VLT

VLT på PC

Publicerad av Promedia


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: News
 • Senast uppdaterad: 2020-12-21
 • Filstorlek: 18.58 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 VLT på PC   VLT på PC   VLT på PC   VLT på PC   VLT på PC   VLT på PC   VLT på PC   VLT på PC  

Hur man Hämta och installera VLT på din Windows-dator

För tillfället, VLT är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera VLT på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder VLT på pc

Öppna programmet Emulator och skriv VLT i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda VLT För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes
Ladda ner Android

VLT Beskrivning

Med nyhetsappen och i Hockeypuls-appen är du alltid steget före. I apparna kan du enkelt välja vilka nyheter du vill läsa utifrån var du bor, vilka ämnen eller hockeylag som intresserar dig mest. Med en prenumeration riskerar du inte att missa någonting viktigt. • Välj ett eller flera områden du är intresserad av så får du nyhetsnotiser när något händer i dina områden. Till exempel hemma, på jobbet, i stugan eller vid barnens skola. • Prenumerera på nyhetsnotiser om ditt favoritlag eller ämnen som intresserar dig – så hänger du alltid med. Prenumeration * Plus - tillgång till allt innehåll på nyhetssajten, i nyhetsappen och på Hockeypuls (sajt och app). * Använd samma inloggning i appar och på sajter. Din betalning kommer ske via ditt iTunes-konto när du gör ditt köp. Prenumerationen kommer automatiskt att förlängas varje månad 24 timmar innan slutet av innevarande period. För att ditt betalkort inte ska belastas måste du slå av din prenumeration senast 24 timmar innan nästa automatiska förlängning av prenumerationen. Du kan stänga av den automatiska förlängningen när du vill i dina iTunes-inställningar. PUL: https://gdpr.bonniernews.se/personuppgiftspolicy Användarvillkor: https://bonniernewslocal.se/villkor

Recensioner

 • Försöker ladda innehåll 1/3

  Av Zacke.se
  Det sår det, åkte lyckas aldrig bli klar heller. Det klara dessutom inte av att räkna uppåt heller utan står kvar på 1 hela tiden.
 • Spam varning

  Av Sonnnnny
  Använder appen i Iphone och reklamsidor öppnas oavsiktligt i Safari när man scrollar nedåt i VLT appen utan att trycka på reklamerna. Det verkar bara hända främst med reklamen ”Julbordsguiden”.
 • Bilderna har blivit konstiga

  Av J3201
  Det går inte att se hela bilderna längre. Något har hänt i den senaste uppdateringen. Bilden beskärs när man öppnar den och det går inte ens att zooma in annat än den beskurna delen. Om man vrider telefonen ser man mer men aldrig hela bilden.
 • Betyget får vara kvar

  Av apelsintv.se
  Uppdatering kom till apparna. Men samma bugg finns kvar. Kanske är lämpligt att åtgärda buggar man vet om istället för att bara säga att det ska göras... Sen skulle nog en sökfunktion uppskattas av fler än mig.
 • Version 8.01 äter batteri

  Av Hugo Paparapap
  Om man inte slår av notiser så tömmer denna version batteriet på nolltid. Tillägg: den är den unikt största förbrukaren av batteri enbart på bakgrundsaktivitet, oavsett om notiser är på eller inte.
 • Värdelös sen Plus

  Av Puckar
  Mittmedia är ett skämt. Appen blir därmed också ett dåligt skämt. Tom Aftonbladet är bättre! Ett av de största förfallen i modern tid. Grattis VLT! Helt oduglig som tidning, samhällsnytta och kvaliteten är katastrofal. Går det att sätta lägre än 1 stjärna förresten? Ladda inte ned och stötta VLT!
 • Plus för tidigt

  Av En invånare
  Hej! Rätt så ofta ändras en för allmänheten viktig nyhet till Plus, så att man inte kan läsa den.
 • Recension

  Av vlt-recension
  Vad är det för mening med att ha en app eller hemsida när allt ändå är ”plus”-innehåll? VLT tappar nog tyvärr nya nyfikna läsare på detta snåla vis.
 • Appdate

  Av Tvistfri
  Bra app. Täcker det mesta. Mycket för pengarna om man är intresserad av lokalnyheter.
 • Plus

  Av Yoghie
  Du kan kasta appen om du inte köper plus... Gör man de inte kan du inte läsa knappt.... helt värdelöst