Ta Körkort

Ta Körkort på PC

Publicerad av Teoriappar Sverige AB


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: Education
 • Senast uppdaterad: 2021-01-22
 • Filstorlek: 124.55 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 Ta Körkort på PC   Ta Körkort på PC   Ta Körkort på PC   Ta Körkort på PC   Ta Körkort på PC   Ta Körkort på PC   Ta Körkort på PC   Ta Körkort på PC   Ta Körkort på PC   Ta Körkort på PC  

Hur man Hämta och installera Ta Körkort på din Windows-dator

För tillfället, Ta Körkort är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Ta Körkort på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder Ta Körkort på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Ta Körkort i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Ta Körkort För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

299,00 kr På iTunes
Ladda ner Android

Ta Körkort Beskrivning

Appen "Ta Körkort" ger dig alla verktyg för att klara teoriprovet för B-körkort på första försöket. Genom tydlig vägledning och prov som anpassar sig automatiskt efter din kunskapsnivå kommer du lära dig allt du behöver för att klara provet hos Trafikverket. ALLT INGÅR Skippa tråkiga böcker och dyra lektioner. Appen innehåller allt du behöver för att klara provet hos Trafikverket. Plugga på bussen, flyget eller hemma i soffan. Plugga när du vill och på dina villkor. STEG-FÖR-STEG I korta enkla steg går du igenom hela teoriboken, hundratals teorifrågor och alla vägmärken. LJUDBOK & FILMKLIPP Över 80 st filmklipp, inspelade med trafiklärare, hjälper dig med både teori och körning. Hela teoriboken finns inläst som ljudbok. PROV Du kan när du vill testa dina kunskaper med ett av våra många olika prov som är utformade som det riktiga kunskapsprovet hos Trafikverket. QUIZ & TOPPLISTA Utmana en kompis och se vem som är bäst på körkortsteori. Försök slå rekord och kom in på topplistan över de som är bäst i Sverige. NÖJDA ANVÄNDARE 26,000 recensioner från över en miljon nöjda användare. Appen är skapad i samarbete med och rekommenderad av trafikskolor runt om Sverige. SÄKRA KÄLLOR Appen uppdateras och förbättras varje månad. Körkortsteori hämtas från säkra källor som Transportstyrelsen, Trafikverket, Polisen, MHF och NTF. Lycka till med körkortet!

Recensioner

 • Körkort på första försöket!

  Av tomevreb
  Läste ut teoriboken som jag tyckte inte gav mycket alls. Laddade istället ner den här appen och klarade teorin på första försöket!! Mycket pedagogisk, lärorik och enkel app att använda. Precis som många andra skriver så känns det som ett spel. 10 av 10!!
 • Shotgunjoe

  Av kambizoo
  Får 58 på sluttestet varje gång, har prov på onsdag hoppas man klarar riktiga provet
 • Väldigt bra app

  Av lalolil
  Fick mitt körkort!
 • dunder

  Av everynicknameisoccupied
  10/10 klarade uppskrivningen med bara denna app
 • Fel information

  Av IDQOQOWLWr
  Felskrivningar och fel information finns. T.ex när begreppet kultryck beskrivs. Jag vet inte vad som stämmer längre och blir förvirrad. Hur ska jag veta att resterande text och fakta är rätt?
 • ta körkort!

  Av horoskopN
  appen har varit till bra hjälp, men skulle inte säga att det räcker med att bara plugga via appen! det är även en nackdel att huvudprovet på appen har samma frågor nästan varje gång man gör de. Jag kuggade min teori.... trodde verkligen att jag skulle klara den med hjälp av appen då jag läste så mycket recensioner.
 • Appen är bra men...

  Av Lovethisapp4ever!!!
  Appen fungerar bra har inte märkt några buggar och det känns kul att lära sig. Problemet är dock att det i vissa fall förekommer fel information, till exempel får man enligt frågorna på appen köra ett obromsat släpp 80 km/h om det ej överstiger 750 kg. Enligt transportstyrelse står det dock att man endast får framföra en obromsad släpvagn i 40 km/h. Denna info kollade jag upp själv men är det något som står fel lär det inte vara det enda. I övrigt så är den bra trots desinformation.
 • Kalle

  Av kalle hbg
  Jag gillar appen men frågorna kom aldrig på teoriprovet vilket var tråkigt, jag fick göra provet om och om igen, men appen är jag glad för i alla fall.😀
 • Mycket bra app

  Av grekola
  En av de bästa apparna som finns, underlättar för en och är lätt förståelig
 • 💯

  Av haarunz
  Pluggade i någon månad och klara provet med 58 poäng på första försöket.