Dagens Nyheter.

Ladda ner Dagens Nyheter.

Publicerad av Dagens Nyheter


Användares rekommendation:

4/5

4
Från 65,053 användarbedömningar.


Ladda ner appen

Hoppa till: Ladda ner på Android | Installera på Windows | Ladda ner på iphone

Vad är bra!

1. Välkommen till Dagens Nyheter, Sveriges största morgontidning som varit ständigt aktuell sedan 1864 och i dag är viktigare än någonsin.

2. DN:s prisbelönta skribenter och fotografer arbetar med och för den oberoende journalistiken och rapporterar från händelsernas centrum i hela världen.

3. I intervjuer, essäer och i krönikeform berättar vi om dagens mest intressanta personer och angelägna tendenser.

4. Dagens Nyheter bevakar och belyser inom politik, kultur, näringsliv, sport och ekonomi.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Dagens Nyheter 65053 4.41495 6.0.6 4+

Software Förhandsgranska

             

Hur man Hämta och installera Dagens Nyheter. på din Windows-datorLadda ner en app som Dagens Nyheter. på Windows PC! Direktnedladdning nedan:

SN App Ladda ner Rating Utvecklare
1. dagens nyheter dagens nyheter Ladda ner /5
0 betyg
Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda Dagens Nyheter. på din PC:

För tillfället, Dagens Nyheter. är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Dagens Nyheter. på din dator i 4 enkla steg nedan:Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

 1. Nox-app .
 2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

 1. klicka på Dagens Nyheter.. Installationsprocessen börjar.
 2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
 3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder Dagens Nyheter. på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Dagens Nyheter. i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

 1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
 2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
 3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Dagens Nyheter. För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

Dagens Nyheter. Beskrivning

Välkommen till Dagens Nyheter, Sveriges största morgontidning som varit ständigt aktuell sedan 1864 och i dag är viktigare än någonsin. DN:s prisbelönta skribenter och fotografer arbetar med och för den oberoende journalistiken och rapporterar från händelsernas centrum i hela världen. I analyser, debatter och på ledarsidorna granskar vi samtidens mest brännande ämnen. Dagens Nyheter bevakar och belyser inom politik, kultur, näringsliv, sport och ekonomi. I intervjuer, essäer och i krönikeform berättar vi om dagens mest intressanta personer och angelägna tendenser. Du tar del av de avgörande historierna om vår tid och blir uppdaterad om de senaste nyheterna. I DN-appen kan du följa dina favoritskribenter och bevaka de ämnen som intresserar dig mest. Dessa samlas under fliken "Följer". Dessutom kan du lyssna på inlästa reportage med ljudbokskvalitet, särskilt utvalda av våra redaktörer. Du hittar de inlästa reportagen via "Lyssna" i menyn längst ner på skärmen. Önskar du läsa papperstidningen i digitalt format i din smartphone eller surfplatta gör du det i appen e-DN.

Recensioner


 • Av Henrik Björkqvist
  5

  Neutral och informativ

  Journalister ska rapportera, informera och utbilda. Inte ta ställning för eller emot, opinionsbilda på felaktigt sätt. Det lyckas DN med. • Av Better Quality Now!
  1

  Arrogant support

  Sedan flera år låser sig DN efter ett tag på mobila enheter. Sidan bara tuggar utan att öppna. Istället får man radera all sökhistorik och därefter starta om igen och ange inloggningsuppgifter. Ingen annan nyhetssida uppför sig på det viset. DN anger sedan ett par år att de är medvetna om problemet och arbetar med att lösa det. Kontaktar man DNs support blir svaret att de tyvärr inte hinner (eller orkar?) svara. Istället hänvisas man till Q&A. Kulturchefen Widmans artiklar är dessutom alltmer oläsliga. Tyvärr ligger det mycket i uttrycket ”Sveriges malligaste morgontidning”... • Av PKmaffian
  5

  Bästa tidningen

  Sveriges bästa tidning. Informativ, pedagogisk, många olika röster. Bra granskande journalistik! • Av Bellmansefir
  5

  Utan DN blir det fattigare

  DN är en omistlig del i min vardag. Stort plus för bevakningen av klimatfrågan. Önskar dock fler krönikor av Richard Schwartz. Keep On! Reinhold Hellgren Sundsvall • Av Magnus i Tollstad
  4

  Min synpunkt

  Alltid något att läsa.


keyboard_arrow_up