PuppetMaster

Ladda ner PuppetMaster

Publicerad av Shmonster LLC

den 2023-09-25

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Education
  • Formellt Tillstånd: 30,00 kr
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 3.8
  • Filstorlek: 343.42 MB



Ladda ner ⇩

★ ★ ★ PuppetMaster Översikt

PuppetMaster på PC   PuppetMaster på PC   PuppetMaster på PC   PuppetMaster på PC   PuppetMaster på PC  

Vad är PuppetMaster? PuppetMaster är en animationsapp som låter användare skapa animerade videor genom att agera framför kameran eller röra skärmen. Appen har också guidade aktiviteter för barn att följa och skapa egna animerade konstverk.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Shmonster LLC 0 0 3.8 4+


11 detaljer om PuppetMaster

1. * Animera en eller två marionetter - du kan ha en marionett för sig själv, eller två marionetter där båda kan röra sig och du kan styra vilken som pratar när som helst.

2. * Inbyggda strömmande handledningar och aktiviteter - guida barn genom att använda appen för visuell berättande och lära dem hur man skapar olika fysiska konstverk och animerar dem.

3. Denna animeringsapp låter dig omedelbart ge liv åt vad som helst du vill, bara genom att agera framför kameran eller vidröra skärmen.

4. * Exportera och dela videor med ljud - spara en video av din marionetteater, komplett med ljudet från din framträdande, lokalt och även till sociala medier, molnlagring eller någon annan vanlig delningsmetod.

5. * Multi-touch - animering genom att röra och dra i marionetten och dess kroppsdelar på skärmen, även med båda händerna eller genom att samarbeta med en vän.

6. * Välj från våra designer - appen levereras med ett gäng coola marionetter och bakgrunder redan i den, i en söt handritad stil som du kan mixa och matcha med dina egna skapelser.

7. * Skapa dina egna bakgrunder - använd en målning du gjort, en diorama, någon intressant plats eller vad du än vill ha som bakgrund.

8. Det är en fantastisk kreativ aktivitet för barn, stöder ISTE-standarder och är ett utmärkt sätt att integrera konst i vilket ämne som helst för en mer engagerande lektion.

9. Appen har till och med roliga guidade aktiviteter som barn kan följa och göra, där de skapar konstverk och sedan animerar dem.

10. På vår webbplats och i sociala medier hittar du fler projektidéer, pedagogiskt stöd och lektionsplaner för lärare och hemundervisande föräldrar.

11. * Rörelsefångst - intuitivt animera karaktärer genom att bara röra dig framför enhetens kamera.

Hur man Hämta och installera PuppetMaster på din Windows-dator

Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app PuppetMaster Get App or Alternatives ↓ 0 Reviews
0
Shmonster LLC

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda PuppetMaster på din PC:

För närvarande är PuppetMaster inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder PuppetMaster på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på PuppetMaster. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder PuppetMaster på pc

Öppna programmet Emulator och skriv PuppetMaster i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda PuppetMaster För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

30,00 kr På iTunes ↲

PuppetMaster funktioner och beskrivning

- Realtidsanimation: Användare kan animera i realtid medan de pratar och deras docka kommer till liv framför deras ögon.

- Rörelsefångst: Intuitivt animera karaktärer genom att röra på kroppen framför enhetens kamera. Använd både fram- och bakre kamera.

- Multi-touch: Användare kan animera genom att röra och dra dockan och dess kroppsdelar på skärmen, även med båda händerna eller tillsammans med en vän.

- Skapa egna dockor: Användare kan skapa egna dockor genom att ta fysiska konstverk, favoritleksaker, personer eller djur, eller slumpmässiga föremål som snacks och anordna dem som en karaktär.

- Skapa egna bakgrunder: Användare kan använda en målning de gjort, en diorama, en intressant plats eller något annat som bakgrund.

- Välj från appens design: Appen levereras med ett antal coola dockor och bakgrunder i en söt handritad stil som användare kan blanda och matcha med sina egna skapelser.

- Exportera och dela videor med ljud: Användare kan spara en video av sin dockteater, komplett med ljudet av deras prestation, lokalt och också till sociala medier, molnlagring eller någon annan vanlig delningsmetod.

- In-app streaming tutorials och aktiviteter: Guidar barn genom att använda appen för visuell berättande och lär dem hur man skapar olika fysiska konstverk och animerar dem.

Bästa programvaran Education, som PuppetMaster



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up