Jägarexamen

Jägarexamen på PC

Publicerad av Boboshi


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: Education
 • Senast uppdaterad: 2019-09-16
 • Filstorlek: 161.71 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 Jägarexamen på PC   Jägarexamen på PC   Jägarexamen på PC   Jägarexamen på PC   Jägarexamen på PC  

Hur man Hämta och installera Jägarexamen på din Windows-dator

För tillfället, Jägarexamen är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Jägarexamen på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder Jägarexamen på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Jägarexamen i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Jägarexamen För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

249,00 kr På iTunes
Ladda ner Android

Jägarexamen Beskrivning

Jägarexamen innehåller allt du behöver kunna för att klara teoriprovet för jägarexamen och är Sveriges i särklass mest nedladdade, innehållsrika och smartaste utbildningsapp för blivande jägare som ska ta jägarexamen och för mer erfarna jägare som vill friska upp sina kunskaper inför jaktsäsongen. "Fick alla rätt på teoriprovet enbart genom att plugga med denna app!" /Ny examerad "En kanonbra app för mig som är nybörjare och vill ta jägarexamen!" /Gustav1983 "Mycket bra app. Hjälpte mig klara teoriprovet på första försöket." /Mujo kuje Jägarexamen har fått fler än 190 femstjärniga betyg på App Store och har blivit omskriven på bland annat jagareforbundet.se, jaktjournalen.se, jaktbloggen.com, macworld.se, pcforalla.idg.se, prisjakt.nu/pryl och i tidningen Jaktmarker & Fiskevatten. INNEHÅLL • 1 000 teorifrågor med tydliga förklaringar. • Pedagogisk och överskådlig rättning som länkar frågorna direkt till rätt del av jaktteorin eller viltuppslagsverket. • Tre olika typer av prov: smarta övningsprov, teoriprov och egna prov där du själv väljer alla inställningar. • Avancerad frågedatabas som sorterar bort besvarade frågor. • Lättläst och sökbar teoribok med massor av bilder, exempel och användbara funktioner - fortsätt läs där du slutade, se hur mycket du har kvar att läsa i varje kapitel och sätt bokmärken vid viktiga stycken. • Möjligheten att pausa och återuppta prov samt gå igenom alla tidigare gjorda prov. • Sökbart viltuppslagsverk med över 100 artpresentationer och hundratals högupplösta foton. • Smart checklista som guidar dig genom alla stegen fram till jägarexamen. • Provstatistik som bland annat visar din utvecklingskurva och vad du behöver öva på. • Anpassad för både iPhone och iPad. • Ingen bindningstid. Inga dolda avgifter. Ingen reklam. • Snabb support via e-mail. 100 % AKTUELLT INNEHÅLL Teorifrågorna i Jägarexamen täcker in precis allt som tas upp i den senaste kurslitteraturen och så fort en lag eller regel införs eller förändras så uppdateras frågedatabasen automatiskt över nätet. RECENSIONER ***** "Var kanon innan uppdateringen men nu ännu bättre!" ***** "Bästa appen för jägarexamen!" ***** "Det är en fantastisk app, klarade teorin tack vare den!" ***** "Perfekt att kunna träna överallt!" ***** "Väl värd pengarna!" ***** "Bra på språng och hemma!" ***** "Bra även för den som vill friska upp sina kunskaper!" ***** "Fullständigt genialisk!" ***** "Jättebra och beroendeframkallande app med målet att bli jägare!" ***** "Kungen bland jägarexamens apparna!" ***** "Jag klarade teorin för några veckor sedan, så skönt! Har pluggat i princip uteslutande med appen!"

Recensioner

 • Dåligt programmerad

  Av jockenon
  Vissa delar fungerar bara på högkant på ipad, dessutom med 20% av texten utanför skärmen.
 • Allt du behöver!

  Av Mackelacke
  Den här appen ger dig i stort sett allt du behöver för att klara teori provet. Både jag och min sambo använde bara oss av appen och klarade provet utan problem. Ska du ta jägarexamen så tveka inte på att köpa denna app!
 • Awsome

  Av Horseonwells
  Just awsome
 • Bekvämt

  Av Draghällan45
  Skrev provet för någon dag sedan och klarade det. Se den här appen som ett bekvämt komplement till aktuell kurslitteratur. För min del var det främst för att kunna sitta på bussen och liknande för att nöta artkännedom och lite annat som kräver mycket repetition, som jag köpte appen. För att få den djupare förståelsen krävs dock bok. Enligt mig.
 • Superbra!

  Av Helen S-E
  Fått mycket hjälp av denna appen till att klara teoriprovet. Riktigt bra.
 • Kristoffer Zetterlund

  Av Kristoffer Zetterlund
  Mycket bra struktur, kan verkligen rekommendera denna app😊
 • Suverän

  Av Nofliii
  Väldigt pedagogisk app. Bra utformad, lätt att orientera sig och bra frågor. Relativt många frågor liknar teoriprovet. En nackdel med appen är att appen fokuserar på ”fel” viltarter om man enbart vill klara provet. Annars perfekt app!
 • Teori och övningsfrågor

  Av fyeei
  Teoridelen bör ses över och därtill övningsfrågorna då det saknas delar som kom på teoriprovet. T.ex hur man ser skillnad på olika vildsvin och delar som berör det praktiska i jaktsituationer. Annars en kanoon app som verkligen hjälper en att klara jägarexamen.
 • Jag är jägare efter 7 veckor!

  Av jägarhustrun
  Jag hade för 7 veckor sedan aldrig avlossat ett skott! Nu sitter jag här med jägarexamen i handen tackvare denna app! Jag behövde inte ens köpa böckerna. Bara matade dessa frågor. Totalt betalade jag 1500 sek för appen och uppskrivningen och skyttet så nu har jag varit och beställt en hagelbössa så jag kan delta i höstens rådjursjakt!! Tusen tack för denna appen
 • Mycket bra app

  Av Erik33444
  Bra innehåll i appen och täcker gott och väl teoriprovet. Jag gjorde teoriprovet bara för någon timme sen och fick godkänt med 8 fel, där 3 av felen va lite slarv från min sida. Kan rekommendera denna app till blivande jägare och jag tycker detta kompletterar en kurs. Vill även tillägga att jag själv varit med på många jakter och skjutit 2 älgar på uppsiktsjakt och jag har en hel del erfarenhet av jakt. Så om du som jag vill bara ”göra bort det” så är detta utmärkt. Kan dock vara lite svårare för dem som inte har varit med på jakt men, som sagt, appen räcker till jägarexamen. +Provdelen i appen är väldigt viktigt då många frågor därifrån kom på provet jag hade. /Väl spenderande pengar