Tinder - Matcha. Chat. Dejta.

Ladda ner Tinder - Matcha. Chat. Dejta.

Publicerad av Tinder Inc.

den 2023-10-10

 • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
 • Kategori: Lifestyle
 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: Svenska
 • Aktuell version: 14.19.0
 • Filstorlek: 180.37 MBLadda ner ⇩
Användares rekommendation:

4/5

4
Från 26,133 användarbedömningar.

★ ★ ★ Tinder Översikt

Tinder - Matcha. Chat. Dejta. på PC   Tinder - Matcha. Chat. Dejta. på PC   Tinder - Matcha. Chat. Dejta. på PC   Tinder - Matcha. Chat. Dejta. på PC   Tinder - Matcha. Chat. Dejta. på PC  

Vad är Tinder? Tinder är en dejtingapp som används för att möta nya människor och utöka sitt sociala nätverk. Appen fungerar genom att användaren sveper höger eller vänster på profiler för att gilla eller avvisa dem. Om två personer gillar varandra blir det en matchning och de kan börja chatta. Appen har också premium-funktioner som Tinder Plus och Tinder Gold som ger användaren tillgång till fler funktioner.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Tinder Inc. 26133 3.70137 14.19.0 17+


11 detaljer om Tinder - Matcha. Chat. Dejta.

1. Uppgradera till Tinder Plus® för premium-funktioner inklusive Obegränsade Likes så att du kan använda Svep höger-funktionen och följa ditt hjärta, Pass för att få kontakt med singlar världen över, Ångra för att ge någon en andra chans, en fri Boost per månad för att vara topprofilen i ditt område under 30 minuter och fler Super Likes för att sticka ut från mängden.

2. Uppgradera till Tinder Gold™ för en förstklassig upplevelse: Pass, Ångra, Obegränsade Likes, fem Super Likes per dag, en Boost per månad och fler profilkontroller.

3. Nuvarande pris för Tinder Gold-abonnemang börjar på 14,99 dollar per månad, och vi erbjuder även paket på en månad, 6 månader och 12 månader.

4. Nuvarande pris för Tinder Plus-abonnemang börjar på 9,99 dollar per månad och vi erbjuder även paket på en månad, 6 månader och 12 månader.

5. Är du här för att träffa nya människor, utöka ditt sociala nätverk, träffa folk när du är ute och reser eller bara vill leva i nuet? Då har du kommit till rätt ställe.

6. Tinder är enkelt och kul: använd funktionen Svep höger för att gilla någon eller använd funktionen Svep vänster för att tacka nej.

7. Väljer du att köpa Tinder Plus eller Tinder Gold kommer köpet att debiteras ditt iTunes-konto och ditt konto kommer att debiteras vid förnyelse inom 24 timmar före utgången av den aktuella perioden.

8. Vill du inte köpa Tinder Plus eller Tinder Gold kan du bara fortsätta att använda Tinder kostnadsfritt.

9. Tinder® är med 30 miljarder matchningar världens hittills mest populära app för att möta nya människor.

10. Alla bilder är av modeller och används endast för illustrativa ändamål.

11. Tänk på det som din personliga Svep Höger-assistent — tillgänglig 24/7 — som levererar alla dina nya matchningar till dig.

Hur man Hämta och installera Tinder - Matcha. Chat. Dejta. på din Windows-dator


Ladda ner en app som Tinder - Matcha. Chat. Dejta. på Windows PC! Direktnedladdning nedan:

SN App Ladda ner Rating Utvecklare
1. 6tin for tinder 6tin for tinder Ladda ner /5
0 betyg
2. 6tin - for Tinder 6tin - for Tinder Ladda ner 3.8/5
2,000 betyg
Rudy Huyn
3. toolsfortinder toolsfortinder Ladda ner /5
0 betyg

Alternativt, Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app Tinder Get App or Alternatives ↓ 26133 Reviews
3.70137
Tinder Inc.

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda Tinder - Matcha. Chat. Dejta. på din PC:

För närvarande är Tinder - Matcha. Chat. Dejta. inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder Tinder - Matcha. Chat. Dejta. på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

 1. Nox-app .
 2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

 1. klicka på Tinder - Matcha. Chat. Dejta.. Installationsprocessen börjar.
 2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
 3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder Tinder - Matcha. Chat. Dejta. på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Tinder - Matcha. Chat. Dejta. i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

 1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
 2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
 3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Tinder - Matcha. Chat. Dejta. För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

Tinder - Matcha. Chat. Dejta. funktioner och beskrivning

- Svep höger/vänster: Användaren sveper höger på en profil om de gillar personen och vänster om de inte är intresserade.

