GT Tidning

GT Tidning på PC

Publicerad av AB Kvällstidningen Expressen


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: News
 • Senast uppdaterad: 2020-10-08
 • Filstorlek: 59.51 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 GT Tidning på PC   GT Tidning på PC  

Hur man Hämta och installera GT Tidning på din Windows-dator

För tillfället, GT Tidning är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera GT Tidning på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder GT Tidning på pc

Öppna programmet Emulator och skriv GT Tidning i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda GT Tidning För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes
Ladda ner Android

GT Tidning Beskrivning

Nu kan du läsa den digitala upplagan av GT:s papperstidning när du vill, med vilken av dina iOS-enheter du vill och oavsett var du råkar befinna dig I världen. Dessutom kan du hålla dig uppdaterad med allt det senaste som hänt I världen via våra digitala nyhetsflöden. I GT:s app kan du bläddra, läsa och uppleva vår nyhetsrapportering, fördjupande dokument, genomarbetade granskningar och engagerande krönikor av kända profiler sju dagar I veckan, 365 dagar om året. Vårt berättande berör I alla kanaler och den digitala produkten du tittar på här är, förstås, inget undantag. Utöver nyhetstidningen varje dag får du också en hel bilaga om sport nedladdad i din smartphone eller din tablet. Vill du läsa ikapp tidningar du missat går det också utmärkt. Du kan själv välja mellan att köpa lösnummer eller teckna dig för en prenumeration. Appen är enkel att navigera och texter från tidningen är lätta att läsa som PDF. Precis som den tryckta tidningen. För dig som inte hinner läsa klart tidningen sparas den I din telefon eller din tablet så att du enkelt att återuppta din upplevelse när du vill. Du kan prenumerera på GT en månad för 99 kr, sex månader för 499 kr och köpa en tidning för 20 kr. Betalningen kommer att debiteras ditt iTunes-konto. Prenumerationer förnyas automatiskt om inte automatisk förnyelse är avstängd minst 24 timmar före slutet av den aktuella perioden. Ditt konto debiteras kostnaden för förnyelsen av prenumerationen inom 24 timmar före slutet av den aktuella perioden. Prenumerationer kan hanteras och automatisk förnyelse kan stängas av genom att gå till kontoinställningarna efter inköpet. Användarvillkor (Terms of Use): https://www.expressen.se/om-expressen/information-om-expressens-behandling-av-personuppgifter/

Recensioner

 • Bra app

  Av Leif GA
  Snygg. Även snabb. Bästa i väst
 • GT app

  Av Poffus
  Köp inte denna app den fungerar mycket dåligt.
 • Köp inte

  Av the smashs
  Jag köpte en tidning för att få bilagan men något blev fel o jag fick aldrig tidningen och supporten struntade i att svara på mitt mail!!! Skitdåligt! även om det bara var 15kr i sjön!!
 • Rörig och tråkig

  Av andreasantonsen
  Rörig och tråkig app. Att man måste köpa tidningen för samma pris som vanliga lösblad känns sådär. Tycker även att GT har blivit en riktigt mossig och överdriven kvällsblaska också. Satsa hellre på Aftonbladet eller varför inte GP om du önskar mer lokala nyheter med mer kvalitet.