Dagens industri

Dagens industri på PC

Publicerad av Dagens Industri


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: News
 • Senast uppdaterad: 2021-01-11
 • Filstorlek: 56.65 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 Dagens industri på PC   Dagens industri på PC   Dagens industri på PC   Dagens industri på PC   Dagens industri på PC  

Hur man Hämta och installera Dagens industri på din Windows-dator

För tillfället, Dagens industri är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Dagens industri på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder Dagens industri på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Dagens industri i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Dagens industri För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes
Ladda ner Android

Dagens industri Beskrivning

I Di-appen får du nyheter inom ekonomi och näringsliv som ett kontinuerligt nyhetsflöde med de senaste händelserna i topp. Välkommen till Dagens industri – Nordens största affärstidning. Av oss får du aktuella börskurser, valutor och räntor. Du får tips, råd och analyser av egna och inbjudna experter. Vi träffar entreprenörer från norr till söder och låter dem inspirera med deras personliga berättelser. Vi granskar bolag, affärer och makthavare och vi ger dig också vägledning i din privatekonomi och dina privata affärer. Genom Di:s avdelningar belyser vi olika delar av näringslivet, inte minst i vårt uppskattade helgmagasin Di Weekend och vår avdelning PS som håller koll på intressanta företag och heta trender inom mode, design, mat och kultur. Varje dag ger vi också utrymme till våra uppskattade krönikörer, till exempel styrelseproffset Michael Storåkers, CSR- och hållbarhetsexperten Gunhild Stordalen, tidigare finansminister Per Nuder, digitaliseringsexperten Sara Öhrvall och klimatforskaren Johan Rockström m.fl. För att läsa de senaste affärsnyheterna från Di som en digital version av papperstidningen hänvisar vi till vår app "Di e-tidning" som du också hittar i AppStore. Där kan du välja att läsa nyheterna antingen som tidningssidor eller i artikelläge.

Recensioner

 • Bra tidningsdel men usel tv-del.

  Av Ponakas
  DITV-delen känns undermålig. Nya klipp/senaste sändningar kommer sporadiskt, ibland inte alls.
 • Bra DI

  Av Gammal DI läsare
  Alltid bra och saklig ledare. Bra reportage och nyhetsbevakning.
 • Sluta skicka notiser!

  Av Öisar-Sören
  Trots upprepade avanmälningar, samtal, Mail så fortsätter ni skicka Mail med nyheter jag (som inte längre prenumererar) kan läsa... Hur får man er att sluta skicka Mail?
 • God journalistik

  Av shehbe sve sv
  En tidning med god journalistik generellt sett. Dock kan Di reducera mängden aktietips eftersom troligtvis få personer är i behov av en handfull nya tips dagligdags. Till sist, ser jag gärna att Di implementerar en ”Mest läst idag”-funktion då det vore ett enkelt och effektivt sätt att snabbt läsa igenom dagens allra mest centrala händelser (Problemet är att man inte vet vad som anses viktigaste på det sätt man vet när den fysiska tidningen sätter det viktigaste på förstasidan, eller webbforum som sorterar efter flest gillamarieringar, likaså kan Di ha en ”mest läst idag” funktion) Vänliga hälsningar Martin
 • Stoppar ljud och spelar istället reklamljud.

  Av Ben11111122233
  Helt galet kass utvecklad app som avbryter allt ljud (pod, musik, radio etc) när man läser en artikel. I värsta fall så börjar den istället automatiskt spela upp musik från reklamen i appen. Det är absolut sista jag vill ha i mina öron när jag läser en artikel, en ljudsnutt som är framtaget för att väcka uppmärksamhet som dessutom går på repeat tills det att jag lämnar appen. Avslutar prenumerationen av DI digital. Svara gärna när ni har löst problematiken så återkommer jag ev som kund igen.
 • Nordnet

  Av birgitta-karin
  Mycket tröttsamt att se hur en sk ansedd ekonomitidning i artikel efter artikel senaste dagarna skriver negativ information om Nordnet och dess kommande börsnotering. Ger intryck av att tidningen på alla sätt vill svärta ner bolaget. Ger verkligen inget gott förtroende för en tidning som vinklar sina artiklar på det sättet
 • Går inte kopiera text

  Av Jjjtttttt 7777
  Hej, det går inte kopiera text i eran app. Om ni har gjort detta med syfte är det ju helt absurt då det går att ta en skärmdump samt att kopiera texten ifrån er hemsida via en browser.
 • Bombarderar med reklam

  Av Villiina
  Väldigt irriterande med annonserna. Blir hela tiden utkastad ur tidningen. Jag ångrar att jag betalade. Är det ens lagligt att tvinga på sånt skräp? Var går gränsen? När jag beställde fick jag ingen information om detta.
 • Klickjagande skvallerblaska

  Av sahlskog
  Klickjagande skvallerblaska som överlever pga av obefintlig konkurrens.
 • Appen stänger allt som oftast....

  Av Tinkiscat
  ..... ner av sig själv. Kan hända många gånger under en kort tid, för att vid ett annat tillfälle var helt stabil. Enda appen som gör så!!