NA

NA på PC

Publicerad av Promedia


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: News
 • Senast uppdaterad: 2020-12-21
 • Filstorlek: 18.62 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 NA på PC   NA på PC   NA på PC   NA på PC   NA på PC   NA på PC   NA på PC   NA på PC  

Hur man Hämta och installera NA på din Windows-dator

För tillfället, NA är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera NA på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder NA på pc

Öppna programmet Emulator och skriv NA i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda NA För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes
Ladda ner Android

NA Beskrivning

Med nyhetsappen och i Hockeypuls-appen är du alltid steget före. I apparna kan du enkelt välja vilka nyheter du vill läsa utifrån var du bor, vilka ämnen eller hockeylag som intresserar dig mest. Med en prenumeration riskerar du inte att missa någonting viktigt. • Välj ett eller flera områden du är intresserad av så får du nyhetsnotiser när något händer i dina områden. Till exempel hemma, på jobbet, i stugan eller vid barnens skola. • Prenumerera på nyhetsnotiser om ditt favoritlag eller ämnen som intresserar dig – så hänger du alltid med. Prenumeration * Plus - tillgång till allt innehåll på nyhetssajten, i nyhetsappen och på Hockeypuls (sajt och app). * Använd samma inloggning i appar och på sajter. Din betalning kommer ske via ditt iTunes-konto när du gör ditt köp. Prenumerationen kommer automatiskt att förlängas varje månad 24 timmar innan slutet av innevarande period. För att ditt betalkort inte ska belastas måste du slå av din prenumeration senast 24 timmar innan nästa automatiska förlängning av prenumerationen. Du kan stänga av den automatiska förlängningen när du vill i dina iTunes-inställningar. PUL: https://gdpr.bonniernews.se/personuppgiftspolicy Användarvillkor: https://bonniernewslocal.se/villkor

Recensioner

 • Mycket störande fel

  Av Slutat fungera
  -Man kastas högst upp på sidan efter man gått ur appen varje gång. -foton i artiklar blir inzoomade när man trycker på dem. -filmklipp laddar ibland inte alls. Och ja, jag har installerat om appen och kollar min anslutning.
 • Saknar sök

  Av Cupcakecammie
  Ok app, skulle vilja få bort saker som inte berör mig dvs från andra länsdelar där jag inte bor - helt. Men största irritationen är att det inte finns sökfunktion för att hitta de där artiklarna för några dagar/vecka sen. För de verkar dessutom försvinna från appen... Ett enkelt rubrikfält bara för fler artiklar längst ner vore inte dumt som är lätt att överskåda och komma vidare på men främst hitta det man söker efter.
 • Na appen

  Av musik lower
  Laddade ned appen nu. Spontant efter att tidigare läst tidningen på nätet, så var det svårt att hitta dit man vill. Ville följa Hjärsta mordet.
 • Resonera

  Av strogu
  Det är bland dom bättre tidningen 👍
 • Prenumerationserbjudande

  Av klkgl
  Jag tog ett erbjudande om en prenumeration för 1 månad för 1kr. Men får en faktura på 99kr. Riktigt dåligt. Kommer aldrig mer att ha något med Mittmedia att göra!
 • Z

  Av tyoiyy
  Vikt zugxugyhg
 • Appen NA

  Av ADPIMRLR
  Ni har tagit bort sökfunktionen i appen, det gör att appen inte blir användarvänlig för mig!!!
 • App

  Av Jonte öre
  Det verkar vara något fel på appen efter senaste uppdateringen. Den stängs ner lite då o då. Har aldrig haft det problemet innan.
 • Alltid intressanta aktualiteter

  Av Never Flixbus again(((
  Oavsett område i tidningen så finner jag era reportage intressanta och berikande Fortsätt gärna så!
 • Senaste uppdatering fungerar

  Av Ida.E
  Appen fungerar inte alls efter senaste uppdatering. Irriterande eftersom prenumerationen kostar 99kr/mån.z