Ta BE-Körkort

Ta BE-Körkort på PC

Publicerad av Teoriappar Sverige AB


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: Education
 • Senast uppdaterad: 2020-11-06
 • Filstorlek: 127.50 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 Ta BE-Körkort på PC   Ta BE-Körkort på PC   Ta BE-Körkort på PC   Ta BE-Körkort på PC   Ta BE-Körkort på PC   Ta BE-Körkort på PC   Ta BE-Körkort på PC   Ta BE-Körkort på PC   Ta BE-Körkort på PC  

Hur man Hämta och installera Ta BE-Körkort på din Windows-dator

För tillfället, Ta BE-Körkort är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Ta BE-Körkort på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder Ta BE-Körkort på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Ta BE-Körkort i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Ta BE-Körkort För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

299,00 kr På iTunes
Ladda ner Android

Ta BE-Körkort Beskrivning

Appen "Ta BE-Körkort" ger dig alla verktyg för att klara teoriprovet för tungt släp på första försöket. Genom tydlig vägledning och prov som anpassar sig automatiskt efter din kunskapsnivå kommer du lära dig allt du behöver för att klara provet hos Trafikverket på ett snabbare och smartare sätt. STEG-FÖR-STEG I korta steg går du igenom hela teoriboken, hundratals teorifrågor och alla viktiga vägmärken. PROV Du kan när du vill testa dina kunskaper med ett av våra prov som är utformade som det riktiga provet hos Trafikverket. QUIZ & TOPPLISTA Utmana en kompis och se vem som är bäst på körkortsteori. Försök slå rekord och kom in på topplistan över de som är bäst i Sverige på vägmärken. NÖJDA ANVÄNDARE 26,000 recensioner från över en miljon nöjda användare. Appen är skapad i samarbete med trafiklärare och är rekommenderad av trafikskolor runt om Sverige. ALLT INGÅR Skippa tråkiga böcker och dyra lektioner. Appen är allt du behöver för att klara kunskapsprovet. Plugga på bussen, flyget eller hemma i soffan. Plugga när du vill och på dina villkor. SÄKRA KÄLLOR Appen uppdateras och förbättras varje månad. Fakta hämtas från säkra källor som Transportstyrelsen, Trafikverket, Polisen, MHF och NTF. Lycka till med pluggandet!

Recensioner

 • Blandade känslor

  Av GyntherSE
  Bra app MEN som dessutom utvecklaren lägger fram som något bra som jag inte tycker är bra är att det är alldeles för mycket focus på B-körkortsteori. Hade jag velat ha den teorin hade jag köpt den appen. Har man haft b-körkortet i flera år och behöver utöka till BE så vill man nog ha mest focus på dom frågorna. Sen är det ganska mycket faktafel speciellt bland dom ”svåra orden”
 • Räcker inte med bara appen!

  Av missnöjd grabb
  Mycket konstiga frågor som inte har något med provet att göra. STR körkortsbok gör jobbet!
 • Perfekt för att klara BE-teorin

  Av 77NL
  Mycket bra information och upplägg som gjorde att jag klarade teoriprovet.
 • Not good enough

  Av jíra 85
  Real test with Trafikverket have totally different modification, much harder. This app is just little help. Read book more and do not waste 300sek 👍
 • Fundersam

  Av mr b kort
  Jag hade 99% rätt på era prov och klarade inte uppskrivningen
 • Riktigt bra

  Av Jalarsmamma
  Klarade provet enbart genom att plugga med denna app. Riktigt bra att det var frågor och teori från B också. Bonuspoäng.
 • Grym app

  Av Dacar2011
  Grym app
 • För lite fakta.

  Av Antonic
  Gjorde provet idag bara med appen och oj vad många frågor som inte fanns med i appen. Fick gå och köpa boken nu med för BE Rek inte lägga dom pengarna utan läs boken istället där all info om BE finns som kan komma på provet. Du måste komplettera med vanliga ”körkortsläsning” via bok för BE-provet då 80% av frågorna är för B.
 • Dyr app för så få och onödiga frågor

  Av putte198707
  Får full pott på alla teoriprov här. Finns inga mer frågor jag inte svarat på. Samma frågor kan komma tre gånger på samma prov. Gjorde provet på Trafikverket idag. Kanske var 4-5 av 60 frågor på provet som jag sett här. Dyr app för så få frågor. Hade nog klarat mig bättre om man hade köpt appen för endast B.
 • Besviken

  Av IRRITERADOCHSUR
  Går inte att läsa många frågor på mobilen... omöjligt. Och nej jag har inga problem med synen, var hos optikern för drygt 14 dagar sedan. Trist!!!