om år att vi är minst lika många trädgårdsodlare som sportälskare. En livsstil som ger mycket utevistelse och som ger god kondition och håller oss friska och dessutom livsglädje och gemenskap. Här finns utvecklingspotential. Något som jag aldrig utnyttjat är era DN erbjudanden. De känns inte aktuella och numera öppnar jag dem inte längre. Jag har läst min DN sedan jag var i 20-års åldern - det innebär att jag varit prenumerant i mer än 50 år. Med vänliga hälsningar Monica Yngvesson
Utvecklingsförslag
Jag har inget problem med nedladdningar som andra, men har flera synpunkter på utveckling framöver: - I text version av artiklar borde journalistens namn står överst i artikeln, inte vid slutet. - Möjligheten att dela artikeln, spara till senare etc borde vara på en plats (överst kanske) mer tillgängligt än längst ned. Detta är synnerligen aktuellt med långa artiklar. - Det borde finnas en liten sträck eller prick vid högre sidan artikeln som markerar hur långt man har kommit i artikeln/hur långt man har kvar. Återigen synnerligen aktuellt med längre reportage.