Omni Ekonomi

Omni Ekonomi på PC

Publicerad av Plan 3 AB


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: News
 • Senast uppdaterad: 2021-01-18
 • Filstorlek: 70.92 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 Omni Ekonomi på PC   Omni Ekonomi på PC   Omni Ekonomi på PC   Omni Ekonomi på PC   Omni Ekonomi på PC   Omni Ekonomi på PC   Omni Ekonomi på PC   Omni Ekonomi på PC  

Hur man Hämta och installera Omni Ekonomi på din Windows-dator

För tillfället, Omni Ekonomi är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Omni Ekonomi på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder Omni Ekonomi på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Omni Ekonomi i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Omni Ekonomi För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes
Ladda ner Android

Omni Ekonomi Beskrivning

Välkommen till nya Omni Ekonomi! På bara två år har Omni Ekonomi vuxit till en av Sveriges största och mest uppskattade ekonomiappar. Det som utmärker oss är dels snabbheten i bevakningen, dels att vi samlar nyheter från all världens affärsmedier på ett ställe och därigenom ger en unik nyhetsöverblick. I den här nya premiumversionen har vi dessutom tillfört fördjupning i samarbete med flera av världens ledande affärsmedier. Du kan nu läsa innehåll från Financial Times, The Economist, Fortune och Bloomberg direkt i appen. Dessutom får du dagliga expertkommentarer från över 150 nischade experter på bolag, börs, makro, bostadsekonomi – med mera. Vi börjar också med dagliga aktieanalyser i samarbete med några av Sveriges mest betrodda analytiker. Omni Ekonomi är utvecklad av teamet bakom Omni som flera år i rad utsetts till Sveriges bästa nyhetsapp. De första två månaderna är helt gratis att använda Omni Ekonomi, därefter blir du månads- eller årsmedlem. Omni Ekonomi Månad: 159 kr/månad Omni Ekonomi År: 1549 kr/år Väljer du att betala via iTunes så debiteras den totala kostnaden för köpet ditt iTunes-konto. Prenumerationen förnyas automatiskt 24 timmar före utgången av den aktuella prenumerationsperioden om du inte avslutar prenumerationen före det. Autoförnyelse kan stängas av när som helst, detta görs i ditt iTunes-konto. Läs mer i våra användarvillkor: https://integritet.omni.se/anvandarvillkor Läs mer om Omni Ekonomi på https://om.omniekonomi.se Förslag eller synpunkter? Kontakta oss gärna på support@omniekonomi.se.

Recensioner

 • Nöjd

  Av Robert76543
  Lysande app. Skulle vara bra med ett prisvärt ”mellan”-medlemskap som t.ex inte ger åtkomst till originalmaterial.
 • Betalväg

  Av Augoria
  Till de som söker en bra ekonomi- app till ett bra pris; leta vidare
 • Snabb överblick

  Av G.Lindqvist
  Vill alltid starta dagen med att snabbt får en överblick om världsläget och Sverige kring ekonomi och de bolag jag är intresserad av. Efter ha testat appen så gick jag över till att betala. Ångrar inte det!
 • Debiterades trots ”testa gratis”

  Av Pelle111
  Fick upp ” vill du testa premium gratis i en månad” när jag använde appen . Gavs två alternativ per månad 159 samt eller helår 1548. Jag valde som tur var månad och klickade på den röda knappen ”testa gratis” . Dagen efter blev mitt kort debiterat på 159kr.
 • 👎🏻

  Av Xagge
  På tok för dyrt!
 • Dödsstöten för Omni Ekonomi

  Av Libbsticka
  Trots att jag är extremt intresserad av ekonomi är det ohållbart att betala fantasisummor för rewrites och artiklar samt analyser jag och alla andra med samma intresse redan kan läsa på annat håll. Gamla Omni Ekonomi var lätt fem stjärnor, men nu är jag orolig för er framtid. Hoppas att det går bra förstås. Men jag och många jag känner raderar appen nu. Lycka till - Jag håller tummarna.
 • Gör en gratisapp tack

  Av Foetor ex ore
  Blir att radera appen, orimligt att börja ta överpris för något som tidigare var gratis
 • För bra för att vara sant

  Av Julia Azalea
  Hela vitsen med Omni var att det äntligen fanns en källa för ekonominyheter där innehållet var gratis. Tråkigt att finansiering inte gick att lösa på något annat sätt än att börja ta betalt. Väljer Di istället
 • Betalvägg

  Av 😊😄😊😍😉😘☺
  Man behöver nu betala för att kunna använda appen. Tog bort den direkt.
 • 159 kr/mån

  Av MaximFrisk
  Tråkigt att ni valde att ta en relativt hög månadskostnad för att få en samling nyheter på ett och samma ställe utan att erbjuda andra alternativ. Var med i fokus grupperna innan ni skulle lansera ”premium” och jag vet inte vilka som kan ha sagt att de var villiga att betala denna prislapp för tjänsten. Visst det kanske finns några som är intresserade av fördjupade analyser mm. Men jag hade föredragit en lägre kostnad utan få dessa analyser och andra ”features” som ni kallar premium. I relation till andra tjänster så som Bookbeat, Netflix, Disney+, Apple TV mm. Så ligger priset för denna tjänst dyrare. Visst annan typ av media men deras prissättning i relation till er gör att det tar emot enormt att vilja betala mer för denna tjänst. Förslagsvis så hade jag önskat att man kunde ha ett ”Basic” abonnemang där ni kanske strippar bort vissa fördjupade analyser och annat med en prislapp på 49-89 kr så kanske man hittar tillbaka till denna tjänst. Men nu när provperiod är slut så kan jag inte motivera mig själv att betala för nuvarande modell.