Klä På Spel För Tjejer: 3D Fotomodell - Skönhetssalong och Makeup Studio gratis

Ladda ner Klä På Spel För Tjejer: 3D Fotomodell - Skönhetssalong och Makeup Studio gratis

Publicerad av Vladimir Mitic den 2024-04-29

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Lifestyle
  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 1.2
  • Filstorlek: 195.71 MB



Ladda ner ⇩

★ ★ ★ Klä På Spel För Tjejer Översikt

Klä På Spel För Tjejer: 3D Fotomodell - Skönhetssalong och Makeup Studio gratis på PC   Klä På Spel För Tjejer: 3D Fotomodell - Skönhetssalong och Makeup Studio gratis på PC   Klä På Spel För Tjejer: 3D Fotomodell - Skönhetssalong och Makeup Studio gratis på PC   Klä På Spel För Tjejer: 3D Fotomodell - Skönhetssalong och Makeup Studio gratis på PC   Klä På Spel För Tjejer: 3D Fotomodell - Skönhetssalong och Makeup Studio gratis på PC  

Vad är Klä På Spel För Tjejer? Klä På Spel För Tjejer är en app som låter användaren klä upp virtuella tonårsflickor för olika tillfällen. Appen innehåller en garderob med moderiktiga kläder, skor, väskor, accessoarer och frisyrer att välja mellan. Användaren kan också välja hudfärg och makeup för modellen samt ta ett foto av henne med olika bakgrunder. Appen låter användaren dela sina modeidéer på sociala medier.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Vladimir Mitic 0 1.2 4+


1 detaljer om Klä På Spel För Tjejer: 3D Fotomodell - Skönhetssalong och Makeup Studio gratis

Bered er alla som älskar mode - nya klä på spel för tonårstjejer är här! Förbered dig för den mest fantastiska mode äventyr och njut av att klä upp vackra flickor! Klä upp flickor för skolan, bal, fest, eller någon annan händelse, och bevisa att du är en riktig modeikon! Ladda ner Klä På Spel För Tjejer direkt, och visa att du har vad som krävs för att bli den bästa mode stylist i världen! Låt modevisningen börja!

- Garderob full av moderiktiga kläder väntar på dig att upptäcka det!
- Skapa de hetaste kläder för våra tonårsflicka modeller!
- Gör din virtuella flicka den trendigaste sociala flicka i hennes high school!
- Kläder objekt för en riktig trendsättare: designer skor, trendiga väskor, snygga byxor, snygga kjolar, cocktailklänningar , glamorösa accessoarer och mycket mer!
- Plocka hudfärg och makeup för din virtuella modellen!
- Bläddra genom vår frisyr katalog och plocka de mest fantastiska frisyrer!
- Välj mellan tre grymma gymnasiet teman bakgrunder och ta ett foto av din modell!
- Dela dina mode idéer på Twitter, Facebook och Instagram, och göra ett sätt uttalande!

Du har alltid drömt om att klä upp kändisar, eller om du bara njuta av shopping i timmar och besöka varje butik i stan? Nu kan du vara den hetaste IT-tjej i skolan och visa att du har en oklanderlig klädstil genom att klä upp tonåring flickor i nytt smink och mode spel!

Få Klä På Spel För Tjejer och köra högsta mode makeover salong i stan! Visa att du följer de senaste modetrenderna och låta alla veta att du är en riktig fashionista genom att dela din outfit idéer på Twitter, Facebook och Instagram! Klä upp och mode spel är det bästa valet för alla små flickor och tonåringar som drömmer om att bli riktiga fashionistas.

Opmaken spel för tjejer som älskar mode tillåter dem att vara makeup artister, frisörer, stilikoner, praktiskt taget, vad de vill ha! Så väljer du en perfekt makeup look, en perfekt frisyr, skapa söta kläder, och ge en tonåring tjej hennes skönhetsdrottning makeover! Välj bland en mängd av festklänningar, snygga toppar, trendigaste designer skor och skriva din egen modehistoria!

Ha kul makeup, styling hår och klä upp flickor med Klä På Spel För Tjejer! Ladda ner denna roliga spel för tjejer på en gång och se om du har vad som krävs för att vara toppen stylist för stjärnorna! Spela som en modedesigner och kombinera kläder objekt för att skapa kläder för ett modemagasin cover!

Klä upp flicka för tonåring för balen och har tid i ditt liv som kombinerar de mest moderiktiga kläder i det här ultramoderna makeover studio! Mixa och matcha trendig, avslappnad, sportig och stilrena kläder objekt, och gör din tonårsflicka en stilikon! Få din flickvän redo för en high school fest eller ha kul dressing och makeover modell för en back-to-school dag!

Mode spel kan du experimentera med olika stilar och trender, utan att påverka ditt eget utseende! Alltid velat ha några snygga punk balklänningar, men var rädda för att hamna i det som-inte-att-wear avsnitt av någon TV-show? Du trodde att du kommer att bli arresterad av mode polisen om du går ner på gatan som bär dessa extravaganta nyanser du helt enkelt älskar? Med dress up skönhetssalong makeover spel kan du se hur de ser ut på våra virtuella modeller och kombinera dem med andra läckra kläder, innan du får mod att bära dem!

Hur man Hämta och installera Klä På Spel För Tjejer: 3D Fotomodell - Skönhetssalong och Makeup Studio gratis på din Windows-dator


Ladda ner en app som Klä På Spel För Tjejer: 3D Fotomodell - Skönhetssalong och Makeup Studio gratis på Windows PC! Direktnedladdning nedan:

SN App Ladda ner Rating Utvecklare
1. Teen Titans Go! Games Teen Titans Go! Games Ladda ner 4.3/5
53 betyg
Dress Up
2. Teen Titans Go! Cartoon Teen Titans Go! Cartoon Ladda ner 4.4/5
34 betyg
ZaiHo
3. Teen Titans Go! Slash of Justice Teen Titans Go! Slash of Justice Ladda ner 3.3/5
9 betyg
goatgame

Alternativt, Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app Klä På Spel För Tjejer Get App or Alternatives ↓ 0 Reviews
Vladimir Mitic

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda Klä På Spel För Tjejer: 3D Fotomodell - Skönhetssalong och Makeup Studio gratis på din PC:

För närvarande är Klä På Spel För Tjejer: 3D Fotomodell - Skönhetssalong och Makeup Studio gratis inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder Klä På Spel För Tjejer: 3D Fotomodell - Skönhetssalong och Makeup Studio gratis på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på Klä På Spel För Tjejer: 3D Fotomodell - Skönhetssalong och Makeup Studio gratis. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder Klä På Spel För Tjejer: 3D Fotomodell - Skönhetssalong och Makeup Studio gratis på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Klä På Spel För Tjejer: 3D Fotomodell - Skönhetssalong och Makeup Studio gratis i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Klä På Spel För Tjejer: 3D Fotomodell - Skönhetssalong och Makeup Studio gratis För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

Klä På Spel För Tjejer: 3D Fotomodell - Skönhetssalong och Makeup Studio gratis funktioner och beskrivning

- Garderob med moderiktiga kläder, skor, väskor, accessoarer och frisyrer att välja mellan

- Möjlighet att välja hudfärg och makeup för modellen

- Tre olika gymnasieteman att välja bakgrund från

- Möjlighet att ta ett foto av modellen

- Delningsfunktion för att dela modeidéer på sociala medier

Bästa programvaran Lifestyle, som Klä På Spel För Tjejer: 3D Fotomodell - Skönhetssalong och Makeup Studio gratis



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up