Google Classroom

Google Classroom på PC

Publicerad av Google LLC


Användarbetyg:

2/5

2
Från 11,899 användarbedömningar.


Ladda ner appen

Software Förhandsgranska

       

Hur man Hämta och installera Google Classroom på din Windows-dator

För tillfället, Google Classroom är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Google Classroom på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder Google Classroom på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Google Classroom i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Google Classroom För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲
Ladda ner Android

Google Classroom Beskrivning

Classroom är en gratis tjänst för skolor, ideella organisationer och alla som har ett personligt Google-konto. Classroom förenklar kontakterna mellan elever och lärare – både i och utanför skolan. Classroom sparar tid och papper och gör det enkelt att skapa klasser, dela ut hemuppgifter, kommunicera och hålla ordning. Classroom är utformat för att hjälpa lärare att skapa, betygsätta och samla in uppgifter papperslöst, vilket omfattar tidsbesparande funktioner, som möjligheten att automatiskt göra en kopia av ett Google-dokument för varje elev. I Classroom skapas automatiskt Drive-mappar för varje uppgift och för varje elev så att det är lätt för alla att hålla ordning. Elever kan hålla koll på vad som ska lämnas in på sidan Uppgifter och börja arbeta med ett klick. Lärare kan snabbt se vilka som har eller inte har slutfört uppgiften samt ge realtidsfeedback och sätta betyg direkt i Classroom. I iOS-appen kan elever och lärare se sina klasser och kommunicera med klasskamrater i realtid. Elever kan öppna sina hemuppgifter och arbeta med dem direkt från en iPhone eller iPad. Lärare kan hålla koll på vem som har lämnat in uppgifterna och betygsätta dem – i skolan eller på språng. Elever och lärare får aviseringar när det finns nytt innehåll i Classroom, så att de aldrig missar något. Det finns många fördelar med att använda Classroom: Enkelt att konfigurera Lärare kan lägga till elever direkt eller dela en kod med klassen som eleverna använder för att gå med. Det tar bara några minuter att konfigurera. Sparar tid Tack vare det enkla, papperslösa arbetsflödet kan lärare skapa, granska och betygsätta uppgifter på ett och samma ställe. Förbättrar organisationen Elever kan se alla sina uppgifter på en uppgiftssida och allt klassmaterial (t.ex. dokument, foton och videor) sorteras automatiskt i mappar på Google Drive. Förbättrar kommunikationen Med Classroom kan lärare skicka meddelanden och starta klassdiskussioner direkt. Elever kan dela resurser med varandra eller svara på frågor i flödet. Säkert Liksom alla tjänster i Google Workspace for Education innehåller Classroom inga annonser, och dina eller elevernas uppgifter används aldrig för annonsering. Meddelande om behörighet: Kamera: Krävs för att användaren ska kunna ta foton eller spela in videor och lägga upp dem i Classroom. Mikrofon: Krävs för ljudinspelning vid inspelning av videor som läggs upp i Classroom. Foton: Krävs för att användaren ska kunna bifoga foton eller videor i Classroom. Foton och videor som läggs upp i Classroom lagras på Googles servrar för att de ska kunna visas i Classroom.

Recensioner


 • Av Nattan Thumrin
  1

  Ett problem

  Varför startar appen om när man går till andra appar och komma tillbaka till den? Snälla fixa det samt på iPad. • Av Tjasam_02t
  1

  tvingar mig att jobba

  denna appen tvingar mig att jobba i skolan och ger mig notiser om att lämna in saker jag inte vill. • Av jaduvet
  1

  Stäng

  Stäng ned appen • Av kfkddbe
  1

  Buggar hela tiden

  Går ej att öppna olika dokument, • Av hdhhhfhfjfjfj
  1

  School bad 😡monke good 👌

  Yes monke good 😌


keyboard_arrow_up