Veterinary Technician Exam Prep

Ladda ner Veterinary Technician Exam Prep

Publicerad av Double Bottom Line Partners

den 2023-11-05

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Education
  • Formellt Tillstånd: 75,00 kr
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 2.6
  • Filstorlek: 6.70 MB



Ladda ner ⇩

★ ★ ★ Veterinary Technician Exam Prep Översikt

Veterinary Technician Exam Prep på PC   Veterinary Technician Exam Prep på PC   Veterinary Technician Exam Prep på PC   Veterinary Technician Exam Prep på PC   Veterinary Technician Exam Prep på PC  

Vad är Veterinary Technician Exam Prep? Veterinary Technician National Examination Prep är en app som är utformad för att hjälpa användare att förbereda sig för VNTE-examen. Appen innehåller en målinriktad läroplan med 400 simulerade provfrågor som behandlar den nödvändiga kunskapen för en framgångsrik entry-level veterinary technician. Varje fråga är kopplad till en tydlig och insiktsfull förklaring för att säkerställa en omfattande förståelse av materialet.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Double Bottom Line Partners 0 0 2.6 12+


11 detaljer om Veterinary Technician Exam Prep

1. Genom att bedöma inlärda kunskaper i praktiska frågor kommer Upward Mobilitys VTNE-examenförberedelse att hjälpa till att framgångsrikt överbrygga klyftan mellan din utbildning och praktiskt patientarbete.

2. Veterinary Technician National Examination Prep är Upward Mobilitys fokuserade app för förberedelse inför VNTE-examen för iPhone och iPod Touch.

3. Denna modul innehåller en målinriktad läroplan med 400 simulerade provfrågor som behandlar den kunskap som krävs för att bli en framgångsrik veterinärtekniker på grundnivå.

4. Vi anställer bara experter som har gedigen kunskap inom ämnet och genomgår en noggrann granskningsprocess för allt vårt material.

5. En del av vinsten kommer att användas för att erbjuda utbildning via mobiltelefon i framväxande länder för att förbättra deras totala faktorproduktivitetstillväxt.

6. Dessutom bedömer examen en arbetsrelaterad kunskap om patientvård, utdelning av medicin, bedömning av sjukdomar och skador samt allmän veterinärassistent.

7. På en grundläggande nivå identifierar VTNE-examen och bedömer om en blivande veterinärtekniker har kompetensen och färdigheterna att praktisera framgångsrikt och bli ackrediterad.

8. Den intuitiva studieläget-gränssnittet gör att du kan följa dina framsteg genom applikationen och återvända till svåra frågor under din genomgång.

9. Testläget gör att du kan genomföra kursen som ett exempel på VTNE-examen och snabbt gå igenom frågorna och områden där du kan behöva extra hjälp.

10. Upward Mobility skapar högkvalitativt utbildningsmaterial och testförberedelsematerial som är fyndigt, engagerande och lägger till värde i inlärningsprocessen.

11. Vi distribuerar vårt innehåll genom medier som mobilapplikationer och andra interaktiva kanaler.

Hur man Hämta och installera Veterinary Technician Exam Prep på din Windows-dator


Ladda ner en app som Veterinary Technician Exam Prep på Windows PC! Direktnedladdning nedan:

SN App Ladda ner Rating Utvecklare
1. Veterinary Clipboard Veterinary Clipboard Ladda ner /5
0 betyg
COMMUNITYONE COMMUNICATIONS LLC
2. Veterinary Software Pro Veterinary Software Pro Ladda ner /5
0 betyg
Business Software

Alternativt, Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app Veterinary Technician Exam Prep Get App or Alternatives ↓ 0 Reviews
0
Double Bottom Line Partners

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda Veterinary Technician Exam Prep på din PC:

För närvarande är Veterinary Technician Exam Prep inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder Veterinary Technician Exam Prep på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på Veterinary Technician Exam Prep. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder Veterinary Technician Exam Prep på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Veterinary Technician Exam Prep i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Veterinary Technician Exam Prep För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

75,00 kr På iTunes ↲

Veterinary Technician Exam Prep funktioner och beskrivning

- Innehåller 400 simulerade provfrågor som behandlar den nödvändiga kunskapen för en framgångsrik entry-level veterinary technician.

- Varje fråga är kopplad till en tydlig och insiktsfull förklaring för att säkerställa en omfattande förståelse av materialet.

- Intuitivt gränssnitt för studieläge som låter användare spåra sin framsteg genom applikationen och återvända till svåra frågor under översynen.

- Testläge som låter användare ta kursen som ett prov och snabbt granska frågor och områden där de kan behöva extra hjälp.

- Appen är inte ansluten till eller godkänd av AAVSB.

- Upward Mobility är ett företag som skapar högkvalitativ utbildning och testförberedelsematerial som är vittigt, engagerande och lägger till värde i inlärningsprocessen.

- Företaget anställer bara experter som har stark kunskap inom ämnesområdet och sätter allt material genom en noggrann granskningsprocess.

- Företaget använder en del av vinsten för att implementera utbildning via mobiltelefon i utvecklingsländer för att förbättra deras totala faktorproduktivitetstillväxt.

Bästa programvaran Education, som Veterinary Technician Exam Prep



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up