- Matchning: Om två personer gillar varandra blir det en matchning och de kan börja chatta.

- Chattfunktion: Användare kan chatta med sina matchningar.

- Tinder Plus: En premium-funktion som ger användaren tillgång till obegränsade likes, pass, ångra, en fri boost per månad och fler super likes.

- Tinder Gold: En premium-funktion som ger användaren tillgång till alla funktioner i Tinder Plus samt möjligheten att se vilka som gillar ens profil.

- Gillar dig-funktion: En funktion som visar vilka som gillar ens profil.

- Autoförnyelse: Abonnemang på Tinder Plus och Tinder Gold förnyas automatiskt varje månad om inte användaren avslutar prenumerationen.

- Priser: Priserna för Tinder Plus och Tinder Gold varierar beroende på abonnemangslängd och land.

- Gratisversion: Användare kan använda Tinder kostnadsfritt utan att uppgradera till Tinder Plus eller Tinder Gold.

De viktigaste fördelarna

- Möjlighet att träffa nya människor

- Enkel att använda

- Stort användarantal


Nackdelar

- Bristande representation av HBTQ-personer

- Många fejkprofiler och bedrägerier

- Dålig kundsupport

- Många tekniska problem och buggar

- Många användare verkar mest vara intresserade av bekräftelse än att hitta kärlek


Recensioner


 • Av draginpolaroid
  2

  Tindergame feels very heterosexual.

  In thw new tindergame when it’s possible with many endings it feels kinda like a bit behind that there aren’t any opportunities to be gay or meet a transperson. Why is that? 😞💔 • Av ljudroger
  1

  Så mycket fejkprofiler!

  Känns som ren bluff. Har sett ett mönster. Dom vill såklart ha dina pengar. Så fort du inte är guldmedlem skriver det plötsligt fler än någonsin, ska du läsa vad dessa skrivit måste du betala igen. När du sen betalat är det bara fejkprofiler som gillat din sida. Rätt genomskinligt! • Av hugolassemajabengt
  1

  Random borttagen

  Tinder, usch.. ok m matchningar, känns som detta är "mainstream" dating appen.. men väldigt få och låg kvalitet på de som faktiskt svarar eller skriver..(De flesta verkar mest vara intresserade av bekräftelse). Sen vart jag borttagen helt random, " för att jag bröt emot användarvillkor" .. Fastän jag inte gjorde det. Tur att det finns andra bättre skötta appar! • Av Realrodper
  1

  Andra försöket.

  Om du känner att du är en hyfsat normal person med rätt så bra självförtroende så är detta ett utmärkt sätt att både må dåligt och köra din självkänsla i botten. Ett uppenbart sätt att skinna folk på pengar. Man får en massa match i början för att du ska bli boostad att använda appen mycket och skapa ett bekräftelsebehov (bland det viktigaste vi har) hos dig. Sen dalar det kvickt och du får erbjudande om att betala mer för att bli matchad bättre. Vilket förstås inte hjälper. Alla algoritmer är till för att trigga dina känslor och locka dig att köpa mer i appen. Den är inte till för att du ska hitta kärleken. Tro inget annat. Gå med i en bordtennisförening eller varför inte en matlagningskurs. Du lär ha mycket större chans att hitta nåt som faktiskt är bra för dig där. • Av Sparklezzii
  1

  Nog den sämsta kundservice någonsin

  Blev bannad för ingen anledning, aldrig varit äcklig mot folk och alltid betett mig enligt dessa så kallade regler tinder har. Sen vaknar jag upp till att mitt konto blivit avstängt och när man skriver till support så klistrar de bara in samma svar varje gång oavsett vad man skriver och vad för bevis man har för att visa man är oskyldig till dessa anklagelser, är inte ensam om att bli bannad heller. Hänt både tjejpolare och killpolare men det är otroligt dåligt att dem skiter fullständigt i dig som användare speciellt om du inte betalar, för vad jag läst så verkar det bara vara de som faktiskt betalar för ”Guld” som lyckats få något vettigt svar från supporten, urusel app.


Bästa programvaran Lifestyle, som Tinder - Matcha. Chat. Dejta.Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up