Bower (f.d. PantaPå)

Bower (f.d. PantaPå) på PC

Publicerad av Sugi Group AB


  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: svenska
  • Kategori: Lifestyle
  • Senast uppdaterad: 2021-03-29
  • Filstorlek: 63.67 MB
  • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
  • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 Bower (f.d. PantaPå) på PC   Bower (f.d. PantaPå) på PC   Bower (f.d. PantaPå) på PC   Bower (f.d. PantaPå) på PC  

Hur man Hämta och installera Bower (f.d. PantaPå) på din Windows-dator

För tillfället, Bower (f.d. PantaPå) är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Bower (f.d. PantaPå) på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder Bower (f.d. PantaPå) på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Bower (f.d. PantaPå) i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Bower (f.d. PantaPå) För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes
Ladda ner Android

Bower (f.d. PantaPå) Beskrivning

Panta all din återvinning med vår app och få pantvärdet direkt i mobilen! Vår vision är en värld där alla förpackningar har ett självklart värde i människors ögon, att de inte slängs med soporna eller ute i naturen, utan istället hamnar där de ska – i återvinningen. Bower är en helt världsunik app för att panta alla slags förpackningar med mobilen vid helt vanliga återvinningsstationer. Plastpåsar, mjölkkartonger, take away-muggar – det mesta som har en streckkod går att panta med Bower-appen. Hur pantar jag? 1. Skanna dina förpackningar 2. Hitta din närmaste återvinningsstation eller registrera din egen i appen. 3. Gå till stationen, öppna appen och starta skannern. 4. Panta dina förpackningar genom att göra en kontrollskanning. Släng sedan samtliga förpackningar i rätt behållare. Vart kan jag panta? Vi har över 5000 publika stationer (FTI) i appen men du kan även lägga till din egen station om du har tillgång till flerfackskärl, miljörum eller optibags. Vad tjänar jag på att panta med Bower? 1. Du får poäng (eller pengar) för allt du återvinner. Poängen kan användas för att lösa ut kuponger som ger dig rabatt på nästkommande köp. 2. Du kan även använda dina poäng till att lösa ut värdecheckar som ger dig pengar som du sedan kan donera till välgörenhet eller överföra till ditt bankkonto. 3. Du ser hur mycket koldioxid du besparar miljön. Vilka produkter är pantbara? De allra flesta produkter med streckkod som säljs i svenska livsmedelsbutiker går att panta med Bower-appen. En del produkter saknas dock i vårt system – vi jobbar på att även göra dessa pantbara så fort som möjligt! Vem finansierar pantvärdet? Tack vare vårt samarbete med över 40 varumärken som t.ex. HP, Coop och Skincity kan vi erbjuda pant på samtliga förpackningar. Du behöver inte betala något extra i pantbelopp för de förpackningar som du pantar – de kostar precis som de alltid gjort i butik. Några ord om GPS Bower är beroende av din GPS-position för att hitta återvinningsstationer nära dig och för att starta skannern som du använder för att panta dina förpackningar. För några mobilenheter kan GPS-positioneringen strula och appen därför inte fungera som den ska. Om du har problem med att appen inte hittar din position korrekt eller att skannern inte startar, vänligen se till att uppdatera din telefon till den senaste versionen av operativsystemet. Det finns dock vissa enheter som har konsekvent dålig prestanda utan kända åtgärder. Användarvillkor: https://www.getbower.com/terms-of-use Sekretesspolicy: https://www.getbower.com/privacy-policy Currently, you can only use the Bower app to recycle items in Sweden, Norway, Finaldn and Los Angeles. Soon you will be able to use it in your country as well. HOPPAS VI SES I APPEN!