Engelska för barn – Mingoville School Edition innehåller roliga inlärningsspel och aktiviteter för barn mellan 6 och 12 år.

Ladda ner Engelska för barn – Mingoville School Edition innehåller roliga inlärningsspel och aktiviteter för barn mellan 6 och 12 år.

Publicerad av QuizPedia

den 2024-04-25

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Education
  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 1.1.3
  • Filstorlek: 230.57 MB



Ladda ner ⇩
Användares rekommendation:

1/5

1
Från 3 användarbedömningar.

★ ★ ★ Engelska för barn Översikt

Engelska för barn – Mingoville School Edition innehåller roliga inlärningsspel och aktiviteter för barn mellan 6 och 12 år. på PC   Engelska för barn – Mingoville School Edition innehåller roliga inlärningsspel och aktiviteter för barn mellan 6 och 12 år. på PC   Engelska för barn – Mingoville School Edition innehåller roliga inlärningsspel och aktiviteter för barn mellan 6 och 12 år. på PC   Engelska för barn – Mingoville School Edition innehåller roliga inlärningsspel och aktiviteter för barn mellan 6 och 12 år. på PC   Engelska för barn – Mingoville School Edition innehåller roliga inlärningsspel och aktiviteter för barn mellan 6 och 12 år. på PC  

Vad är Engelska för barn? Mingoville School Edition är en app som är utvecklad för att lära barn mellan 6 och 12 år engelska genom lek och lär-metoden. Appen innehåller över 130 olika övningar och spelaktiviteter som fokuserar på vokabulär, meningsbyggnader, uttal, skrift, sång, stavning och läsning. Appen är utformad för att vara enkel att navigera och har få menyer för att göra det lätt för barnen att använda den.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC QuizPedia 3 1 1.1.3 4+


11 detaljer om Engelska för barn – Mingoville School Edition innehåller roliga inlärningsspel och aktiviteter för barn mellan 6 och 12 år.

1. Mingoville School Edition – världens mest kända undervisningsprogram i engelska för barn finns nu tillgänglig på App Store.

2. Om du tycker om Mingoville School Edition kan du även prova en av våra andra appar som Mingoville Storytelling, Mingoville Preschool och Mingoville Fun Clock.

3. • Gör som två miljoner andra barn och lär dig engelska med Mingoville.

4. Det kostar inget att prova appen men för att komma längre behöver du köpa till olika appar.

5. Om du redan har licens för Minvogille kan du använda befintligt användarnamn och lösenord och utnyttja innehållet helt gratis.

6. Tillsammans med Pinkelton-barnen kan du lära dig engelska med hjälp av ett otal roliga aktiviteter som kombinerar social interaktion, bilder, film, ljud och text.

7. För att se till att ditt barn inte köper något av misstag har vi installerat ett föräldralås.

8. • Utformad för barn – enkel navigering och få menyer.

9. • Många olika spel som lär barnen mer om familjerelationer, färger, bokstäver, mat, djur, kroppsdelar, möbler och mycket mer.

10. Detta gäller både för privata användare och skolmedlemskap.

11. • Undervisar barn i engelska via lek och lär-metoden.

Hur man Hämta och installera Engelska för barn – Mingoville School Edition innehåller roliga inlärningsspel och aktiviteter för barn mellan 6 och 12 år. på din Windows-dator


Ladda ner en app som Engelska för barn – Mingoville School Edition innehåller roliga inlärningsspel och aktiviteter för barn mellan 6 och 12 år. på Windows PC! Direktnedladdning nedan:

SN App Ladda ner Rating Utvecklare
1. english english Ladda ner /5
0 betyg
2. english english Ladda ner /5
0 betyg
3. english wtf english wtf Ladda ner /5
0 betyg

Alternativt, Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app Engelska för barn Get App or Alternatives ↓ 3 Reviews
1
QuizPedia

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda Engelska för barn – Mingoville School Edition innehåller roliga inlärningsspel och aktiviteter för barn mellan 6 och 12 år. på din PC:

För närvarande är Engelska för barn – Mingoville School Edition innehåller roliga inlärningsspel och aktiviteter för barn mellan 6 och 12 år. inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder Engelska för barn – Mingoville School Edition innehåller roliga inlärningsspel och aktiviteter för barn mellan 6 och 12 år. på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på Engelska för barn – Mingoville School Edition innehåller roliga inlärningsspel och aktiviteter för barn mellan 6 och 12 år.. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder Engelska för barn – Mingoville School Edition innehåller roliga inlärningsspel och aktiviteter för barn mellan 6 och 12 år. på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Engelska för barn – Mingoville School Edition innehåller roliga inlärningsspel och aktiviteter för barn mellan 6 och 12 år. i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Engelska för barn – Mingoville School Edition innehåller roliga inlärningsspel och aktiviteter för barn mellan 6 och 12 år. För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

Engelska för barn – Mingoville School Edition innehåller roliga inlärningsspel och aktiviteter för barn mellan 6 och 12 år. funktioner och beskrivning

- Över 130 olika övningar och spelaktiviteter

- Fokus på vokabulär, meningsbyggnader, uttal, skrift, sång, stavning och läsning

- Interaktiv ordbok med ord och bilder på 25 olika språk

- En stad bebodd av flamingos som bara pratar engelska

- Över 7 500 olika ljudfiler inspelade av professionella brittiska och amerikanska röstskådespelare

- 10 karaokesånger i sjung-med-maskinen som är gratis att ladda ned

- Lektionsplaner, vägledningar och annat tillgängligt innehåll på webbplatsen

- Många olika spel som lär barnen mer om familjerelationer, färger, bokstäver, mat, djur, kroppsdelar, möbler och mycket mer.

- Söta flamingos hjälper barnen när de spelar de olika spelen

- Enkel navigering och få menyer

- Föräldralås för att förhindra oavsiktliga köp

- Gratis första aktivitet, men köp krävs för att komma längre

- Kompatibel med befintliga användarnamn och lösenord för Mingoville-licenser

- Hjälp och support tillgängligt på webbplatsen, Facebook och Twitter.

Recensioner


  • Av Henrik1965
    1

    Inte värt pengarna över huvudtaget!

    Grymt besviken, du kan inte peka direkt på bild utan måste gå runt med "kula" och trycka på annan knapp. När du väl trycker på en sak, blir det ibland saker som ligger under! Hur skall barn veta att om det ex trycker på ett parasoll och får ordet gräs, för att det råkar stå på gräs??? Du måste varje gång liksom börja om och höra på samma inledning, gick inte att fortspola eller ha den inställd på köp man gjort. Hur knäppt som helst, köp det inte!!!!



  • Av Henrik1965
    1

    Inte värt pengarna över huvudtaget!

    Grymt besviken, du kan inte peka direkt på bild utan måste gå runt med "kula" och trycka på annan knapp. När du väl trycker på en sak, blir det ibland saker som ligger under! Hur skall barn veta att om det ex trycker på ett parasoll och får ordet gräs, för att det råkar stå på gräs??? Du måste varje gång liksom börja om och höra på samma inledning, gick inte att fortspola eller ha den inställd på köp man gjort. Hur knäppt som helst, köp det inte!!!!


Bästa programvaran Education, som Engelska för barn – Mingoville School Edition innehåller roliga inlärningsspel och aktiviteter för barn mellan 6 och 12 år.



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up