International Plastics News for Asia Magazine

Ladda ner International Plastics News for Asia Magazine

Publicerad av Magzter Inc. den 2024-05-01

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: News
  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 6.0
  • Filstorlek: 19.56 MB



Ladda ner ⇩

★ ★ ★ International Plastics News Översikt

International Plastics News for Asia Magazine på PC   International Plastics News for Asia Magazine på PC   International Plastics News for Asia Magazine på PC   International Plastics News for Asia Magazine på PC  

Vad är International Plastics News? International Plastics News for Asia är en engelskspråkig tidskrift som publiceras sex gånger om året av Ringier Trade Media, Ltd. Tidskriften och den digitala e-tidskriften når 24 637 beslutsfattare inom Asien och Stillahavsområdets plastbearbetningsföretag, kontraktsformare och tillverkare med maskinlinjer i fabriken. Tidskriften är unikt positionerad för att tillgodose regionens plastindustris behov. Den ger den senaste marknadsinformationen, tekniska funktioner av hög kvalitet, recensioner av handelsmässor och människor och företagsprofiler, skrivna av branschexperter och korrespondenter över hela regionen.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Magzter Inc. 0 6.0 4+


11 detaljer om International Plastics News for Asia Magazine

1. Dessutom ingår exklusivt innehåll och artiklar från Ringiers familj av plasttidskrifter som täcker Större Kina, Mellanöstern och andra delar av världen, som Modern Plastics and Polymers i Indien, Plastics Engineering i USA, Kunststoffe i Tyskland, Polymer Materials i Ryssland, Technologia del Plastico i Latinamerika - var och en av dessa är ledande tidskrifter på sina respektive marknader.

2. Ditt iTunes-konto debiteras automatiskt samma pris för förnyelse inom 24 timmar före slutet av den aktuella perioden om du inte ändrar dina prenumerationsinställningar i ditt kontos inställningar.

3. Den kinesiska webbplatsen länkar köpare och leverantörer inom Kina, medan den engelska webbplatsen erbjuder en effektiv exportkanal för leverantörer från Större Kina och runt om i världen.

4. Den tryckta tidningen och den digitala e-tidningen når 24 637 beslutsfattare inom Asien och Stillahavsområdets plastbearbetningsföretag, kontraktsformare och tillverkare med maskinlinjer för inomhusbruk.

5. De digitala tidningarna finns också tillgängliga på Ringiers plastwebbplats plastics.industrysourcing.com, som ger industriexperter den senaste tekniken och marknadstrenderna inom plastindustrin.

6. Webbplatsen har online-marknadsföringsverktyg som banners, ACCESS Buyer Alert, white papers, online-showrooms, webbinarier och digitala industriella kalendrar som ger mätbar leadsgenerering för annonsörer.

7. Din prenumeration förnyas automatiskt om inte automatisk förnyelse stängs av minst 24 timmar före slutet av den aktuella perioden.

8. Den ger den senaste marknadsinformationen, kvalitativa tekniska artiklar, recensioner av mässor samt profiler på personer och företag, skrivna av branschexperter och korrespondenter över hela regionen.

9. Gör direkt och omedelbar kontakt med annonsörer/leverantörer och utvalda företag i redaktionen genom att klicka på webbadresser och e-postadresser i varje nummer.

10. International Plastics News for Asia publiceras sex gånger om året på engelska av Ringier Trade Media, Ltd.

11. Tidningen är unikt positionerad för att tillgodose regionens plastindustris behov.

Hur man Hämta och installera International Plastics News for Asia Magazine på din Windows-dator


Ladda ner en app som International Plastics News for Asia Magazine på Windows PC! Direktnedladdning nedan:

SN App Ladda ner Rating Utvecklare
1. International Live TV International Live TV Ladda ner 4.5/5
114 betyg
Stacky
2. NIV Bible (New International Version) NIV Bible (New International Version) Ladda ner 3.7/5
47 betyg
Summtech
3. International Space Station International Space Station Ladda ner 4.2/5
44 betyg
Corinth s.r.o.

Alternativt, Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app International Plastics News Get App or Alternatives ↓ 0 Reviews
Magzter Inc.

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda International Plastics News for Asia Magazine på din PC:

För närvarande är International Plastics News for Asia Magazine inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder International Plastics News for Asia Magazine på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på International Plastics News for Asia Magazine. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder International Plastics News for Asia Magazine på pc

Öppna programmet Emulator och skriv International Plastics News for Asia Magazine i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda International Plastics News for Asia Magazine För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

International Plastics News for Asia Magazine funktioner och beskrivning

- Tidskriften publiceras sex gånger om året på engelska av Ringier Trade Media, Ltd.

- Den digitala e-tidskriften och tryckta tidskriften når 24 637 beslutsfattare inom Asien och Stillahavsområdets plastbearbetningsföretag, kontraktsformare och tillverkare med maskinlinjer i fabriken.

- Tidskriften ger den senaste marknadsinformationen, tekniska funktioner av hög kvalitet, recensioner av handelsmässor och människor och företagsprofiler, skrivna av branschexperter och korrespondenter över hela regionen.

- Innehåller exklusivt innehåll och artiklar från Ringiers familj av plasttidskrifter som täcker Stor-Kina, Mellanöstern och andra delar av världen.

- Den digitala tidskriften finns också tillgänglig på Ringiers plastwebbplats plastics.industrysourcing.com, som ger industriella yrkesverksamma den senaste tekniken och marknadstrenderna inom plastindustrin.

- Webbplatsen har online-marknadsföringsverktyg som banners, ACCESS Buyer Alert, white papers, online-showrooms, webbinarier och digitala industriella kalendrar som ger mätbar lead generation för annonsörer.

- Användare kan göra direkt och omedelbart innehåll med annonsörer/leverantörer och utvalda företag i redaktionen genom att klicka på webbplatsadresser och e-postadresser i varje nummer.

- Prenumerationer på tidskriften finns tillgängliga för köp inuti appen.

- En års prenumeration kostar $4,99 (automatiskt förnyas tills avbruten).

- Prenumerationen förnyas automatiskt om inte automatisk förnyelse stängs av minst 24 timmar före slutet av den aktuella perioden.

- Ditt iTunes-konto debiteras automatiskt samma pris för förnyelse inom 24 timmar före slutet av den aktuella perioden om du inte ändrar dina prenumerationsinställningar i ditt kontos inställningar.

- Du kan hantera dina prenumerationer genom dina kontoinställningar efter köp på din enhet.

- Ingen avbokning av den aktuella prenumerationen är tillåten under aktiv prenumerationsperiod.

Bästa programvaran News, som International Plastics News for Asia Magazine



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up