Duktig Hund!

Duktig Hund! på PC

Publicerad av BDA Better Dog Academy AB


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: Education
 • Senast uppdaterad: 2021-01-13
 • Filstorlek: 204.55 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 Duktig Hund! på PC   Duktig Hund! på PC   Duktig Hund! på PC   Duktig Hund! på PC  

Hur man Hämta och installera Duktig Hund! på din Windows-dator

För tillfället, Duktig Hund! är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Duktig Hund! på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder Duktig Hund! på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Duktig Hund! i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Duktig Hund! För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

119,00 kr På iTunes
Ladda ner Android

Duktig Hund! Beskrivning

Vi på Brukshundklubben vill öka kunskapen om hundar. Därför har vi tagit fram den här appen med två timmar pedagogiska och inspirerande filmer, fulla med glada hundar och valpar. Utbildningsfilmerna är lätta att följa och de är anpassade för att passa de flesta hundar. De är pedagogiskt utformade och visar hur du stegvis lär hunden olika moment. Du kan välja filmer ur tre kategorier; Valpträning, Vardagslydnad och Aktivering. Vi vill att det ska vara roligt att träna med sin hund. I kategorin ”Valpträning” hittar du t ex förslag på hur du lär valpen att gå fint i koppel och att komma på inkallning. Vi tar också upp ämnen som du kan ha stor nytta av att känna till som nybliven hundägare, såsom hundspråk och hur man undviker att stressa sin valp. I avsnittet ”Vardagslydnad” visar vi bland annat hur hunden kan läras att gå fint i koppel, komma på inkallning och att gå fint förbi hundar. Några andra filmer handlar om att lugna den överaktiva hunden, hur du lär den att kunna gå lös och fungera väl i olika vardagssituationer. Aktivering är fantastiskt när du vill hitta glädjen i att kommunicera och samspela med din hund. Våra aktiveringsfilmer visar bl.a. hur du lär hunden att sitta vackert, dansa, städa och stapla ringar. Detta är träning som gör att du får du en nöjd och välmående hund. Du får givetvis tillgång till alla kommande filmer utan extra kostnad. Appen kräver en internetuppkoppling för att kunna spela filmerna.

Recensioner

 • Ljudet!!!

  Av Bassgore
  Hade precis som många andra ljudproblem. Men läste en annan recension om att mobilen inte fick vara i muteläge... Såklart var min i muteläge. Unmute!!! Nu funkar den klockrent!!!
 • Inget ljud på filmerna

  Av hejhejehejhej
  Laddade precis ner appen, men ljudet fungerar inte vilket gör att jag inte kan ta del av informationen i appen.....
 • Ljud?

  Av Zoprano
  Ska det inte vara något ljud på filmerna? Känns rätt så meningslöst annars...
 • Inget ljud...

  Av jpk031
  Jag får inget ljud vilket av kommentarerna nedan verkar vara väldigt vanligt. Förhållandevis dyr app så man har även högre förväntningar. Har ominstallerat appen men problemet kvarstår. ————————————————————————————- Efter kontakt med utvecklaren (se nedan) fick jag ljudet att fungera. Tydligen kan man inte ha telefonen i tyst läge (dvs ringsignalen avstängd). Ett problem som jag dock inte upplevt med någon annan app.. hursomhelst, delar även med mig av min konversation med utvecklaren nedan då det kanske hjälper fler i valet. ————————————————————————————— ”Hej! Precis som rubricerat har jag inget ljud i appen. Ni svarade mig på App Store att dom flesta har löst det genom att höja volymen på telefonen och om inte det hjälpte jag skulle kontakta er denna vägen för att hitta en lösning. Att prova och höja var såklart det första jag gjorde men det fungerade inte därav mitt inlägg på App Store. Jag har även provat att ominstallera utan resultat. Hur får man appen att fungera? Med vänlig hälsning, Peter —————————————————————————— Hej Peter! Så tråkigt när det strular, men bra att du mailade istället, lite lättare att kommunicera då :-) Jag svarade inte att du ska höja volymen utan aktivera ljudet med knappen. Uppenbarligen är det många som har ljudet på sin telefon avstängt, men många appar, tex YouTube ger ljud ifrån sig ändå. Alla som har återkommit har erkänt att dom haft ljudet avstängt och därför börjar jag alltid där. Och dom som inte återkommit har säkert också haft det, men inte velat erkänna :-) Om det var någon som överhuvudtaget inte fått ljud i appen är jag övertygad om att dom återkommit och antingen krävt att vi ska lösa problemet eller återbetala appen. Det har faktiskt aldrig hänt. Så kolla det först. Om det inte löser ditt problem vill jag att du återkommer med telefonmodell och iOS så vi får ta upp frågan med vår utvecklare. Vi har ju ca 300 nedladdningar i månaden av iOS-appen så var detta ett allmänt problem så skulle säkert fler hört av sig. Må så gott! /Per ——————————————————— Det funkade, nu med ljud. Tack för hjälpen Med vänlig hälsning, Peter ——————————————————— Hej igen, Peter! Hoppas att appen nu fungerar tillfredställande nu och att du har glädje av den kunskap som Nina förmedlar i den. Det vore trevligt om du ville justera din recension och betyg på Appstore, nu när allt fungerar. Jag tycker det är lite orättvist att vi ska få ett dåligt betyg när det är du som inte satt på ljudet. Må så gott! /Per
 • Inget ljud

  Av parkeringsnissan
  Jag kan öppna appen men får inte något ljud
 • Kan inte öppna appen

  Av Villamoson
  Detta är ingen recension, bara ett rop på hjälp. Jag kan inte komma förbi ”jag lovar”-knappen, inget går att trycka på. Har slängt appen och laddat ner på nytt men jag kommer ändå inte in i den. Något tips?
 • Ljud

  Av vixbra
  Är det tänkt att filmerna i appen är ljudlösa. Jag hör ingenting från något i appen
 • Bra app!

  Av Erik pf
  Tips om ljudet ej fungerar på iPhone, prova slå av ljudlöst läge ifall det är aktiverat. Funkade för mig. Bra app annnars, men utöka gärna med mer träningstips och tips på olika övningar och aktiviteter! Gärna för olika sorters hundar också exv övningar för spårhundar, apporterande hundar, fågelhundar osv
 • Ljudet funkar inte

  Av Emeloo
  Efter uppdatering funkar inte ljudet längre. Jag har testat att radera appen o starta om telefonen och ladda ner den igen och det funkar ändå inte. iPhone X.
 • Ljudet fungerar inte

  Av Inmaje
  Flera av oss som nu går kursen på brukshundklubben och har laddat ner appen har inget ljud till filmerna . Detta gör att det är svårt att förstå instruktionerna. Surt att betala för en app utan ljud. Jag har iPhone Xr iOS 13.3.