Compassion Mindset Training

Compassion Mindset Training på PC

Publicerad av C. Enevius


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: Health & Fitness
 • Senast uppdaterad: 2019-11-14
 • Filstorlek: 12.76 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 Compassion Mindset Training på PC   Compassion Mindset Training på PC   Compassion Mindset Training på PC  

Hur man Hämta och installera Compassion Mindset Training på din Windows-dator

För tillfället, Compassion Mindset Training är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Compassion Mindset Training på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder Compassion Mindset Training på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Compassion Mindset Training i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Compassion Mindset Training För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

50,00 kr På iTunes
Ladda ner Android

Compassion Mindset Training Beskrivning

Det här är en må bra app. I den får du lära dig om vad självmedkänsla är och hur du kan stärka den för att hantera stress eller det som är emotionellt eller fysisk smärtsamt i ditt liv. Compassionträning innebär att skapa förutsättningar för att bygga mod att möta svåra situationer i livet. Appen innehåller övningar som hjälper dig att göra din hjärna trygg och din kropp lugn. Den innehåller ett program som är vetenskapligt beprövat. Här får du lära dig om känslornas betydelse och att göra beteendeanalyser av situationer som känns utmanande och svåra i ditt liv. Det ingår visualiseringsövningar för att träna hjärnan i trygghet och positiva känslor för att må bra. Flödet av compassion (medkänsla) kan vi människor lära oss att träna upp dvs att ge till andra, att ta emot och att utveckla självmedkänsla. Det är vad appen och programmet hjälper dig att göra. Syftet är att öka sitt välmående och livskvalité genom att minska stress och att istället stärka känslan av att vara med sig själv i befintligt skick. Compassion blir ett verktyg för att känna sig nöjd och tillfreds med livet. Compassion ingår som metod och tillvägagångssätt i FNs information om hur vi blir lyckliga. Compassion mindset hjälper dig att: Minska ångest och nedstämdhet Minska stress Minska självkritik Hantera höga prestationskrav Jobba med svåra känslor Känna smärta i kroppen Skapa ökad förståelse för missbruk och beroendeproblematik Compassion mindset hjälper dig att: Få bättre sömnkvalitet Hantera relationer som upplevs svåra kan bli lättare att navigera i Känna självacceptans Stärka självkänslan och självförtroendet Känna inre trygghet och lugn Känna förnöjsamhet Ett strukturerat program som innehåller sex moduler. Börjar med en introduktion till compassion sen andra modulen ger en förståelse för våra drivkrafter och ökad självkännedom. Tredje modulen är självmedkänsla, 4:e modulen är att utveckla medkänsla som mentalt tillstånd. 5:e modulen innehåller hur vi kan må bra av att göra gott till andra. Sista modulen 6 är att utveckla tacksamhet och visdom. I varje tema ingår: Praktiska övningar och reflektionsuppgifter Andningsövning med flera nivåer Mental träning Övningarna i denna app kan vara ett komplement till, men inte en ersättning för, professionell psykiatrisk vård för personer som är i behov av det. Är du osäker på ditt vårdbehov eller om appen är lämplig för dig, kontakta vårdcentral eller rådgör med annan vårdkontakt.

Recensioner

 • Funkar nu!

  Av villew7
  Man behöver ingen kodnyckel och appen funkar jättefint! Tack!!
 • Funkar ej

  Av Vinterpsyko
  Kan inte skapa konto utan nyckel
 • Nyckel?

  Av BalancedSister
  Varför går det inte att skapa profil? Vad är det för nyckel? Ser att ni fått frågan flera gånger innan? Varför svarar ni inte?
 • Nyckel?

  Av Asså näe
  Går inte använda utan nyckel?
 • Nyckel?

  Av Emefro
  Vad är det för nyckel man ska fylla i? Kommer inte vidare utan den? Kan påtala att vi är flera som inte förstå den biten?
 • Vad är det för nyckel?

  Av Norrtjej74
  Har försökt att skapa ett konto hur länge som helst men får bara till svar att nyckeln redan används eller är fel. Var hittar jag då lediga nycklar?