Hemnet

Hemnet på PC

Publicerad av Hemnet AB


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: Lifestyle
 • Senast uppdaterad: 2021-04-15
 • Filstorlek: 37.44 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 Hemnet på PC   Hemnet på PC   Hemnet på PC   Hemnet på PC  

Hur man Hämta och installera Hemnet på din Windows-dator

För tillfället, Hemnet är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Hemnet på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder Hemnet på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Hemnet i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Hemnet För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes
Ladda ner Android

Hemnet Beskrivning

Hitta din drömbostad. På tåget, i sängen eller precis var som helst. Ett litet format med en stor upplevelse. Hemnet för iOS har laddats ned över 1,8 miljoner gånger och hjälper varje dag tusentals svenskar att hitta ny bostad. Dröm dig hem med: - Bästa bildupplevelse med stora resultatvyer och gallerier med alla objektets bilder. - Personliga sökningar utifrån ditt egenritade område eller din GPS-position. - Automatiska bolånekalkyler som räknar ut vad bostaden kostar varje månad. Skapa ett Hemnetkonto för att: - Spara dina favoritobjekt och få notis när budgivningen börjat. - Bevaka dina sökningar och få mejl eller notiser om när det du söker dyker upp. Oavsett om du ska köpa, sälja eller bara vill drömma dig bort en stund kan Hemnet-appen hjälpa dig med detta. Kanske drömmer du om en villa eller tomt i Stockholm, en bostadsrätt i Göteborg, ett hus eller en gård utanför Malmö eller kanske en lägenhet eller ett fritidshus i Spanien? Här hittar du allt det och lite till, även inredning och inspiration. Vi har boenden (villor, lägenheter, radhus, sommarstugor, tomter, gårdar) till salu representerade från alla mäklare i Sverige.

Recensioner

 • Kraschar efter senaste uppdateringen!

  Av hknvxr
  När man startar så kraschar den hela tiden!
 • Slutat fungera

  Av gröntgräs
  Idag slutade appen att fungera på 12.5.2
 • Slutat att fungera

  Av kjerei
  Fick meddelande då jag öppnade Hemnet-appen om att jag var tvungen att uppdatera mitt iOS för annars skulle appen sluta att fungera. Jag hade redan senaste versionen av iOS (v 12.5.2) som går att ha på min telefon (iPhone 6 Plus). Jag uppdaterade Hemnet-appen. Nu slutade den att fungera. Går ej att öppna. Hur kan jag ladda ned föregående version av appen?
 • Värdelös support

  Av bfirjvofjeelofbrofbrblfbf
  Ja, appen visar alla bilder som fotograferar har tagit och texten som mäklaren har skrivit. Sedan har Hemnet ett jobb, visa liknande sålda bostäder och det lyckas man inte med. Trotts upprepade försök med supporten som f.ö. tar en halvtimme och komma fram till och en vecka och få svar av och då skickas ett standardsvar tillbaka till en med att ”det är som det”. Det är väl så när man är ensam i marknaden. Men inte länge till 👍för nya konkurrenter
 • DYRT

  Av Sjirka
  Som säljare får man betala dyrt för vara med och det ingår sällan i mäklararvodet. Sedan försöker de mjölks ur ännu mer pengar med dyra premium och raketen. Booli betalar vi inget för. Booli är dessutom oändligt mycket bättre för köpare. Fler objekt finn med. Man får en preliminär värdering och omdömen om bostadsrättsföreningen. Som köpare använder jag aldrig hemnet
 • Blir bättre och bättre!

  Av K830816
  Gillar nya snabbkassorna med karta, bilder och möjlighet att spara från förstasidan. Saknar funktionen "till salu i området" och "visning i dag". Även möjlighet att filtrera bort " andelsboende vore förträffligt!
 • Sökfilter som matchar minst en av de angivna egenskaperna?

  Av 'alec
  Vore bra om man kunde söka på bostäder som har minst en av de egenskaper man angivit. Speciellt när man är ute efter en egenskap där det inte spelar så stor roll exakt vad det är. Exempelvis Kakelugn/Öppen Spis/Kamin. Eller Balkong/Terass. Bara boendet har en av dessa så dyker det upp i sökresultatet.
 • .

  Av Pemzzigiiirl
  Betalde för annons men den syns bara om man går in via hemsidan. Vet fler som har samma problem.
 • Annonser öppnas av sig själv

  Av usch3
  Scrollar man i hemnet-appen öppnas massor av annonser utan att man tryckt på dessa. Stör mej enormt. Era annonsörer betalar för mer än relevanta leads!
 • Nyligen försämrad

  Av meb61MYS
  De har nyligen (vad jag märkt) integrerat ljudannonser som gör det omöjligt att använda appen och samtidigt lyssna på musik, ljudbok mm. Verkar ogenomtänkt.