Hallandsposten E-tidning

Hallandsposten E-tidning på PC

Publicerad av Stampen Local Media AB


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: News
 • Senast uppdaterad: 2020-11-30
 • Filstorlek: 38.10 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 Hallandsposten E-tidning på PC   Hallandsposten E-tidning på PC   Hallandsposten E-tidning på PC   Hallandsposten E-tidning på PC   Hallandsposten E-tidning på PC  

Hur man Hämta och installera Hallandsposten E-tidning på din Windows-dator

För tillfället, Hallandsposten E-tidning är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Hallandsposten E-tidning på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder Hallandsposten E-tidning på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Hallandsposten E-tidning i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Hallandsposten E-tidning För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes
Ladda ner Android

Hallandsposten E-tidning Beskrivning

E-tidningen är den digitala versionen av Hallandspostens papperstidning. Var du än befinner dig så kan du ladda hem tidningen och läsa den offline. Appen är gratis att ladda ner men du behöver ha/teckna en prenumeration för att kunna läsa den. E-tidningen ger dig tillgång till all vår lokaljournalistik - läs alla reportage, granskningar och analyser i din mobil eller surfplatta, när och var du vill. Utöver tidningens delar får du även tillgång till alla ordinarie bilagor digitalt. Tecknar du en prenumeration via App Store så kommer kostnaden att dras från ditt iTunes-konto. Prenumerationen löper på månadsvis till dess att du avslutar den under ”Inställningar” i ditt Itunes-konto. Detta ska göras senast 24 timmar innan prenumerationen går ut. Om du redan har en pappers- eller e-tidningsprenumeration på Hallandsposten så behöver du bara logga in i appen. Har du inget digitalt konto sedan innan, skapar du ett på hallandsposten.se/skapakonto. Sekretesspolicy: http://www.stampenlokalamedier.se/dokument/integritetspolicy-1.6174623 Användarvillkor: http://www.stampenlokalamedier.se/dokument/allm%C3%A4nna-villkor-f%C3%B6r-prenumeration-1.6177376

Recensioner

 • Länstidningskamp

  Av Don Quijiote
  Som prenumerant på både smålandsposten och hallandsposten kan jag konstatera att Hallandspostens value for money är skamligt låg. Läs själva och bedöm. Att jag fortfarande har HP beror på mitt engagemang i flertalet företag i länet och att jag brinner för lokal sporten. Intressant är att Hallands län har ca 100 000 fler invånare än Kronoberg samtidigt har HP 75 000 läsare jämfört med Smålandspostens 89 000 enligt Orvestorapporten. Om HP vore lika bra som Smålandsposten borde ni ha en upplaga på mellan 130’ och 140’. Hoppas detta inspirerar till att höja ribban istället för att sänka kvalitet och höja priser.
 • En av få objektiva media

  Av Ttttttooooooootototootoo
  Längtar efter HP på helgerna när man tvingas läsa GP
 • Slagsida

  Av kritisk 10
  Tycker att tidningens redaktionHar
 • Hallandsposten

  Av Gummpan41
  Lättläst
 • Dålig journalistik

  Av besviken_på_HP
  Jag tycker denna tidning är riktigt dålig. Jag har läst reportage där man pekar ut enskilda individer utan att personen ifråga ges en chans att uttala sig, står inget om huruvida man har kontaktat personen eller inte, ingen info alls. Smaklöst dåligt! Jag har även DN och flera reportage i DN kommer igen i HP. Brist på reportage?
 • HP-

  Av läs inte
  Slopa HP del 2.Alldeles för mycket sport.För mycket om kultur. Fantomen är bra och Hälge. Saknar Blondie! IDe flesta nyheterna känner man till genom TV- nyheterna .Detär nästan bara gamla nyheter iHP.Avgiften för prenumeration är alldeles för hög!
 • Lättanvänd och lättläst

  Av Zicoo.com
  Rekommenderas istället för papperstidning.
 • E-HP

  Av nrkskdkdldlznzk
  Efter uppdatering av appen så funkar det inte att logga in längre får bara upp att man inte har tillgång till denna publikation, har installerat om appen med samma resultat.
 • Fullskärmsreklam??

  Av Tjohejsan83
  Trots prenumeration så överöses man med reklam, dessutom i senaste versionen som video i fullskärm?
 • Ledarsidan-Mattias

  Av bogge senior
  Bara Hans ledare är värd prenumerationen. Är Det jag läser först när MK är författare t ledaren. Ledare m lokal touch gör det än mer intressant. MK är en riktig USP för HP. Inte för att jag alltid tycker som han men hp:s fritänkare förtjänar allt beröm o uppskattning. Thomas Borggren