My City : Tandläkare

Ladda ner My City : Tandläkare

Publicerad av My Town Games LTD


Användares rekommendation:

4/5

4
Från 176 användarbedömningar.


Ladda ner appen

Hoppa till: Ladda ner på Android | Installera på Windows | Ladda ner på iphone

Vad är bra!

1. Din stad kommer att ha en frisörsalong, stormarknad och naturligtvis tandläkaren och hans familjebostad! Tänk på alla nya saker du kan göra med din stad och alla nya platser, kläder och karaktärer.

2. Om du har andra My City-spel kommer de att kopplas ihop så att karaktärerna från andra spel kan hälsa på tandläkaren.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC My Town Games LTD 176 4.36364 1.3.2 4+


Software Förhandsgranska

         

Hur man Hämta och installera My City : Tandläkare på din Windows-dator


Ladda ner en app som My City : Tandläkare på Windows PC! Direktnedladdning nedan:

SN App Ladda ner Rating Utvecklare
1. 2020: My Country 2020: My Country Ladda ner 4.4/5
2,001 betyg
GAME INSIGHT UAB
2. -My Notes- -My Notes- Ladda ner 4.2/5
2,000 betyg
Sam Jarawan
3. My Piano Phone My Piano Phone Ladda ner 4.6/5
1,750 betyg
Son Lam
Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda My City : Tandläkare på din PC:

För tillfället, My City : Tandläkare är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera My City : Tandläkare på din dator i 4 enkla steg nedan:



Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

 1. Nox-app .
 2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

 1. klicka på My City : Tandläkare. Installationsprocessen börjar.
 2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
 3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder My City : Tandläkare på pc

Öppna programmet Emulator och skriv My City : Tandläkare i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

 1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
 2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
 3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda My City : Tandläkare För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

30,00 kr På iTunes ↲

My City : Tandläkare Beskrivning

Alla i staden är upprymda. Tandläkaren och hans familj har flyttat in! My City : Tandläkarbesök där du bestämmer vad som ska hända och när. Det är din berättelse. Vårt nya spel har många nya spännande platser att spela och utforska. Din stad kommer att ha en frisörsalong, stormarknad och naturligtvis tandläkaren och hans familjebostad! Tänk på alla nya saker du kan göra med din stad och alla nya platser, kläder och karaktärer. Ta reda på hur det är att vara tandläkare Upplev väntrummet innan du går in i undersökningsrummet. Få munnen röntgad och var tandläkare och hjälp patienter. Har du någon gång undrat hur det ser ut hemma hos en tandläkare? Hans hus ligger alldeles intill och väntar på att bli utforskat av dig. Om du har andra My City-spel kommer de att kopplas ihop så att karaktärerna från andra spel kan hälsa på tandläkaren. Åldersgrupp 4-12: Enkelt nog för 4-åringar att spela, spännande nog för 12-åringar att gilla! Spelfunktioner: - 6 spännande platser - tandläkarmottagningen, tandläkarens hus, frisörsalongen, snabbköpet, pizzerian och en möbelaffär - 20 nya karaktärer inklusive tandläkaren och hans familj! - Spelet kopplas ihop med alla andra My City-spel. Alla platser och karaktärer kommer att vara tillgängliga i andra spel du äger - Möbelbutiken gör att du kan anpassa ditt My City-hem ännu mer - Fria, stressfria spel med extremt lång speltid - Ingen reklam eller köp i appen **För att koppla ihop spelet med andra, se till att 1. Ha dina appar nedladdade på samma enhet 2. Uppdatera dina My City-spel Spela tillsammans Vi har stöd för multiberöring så att barn kan spela tillsammans med vänner och familj på samma skärm! Vi älskar att skapa barnspel! Om du gillar det vi gör och vill skicka idéer och förslag om kommande My City-spel kan du göra det här: Facebook - https://www.facebook.com/mytowngames Twitter - https://twitter.com/mytowngames

Recensioner


 • Av Djaakan
  4

  My city

  My city är ett roligt spel och man gör egna världar



 • Av 73kr:kr/7/&/!/7-
  5

  Detta spel är roligt men önska att allt var grattis då skulle många spela detta.

  Bra



 • Av 🙂😄😉😎🤓😝😘🧐😝🤓
  5

  Har alla

  Era my city spel är sååå bra jag har ALLA my city spel och jag rekommenderar dem alla starkt! Jag blir så glad när ni släpper nya, jag älskar alla my city spel! Jag spelar så ofta jag kan efter skolan, på morgonen innan skolan, på helgerna, på kvällen och mitt i natten såååååååå bra spel!!!!!!!!❤️❤️❤️❤️💖💖💖💖💗💗💗💗💕💕💕💕💞💞💞💞


keyboard_arrow_up